Bολτα στα Βασιλικά Κτήματα με βασιλόπιτα (σκυλίσια και μη)


Status
Κλειδωμένο θέμα

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Η αλήθεια είναι ότι εγω δεν είδα το δικό μου να χέζει..... (αν τον είχα δει προφανώς θα τα μαζευα, αλλά δεν τον είδα....). Οπότε προφανως κάπου την αμόλυσε στα γρήγορα και δεν τον πήρα χαμπάρι...... ελπίζω οτι πήγε σε τιποτα χόρτα.....
:rolleyes:
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Οτι δηλαδή στο συγκεκριμένο μέρος δεν έχουν πάει ποτέ άλλα σκυλιά, παρά μόνο εμείς; χθες; με τα δικά μας; :confused: Δεν βγάζω τις ουρές μας απέξω ... αλλά λίγο υπερβολικό δεν νομίζεις; Εκτός αν ο/η συνάδελφος κάθισε και τσέκαρε όλα τα σκυλόσκατα που βρήκε στον δρόμο του/της και βεβαιώθηκε για την προέλευσή τους... :rolleyes::)
Η γυναίκα πάει κάθε ΣΚ στα Βασιλικά Κτήματα - και δεν είναι "εχθρά" του είδους - και είπε ότι χθες ήταν "γεμάτο". Το θέμα είναι ότι ..πρέπει να προωθούμε την κυνοφιλία και όχι την ...κυνοέχθρα! ;) Είναι πάρα πολύ απλό να έχουμε μαζί μας τα σακουλάκια από το super market...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Το θέμα είναι ότι ..πρέπει να προωθούμε την κυνοφιλία και όχι την ...κυνοέχθρα! ;) Είναι πάρα πολύ απλό να έχουμε μαζί μας τα σακουλάκια από το super market...
Ξέρεις τι γίνεται; Μου είναι πολύ ευαίσθητο θέμα αυτό, αλήθεια σου λέω. Εννοείται τα συνυπογράφω όσα λες αλλά... έχω την τύχη να έχω κοντά στο σπίτι μου αρκετά μεγάλη πλατεία και να μαζευόμαστε μεγάλη σκυλοπαρέα. Παρόλο που όλα τα παιδιά είναι φίλοι, δεν έχω πρόβλημα να τσακώνομαι :cool: ακριβώς γιατί είμαι σχεδόν η μόνη που μαζεύω πάντα τα δικά μου και μερικές φορές και των άλλων (επίσης τσακώνομαι όταν κάνουμε πολύ φασαρία και ενοχλούμε τους γύρω). Σου μιλάω ότι κάνω καβγάδες τρικούβερτους ώστε να μην δημιουργούνται θέματα με τους άλλους θαμώνες της πλατείας και τους περίοικους και γιατί αυτό είναι και το σωστό άλλωστε. Εκεί όμως που γίνομαι μπλε από τα νεύρα μου, είναι όταν αγριοκοιτάνε εμένα επειδή έχω σκύλο, αλλά δεν πειράζει καθόλου όταν οι "καθαρές" μανούλες ανακουφίζουν τα παιδάκια τους στους ίδιους χώρους που τα υπόλοιπα παίζουν, χωρίς εννοείται να τα μαζεύουν και το ίδιο κάνουν και "κύριοι" περασμένης ηλικίας και βεβαίως μαγκάκια των 12-17 περίπου χρόνων. Και δεν θα πιάσω καθόλου όλων των άλλων ειδών ακαθαρσίες που αφήνουν πίσω τους όλοι αυτοί οι "καθαροί" άνθρωποι καθημερινά. Θα μείνω μόνο στις βιολογικές :) Αυτά που σου λέω δεν είναι εικασίες. Είναι καταστάσεις που τις βιώνω πολύ συχνά και κυρίως τα καλοκαίρια. Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν, φουντώνω όταν θεωρούν εμένα υπαίτεια μόνο και μόνο επειδή έχω σκυλιά. Γυαλίζει το μάτι μου και ευτυχώς γιατί φοβούνται να μου μιλήσουν :mad: Ε, τώρα αν πρέπει να κάνω και ακροβατικά σε κακοτράχαλα σημεία αχανών δασικών εκτάσεων για να μαζέψω ένα κουραδάκι, αν καταφέρω να το βρω μέσα στα αγκάθια και τις ρεμματιές - δεν σου λέω να είναι μπροστά στα μούτρα όλων- ας με κακοχαρακτηρίσει όποιος θέλει.
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Ρε σεις... δεν λέω να ανέβεις και να το μαζέψεις στο κατσάβραχο. Ο κανόνας είναι απλός: όπου φαίνεται και ενοχλεί και μπορείς να το μαζέψεις, το μαζεύεις. Η δικιά μου τα αμόλησε με το που μπήκαμε στην πύλη, στο χωματόδρομο (έχει στάνταρ σημείο!). Προφανώς τα μάζεψα διότι είναι μέσα στο δρόμο, έστω και χωμάτινο. Αν χωνόταν σε τίποτα χόρτα και τα άφηνε εκεί, προφανώς δεν θα έμπαινα στον κόπο.

Off-topic:

Συμφωνώ με το ότι περισσότερη βρωμιά και μη ανακυκλώσιμη παράγουμε εμείς αλλά σκεφτείτε το εξής:

Κάθε φορά που αφήνουμε "την τούρτα μας" και δεν την μαζεύουμε, αν μην τι άλλο, εξαγριώνουμε έναν υποψήφιο φολορίχτη.
 


kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
ι :cool: ακριβώς γιατί είμαι σχεδόν η μόνη που μαζεύω πάντα τα δικά μου και μερικές φορές και των άλλων .
To είδαμε στο ΄Αλσος Συγγρού...είχες μαζέψει όλων των άλλων νομίζοντας πως είναι των δικών σου και κάναμε και πλάκα όταν ο Σωτηρακης τα έκανε τελικά και σου είχαν τελειώσει οι σακουλίτσες:D
΄Οσο για τις "καθαρές μανουλίτσες"...εχω μεγαλώσει δύο παιδάκια και έχω δει άπειρες φορές το έργο...να γκρινιάζουμε για τα σκυλάκια αλλά τις γεμάτες και μυρωδάτες πάνες του μωρού μας να τις αφήνουμε όπου το αλλάζουμε...μη σου πω να του κατεβάζουμε το βρακί για να τα κάνει όπου τού ρθει του μαναρίου μας...επειδή είναι ανθρωπάκι και όχι σκυλάκι....γκρρρ, έξαλλη γινόμουν και γίνομαι:mad:
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
]μη σου πω να του κατεβάζουμε το βρακί για να τα κάνει όπου τού ρθει του μαναρίου μας...επειδή είναι ανθρωπάκι και όχι σκυλάκι....γκρρρ, έξαλλη γινόμουν και γίνομαι:mad:
Tι μου θύμησες....Πριν χρόνια, καλοκαιρι, στο σπίτι της γιαγιάς μου στο χωριό, ένα μεσημέρι άρχισε να γαυγίζει λυσασμένα η Σκύλα μου...
Βγαίνω και τι να δω...

Μια παρέα 50ρηδων τουριστών, άντρες γυναίκες, είχε σταματήσει κι ένας από αυτούς κατουρούσε στον τοίχο του σπιτιού μισό μέτρο από την εξώπόρτα!!!:eek::eek::eek:

Όταν η θεία μου που βγήκει κι αυτή μαζί μου του είπε αν είναι δυνατόν να κάνει την ανάγκη του στον τοίχο του σπιτιού, αυτός γύρισε και είπε ότι εδώ είναι χωριό κι αυτά είναι φυσικά πράγματα κι έτσι του αρέσει να κάνει στις διακοπές....:eek::eek::eek:

Να σημειώσω ότι στο χωριό είναι μικρό, σε 5 λεπτά το περπατάς από άκρη σε άκρη, υπήρχαν τότε 2 καφενεία, στο ένα από αυτά 10 λεπτά αργότερα τους είδα να κάθονται, και ότι ακριβώς δίπλα από το σπίτι υπήρχε χωράφι με δέντρα, αν ήθελε πια να έρθει σε επαφή με την φύση....:eek::eek::eek::eek:
Αγνωσται αι βουλαί.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sorry για το off topic αλλά πολύ γέλασα τώρα που το θυμήθηκα...:(:)
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εδώ είμαι κι εγώ, αν και λίγο καθυστερημένα... Μετά τις... μυρωδάτες εμπειρίες και αναμνήσεις :p, να σας επαναφέρω σε κάτι πιο οπτικό? :)

Η Nelly, στη διαδρομή προς τα πάνω. Δεν είναι πτώμα ακόμα, απλά κάνει φωτοσύνθεση για να μαζέψει ενέργεια για μετά :D



Και από φαίνεται είχε το δίκιο της γιατί με τόσο κόσμο, σκύλους και μυρωδιές είχε να ρίξει πολύ "δουλειά"!



 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
"Λοιπόν... Κάτσε να δεις πώς το κάνει ο αφεντικός? Πιάνουμε πρώτα το λουρί..."
"Έτοιμη? Πάμε!"
"Επ! Τι σου είπα? Μαααζί!!!"



"Πφφφφ... Με ζάλισες! Πάω βόλτα μόνη μου! :p "

 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
"Αρνί" Νο1 (Ο Allegro αν έχω καταλάβει σωστά? )



Ποιός είπε ότι τα αρνιά είναι αθώα?? (Και στο βάθος ο ματάκιας :p )

 




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.125
10.078
Athens
Aχαχαααααααααααααα! Η Κάρλα ένιωσε κάποια στιγμή να την τραβάνε. Νόμιζε ότι είμαι εγώ και με κοίταξε με μια μεγάααααλη απορία! (μα τι έκανα?), διότι συνήθως το τράβηγμα του σκοινιού συνοδεύεται με αγριοφωνάρα "Μείνεεεεε!".
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Η "τραπεζαρία" για το κόψιμο της πίτας (sorry που δεν ήμουν παρούσα εκείνη τη στιγμή, αλλά προσπαθούσα να ξεκολλήσω την αηδιαστική πράσινη μάζα που λέγαμε από τη Nelly η οποία αποφάσισε ότι θα της έδινε εντυπωσιακή όψη και άρωμα και πασαλείφτηκε παντού :mad: )



Α... Σωτηράκη μου... Καλός, χρυσός, αλλά την πίτα μου δεν την τρως!

 










mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Xotikouli εξαιρετικές οι φωτό σου !!! Εχουμε όμως και όμορφα μοντέλα !!! Σκέτο δειγματολόγιο η παρέα μας :)
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Πω πω ρε παιδία!!! Απίστευτες και αυτές φοβερές!!!! αρχίζω πάλι το κλέψιμο!!!! Επαγγελματικές είναι καταπληκτικές!!!! Μπράβο!
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ευχαριστώ πολύ! :oops:
Είχα βγάλει πολύ περισσότερες, αλλά έκανα μια βλακεία τεχνικής φύσεως και έχασα πολλές :(

Τελικά όντως δύσκολο να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα όταν έχεις και σκύλο μαζί! Χάρηκα πολύ που είδα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα καινούρια αν και δεν βρήκα την ευκαιρία να μιλήσω με πολλούς από εσάς. Ελπίζω να το επαναλάβουμε και να ξανασυναντηθούμε :)

Όσο για τα μοντέλα... Ένα κι ένα, όντως! *agapoylas*
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σε κουβέντα με συνάδελφο σήμερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν στα Βασιλικά Κτήματα χθες την ίδια ώρα με εμάς. Μας είδε (δεν είδε εμένα) αλλά δίστασε να έρθει με το παιδί της διότι μου είπε ότι στο δρόμο ήταν τίγκα στο σκυλόσκaτο!
Μάλλον η συνάδελφός σου φοβήθηκε τα σκυλάκια και όχι τα σκυλόσκατα!!!
Εξάλλου..τι νομιζε? ότι θα τη πυροβολήσουμε με σκατά μόλις πλησιάσει???:D:D:D:D
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95