ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ...


deleni

Member
3 Μαρτίου 2008
23
0
καλημέρα σας.. Λοιπον πήγα στον κτηνίατρο εχτες..Τον συγκεκριμενο τον γνωριζω και προσωπικα.. Του ειπα οτι εκεινος εξετασε το σκυλι οταν ηρθε στο πετ σοπ..Μου ζητησε τα χαρτια.. Του τα εδωσα.. μαζι με τα υπολοιπα είχα και ενα κιτρινο βιβλιάκι έγραφε ακριβως τα ιδια με το βιβλιάριο υγειας.. Μου ειπε οτι αυτο δεν το χρειαζομαστε πια και μου το πηρε... Τον εξετασε και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα.. του καναμε το εμβολιο και φυγαμε... Μετα απο κανενα δυορο παρατηρω οτι κουνουσε περιεργα το κεφαλι του και οτι τον ενοχλουσε το φως.. Πάω κοντα του και βλεπω τα ματακια του πρησμενα... Παιρνω τηλ τον γιατρο μου ειπε να βρεξω το κεφαλι του και να το βγαλω στον αερα..οτι ειναι αλλεργια απο το εμβολιο.. Τιποτα το σκυλι... Τον ξαναπαιρνω και μου λεει βαλτου παγακια στα ματια.. Του τα βαζω το σκυλι σε μια φαση δεν κουνιοτανκαι τα ματια του δεν τα ανοιγε..μεχρι να σιγουρευτω οτι ειναι ζωντανο Κοντεψα να τρελλαθω τον παιρνω τηλ μου λεει ελα απο το ιατρειο.. Με το που πηγα και περασαν 2 λεπτα να το ματι γαριδα , να μες την τρελλη χαρα...Απο χτες ειναι οκ.. εχουμε ραντεβου για το επομενο εμβολιο σε 20 μερες.. Το πρωι ομως πήγα σε ενα πετ σοπ που η γυναικα ειναι "αρρωστη" με τα ζωα (η ιδια ποτε δεν φερνει στο μαγαζι της σκυλια ή γατια..) της λεω την ιστορια και μου ειπε οτι ο πετσοπας και ο κτηνιατρος συνεργαζονται και οτι το σκυλι και αρρωστο να ειναι δεν θα μου το πει.. Αντε να παρω τηλ στη δουλεια οτι και καλα ειμαι αρρωστη και να παω σε εναν αλλο κτηνιατρο να δω τι γινεται.. Ευτυχως και εκεινος μου ειπε τα ιδια.. ΑΛΛΑ το σκυλι ειναι παρα πολυ τρομαγμενο και αυτο σημαινει οτι εχει κακοπερασει παρα πολυ... Μου ειπε ο κτηνιατρος τι να κανω για να ξεφοβιθει κτλ.. Σημερα το απογευμα θα παω στο μαγαζι του καθικιου και θα μας ακουσει ολη η πολη... Μηπως εχει ιδεα κανενας γιατι μου πηρε ο πρωτος κτηνιατρος το κιτρινο βιβλιαρακι? Μηπως παρα εχω γινει καχυποπτη.. Και τελος, σκεφτομαι να μην μεινω στον πρωτο κτηνιατρο μονο και μονο επειδη συνεργαζονται μςε το επ/τια... Μηπως να παω τον σκυλο και σε τριτο κτηνιατρο?
 


Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Αν συνεργάζονται πετσοπάς και κτηνίατρος, τίποτα δε θα μάθεις.

Σε περίπτωση που το ζώο δεν ήταν εντελώς υγιές δεν έπρεπε να εμβολιαστεί.

Τώρα, έχω παρατηρήσει όμως ότι σε κουτάβια το πρώτο εμβόλιο μπορεί να τα πειράξει λίγο, να τα "ρίξει", αλλά αυτό με τα μάτια δε μου το έχουν κάνει ποτέ, συνήθως έχουν πεσμένη διάθεση.

Οπωσδήποτε πας και σε άλλο κτηνίατρο. Δε ρωτάς αυτή την κοπέλα μπας και έχει να σου συστήσει κανένα?

Για το βιβλιαράκι που λες δε μπορώ να σε βοηθήσω, είμαι εντελώς ανίδεη με αυτά, αν και δε μου ακούγεται σωστό να σου κρατήσουν κάτι από τα χαρτιά του ζώου.
 


ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τα σκυλι΄για να φύγουν εκτός της χώρας τους χρειάζοντε διαβατήριο (passport) το οποίο είναι ένα διεθνές βιβλιάριο υγείας και τίποτα παραπάνω.

ΙΣΩΣ λοιπόν το κίτρινο βιβλιαράκι (το οποίο όπως λες έλεγε τα ιδια πράγματα με αυτό που έχεις) να ήταν το τσέχικο βιβλιάριο υγείας το οποίο όντως δεν χρειάζεσε και είναι αχρηστο.

για τον γιατρό να πας στον καλύτερο

το ότι τον ξέρεις ή συνεργάζετε με το pet shop είναι άσχετο.

αν είναι καλός μένεις

αν όχι ψάχνεις για άλλον
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3