Ταξιδάκι Μπουλμαστιφ με...


bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
προσωπικο οδηγο και διαμονη σε 5αστερο ξενοδοχειο σκυλων!!! Ναι φιλοι μου!!!

Ειμαι ο περηφανος μπαμπας του Τσηφ, αρσενικο μπουλμαστιφακι 18 μηνων! ενας υπεροχος χαρακτηρας και φοβερο φατσονι!

Σε λιγο καιρο εγω και η γυναικα μου (δεν ειμαστε παντρεμενοι αλλα ειμαι... κτητικος οπως ο σκυλος μου :p) θα λειψουμε εκτος Ελλαδος για λιγες μερες. Δυστυχως δεν μπορω να αφησω πουθενα το σκυλο μου και ουτε αξιζει να τον ταλαιπωρησω σε αυτο το ταξιδι (κλουβια, ναρκωση, αεροπλανο κλπ.) Εψαχνα λοιπον για ξενοδοχειο σκυλων στην Αθηνα. Οπως καταλαβαινετε υπαρχει ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ εκει εξω αλλα τελικα το βρηκα...

Ενα υπεροχο κτημα στην Βαρυμπομπη που με κερδισε ηδη απο το ονομα. ilovedogs.gr ! Με τις φωτογραφιες επαθα πλακα. Μιλησα στο τηλεφωνο μαζι τους και καταλαβα οτι και γνωριζουν πολλα για σκυλια αλλα και τα αγαπανε πολυ. (οι ιδιοι εχουν 2 πρεσσα καναριο κι ενα μαστινο ναπολιτανο). Ομως φυσικα δεν μπορουσα να στειλω το σκυλο μου εκει χωρις να παω να ελεγξω την κατασταση.

Ναι, αλλα πως πας στην Βαρυμπομπη με τον σκυλαρο οταν το μεταφορικο μεσο που χρησιμοποιεις για να κινεισαι στην πολη ειναι το - πολυ στιλατο ομολογουμενως - ποδηλατο σου;
Για δευτερη φορα ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ οταν ψαχνοντας βρηκα το pettaxi.gr . Ενα ταξι για σκυλια και για τα αφεντικα τους. Ο Νικος - ο οδηγος - φιλοζωος και ωραιος τυπας μου τα εκανε ολα ευκολα και ειχε και πολυ καλη τιμη.

Ετσι λοιπον φτασαμε στο ΣΗΜΕΡΑ...
Παρασκευη πρωι αφου εβγαλα τον Τσιφ μια μισαωρη βολτουλα, ηρθε το βανακι, τον φορτωσαμε και ξεκινησαμε για το ξενοδοχειο της Ιρινας. Ο Νικος, ο οδηγος που χαρισε και δειγματα τροφουλες για το σκυλι και γενικως ητανε πολυ ευγενικος και χαμογελαστος.

Φτανουμε στο ξενοδοχειο σκυλων και παιδια χωρις υπερβολη ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ μενω κι εγω εκει. Μια τεραστια αυλη με πρασινο, δεντρα και πισινουλα και ειδικα διαμορφωμενους χωρους για μικροτερα και μεγαλυτερα σκυλια οπου μπορει το καθε σκυλι να μενει και μονο του ή με αλλους σε δικη του αυλη και με δικο τους σπιτακι με στρωμα. Η Ιρινα πολυ ευγενικη αγαπαει πολυ τα σκυλια και την αγαπανε κι αυτα. Δεν θα πω τιποτα αλλο, ειπα στα παιδια οτι θα γραψω γι αυτους στο φορουμ γιατι τετοιες προσπαθειες πρεπει να αναδεικνυονται και να επικροτουνται. Ενιωσα ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και πιστεψα εστω για λιγο πως ναι ρε φιλε ζω σε μια Ευρωπαικη Πολιτισμενη Χωρα.
(μισο λεπτο να σκουπισω το δακρυ απ' το μαγουλο μου και να δυναμωσω το ipod μου που παιζει στο repeat τον εθνικο μας υμνο).

Επανηλθα...Σε λιγες μερες λοιπον που θα παει να μεινει ο Τσιφ θα σας πω και αλλες λεπτομερειες για τη διαμονη του.

ΤΩΡΑ...για τα ματια σας μονο ΚΥΡΙΕΣ μου...σας παρουσιαζω τον Τσιφ που αν και κουρασμενος απ' το ταξιδι εκοβε βολτες στο κτημα σαν τρελομπαλο. Καλη θεαση και χωρις πονηρες σκεψουλες. Ειναι στειρωμενος! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Xw90HehwbVI
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Επειδή ποτέ δεν έχω πάει διακοπές χωρίς το σκύλο μου, ποτέ δεν ασχολήθηκα και με πανσιόν. Επειδή όμως είσαι άσσος στη διαφήμιση, μπήκα να δω τη συγκεκριμένη και... μου γύρισε το μάτι! Τόσο που σκέφτομαι να τον στείλω μη και χάσει την εμπειρία
:p
Για πες τώρα...
Τιμούλες? (αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι πολύ ευρωπαϊκές :D )
 


samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
φαινεται παρα πολυ ωραιο μερος...τελικα απο ολα τα μπουλμαστιφ που εχω γνωρισει εδω,ο δικος σου ειναι αυτος που μοιαζει πιο πολυ με τον καισαρα! ισως ειστε λιγο πιο κοκκινωποι εσεις αλλα κατα τα αλλα μοιαζουν παρα πολυ!

Υ.Γ καλες διακοπες και καλα να περασετε,ο chief παντως καλα φαινεται οτι θα περασει!
 


bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
@Chloe
Ειναι υπεροχο πραγματικα! Δεν ξερω γενικα πως παει με τιμες, εμενα μου ειπανε 23 Ευρω την ημερα και θα του βαζουν μια απο τις καλυτερες τροφες που υπαρχουν, Orijen (αυτη του δινω κι εγω). Τα βρηκα καλα εγω! :)

@samsok Για τον Καισαρακο στο ειπα κι εγω. Εμεις ειμαστε κοκκινωποι, αυτη ειναι η αληθεια, αλλα μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους!
Ε, τωρα τι θες να σου πω; Πως ο Καισαρακος ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ;; Ε, ναι λοιπον θα στο πω! Ειναι ΘΕΟΣ! αφου μας μοιαζει ειπαμε ;)
Και οταν ειναι με ανοιχτο στομα εχουν και οι δυο πονηρο-χαμογελαστη εκφραση. Με κλειστο στομα αλλαζει, φαινονται σαν μουτρωμενοι νονοι της νυχτας!
Εγω τον δικο μου τον φωναζω νονο του απογευματος! Γιατι πρωι και βραδυ κοιμαται!
 
Last edited:


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Αχ πόσο ζηλεύω που το βράδυ ο chiefακος κοιμάται εμένα που τον πιάνουν τα διαόλια του μετά τις 1-2 και εκτός αυτου γουστάρει και την έχει δει από πολύ μωρό δηλαδή alert φάση και φάση επιτηρώ τα πάντα???? :D :p
 


bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
χαχαχα! αυτα μετα τους 9-10 μηνες παιρνανε! κι εμενα μικροτερος που ηταν ερχοτανε και με ξυπναγε στις 2 -3 και ΠΑΝΤΑ κατα τις 6.30 το πρωι!!! ειναι παιδακι μωρε! :) o δικος σου θα γινει ΜΕΓΑΛΟΣ Κιμωνα!
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Μεγάλος εννοείς??? Απο που το καταλαβαίνεις αν επιτρέπεται Αντρέα?? Γιατί εγώ ακόμα είμαι ιδιαίτερα άπειρος και με τη φυλη και στο να βλέπω τα της φυλής! :)
 


bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
καλα κι εγω απειρος ειμαι αλλα απ' της φωτο που ειδα στο φου μπου για την ηλικια του (5,5 μηνων σωστα;) ειναι αρκετα μεγαλος και με κατι πατουσες να! και εχει κατι κι απο Σολο! μοιαζουν!

επισης...βασικο κριτηριο ο Cargo ειναι ΘΗΡΙΟ!!! ο πατερας δηλαδη! ενα πολυ μεγαλο , βαρυ και εντυπωσιακο σκουροχρωμο μπουλμαστιφ!
ειχε ανοιξει κι ενα θεμα παλια ο Ρικο για την γενεαλογια του Cargo και θαυμασαμε μερικα πολυ εντυπωσιακα μπουλακια!

Μεσα στους επομενους 2 μηνες η αναπτυξη του "μικρου" σου θα φανταζει αλματωδης.
αν θυμαμαι καλα ο Σολο του Ricos 7 μηνων ητανε ηδη 42 κιλα και 62-63 εκ. υψος στο ακρωμιο και ο δικος μου γυρω στα 40!

Η γενεαλογια μπορει να σου δωσει μια καλη εικονα του που μπορει να φτασει ο μικρος αλλα πρεπει και συ με τη σειρα σου να λαβεις καποια μετρα και να τηρεις καποιους βασικους "κανονες" που μου φαινεται οτι τα ξερεις και τα κανεις!

Good luck and enjoy your boy growing!
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Εμένα ο μπέμπης επειδή έτυχε και μετρηθήκαμε ΄σημερα 5.5 μηνών είναι 61-62 cm και 35 κιλά τώρα αυτό αν είναι λίγο-σωστό-πολύ δεν το ξέρω καθόλου γι αυτό λέω πως είμαι άπειρος τελείος..Καλά ο Cargo είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σκύλος και πρόσφατα που τον είχα δει όταν πήρα τον μικρό απ τον εκτροφείο είδα και έπαθα να συνέλθω από αυτό που έπαθα όταν τον είδα!!! :D :D :D...Nα και 2 μικρής διαρκείας βιντεάκια του μικρού πολύ πρόσφατα :p :p

http://www.youtube.com/watch?v=TVPSUEzAt3c
http://www.youtube.com/watch?v=_vyo3YjsLpk

:p :p :p

Χαζοκουταβοστιγμές :D
 


bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
χεχεχε!!! ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΜΠΟΥΛΜΑΣΤΙΦΑΚΙΑ! ΤΕΛΟΣΣΣ!

φιλε ειναι πολυ καλος και ξυπνιος και φαινεται ηδη οτι ειναι λιγακι ξεροκεφαλος!
Αυτο δεν ειναι κακο με τη συγκεκριμενη ρατσα, οφειλουν να εχουν δικη τους γνωμη και να μπορουν να παρουν πρωτοβουλιες αλλα ΜΕΣΑ στο σπιτι πρεπει να ενεργουν με τη δικη σου εγκριση! Ειναι πολυ καλος φιλε αληθεια! θα περασετε υπεροχα! υγιης να ειναι γερος και θα σου δωσει πολυ αγαπη ο μικρος! αλλα δουναι και λαβειν ετσι;

Συνηθως τα αρσενικα , και θα μιλησω για το δικο μου, γυρω στους 10 - 11 μηνες θα προσπαθησει με μικρα βηματακια να επανατοποθετηθει πιο ψηλα στην ιεραρχια και κυριως θα το κανει με ανυπακοη στην αρχη των γνωστων του εντολων. Μην σε ξεγελασει οτι ταχα δεν καταλαβαινει τι του ζητας. ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΦΙΛΕ! το κανουν επιτηδες. Κοψτου το αμεσως αυτο με επιμονη αλλα και πολυ υπομονη. Δεν θες καθολου να θυμωσεις γιατι εκει θα καταλαβει τα κουμπια σου και θα σε χορεψει στο ταψιι.

Κατι που θυμαμαι ακομη φιλε... Ο Αρχηγος της αγελης ειναι πανω απο ολα δικαιος.
Εισαι καλος, εγω ειμαι καλυτερος μαζι σου.
Εισαι ατακτος, θα σε τιμωρησω. θα σου βαλω ΟΡΙΑ! (χωρις υπερβολες και υστεριες ομως)

Ο Αρχηγος ειναι παντα ηρεμος και ελεγχει απολυτα το περιβαλλον που βρισκεται αυτος και ο σκυλος του.

Θα τα πας καλα. Κτισε μια ομορφη σχεση αγαπης και εμπιστοσυνης και αυτος σε λιγους μηνες θα σε εχει "προτυπο" !

και παλι Κιμων να σου ζησει!

Υ.Γ. Α! και μην ξεχασω! Ειμαστε ΚΑΡΑΟΦ ΤΟΠΙΚ! :)
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
xaxaxaxaxaxaxa...είμαστα ΦΟΥΛ OFFTOPIC συγνώμη mods και admin :D :D...Αλλά πάντα όταν βρω ένα αδερφάκι μου δε μπορώ έστω να μη συζητησω τα ελάχιστα !!!!!! Να τον χέρεσαι τον κούκλο αντρέα :D :D :D
 


bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Σ' ευχαριστω Κιμωνα! να χαιρεσαι και συ τον μικρο που μεγαλωνει ταχυτατα και ακουω οτι ειναι μεγαλη αφασια! ;)
 




bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Κιμωνα εγω μεχρι τη Κυριακη εχω καθε μερα παραστασεις. Μετα απο 6,5 μηνες σερι στις 17 σταματαμε και φευγω καπακι εκτος Ελλαδος οικογενειακως. Ερχομαι πισω τελος του Απριλη. Οποτε απο τοτε μιλαμε ειτε εδω ειτε fb και κανονιζουμε μια εξοδο. Πρωτα οι δυο μας με ενα σκυλο και μετα και τα δυο. Τα αρσενικα θελουν τον χρονο τους βλεπεις. ;)
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Ο δικός μου δεν έχει θέματα με αρσενικούς είναι ότι να ναι!!! Δε ξέρω αν εχεις δει σχετικό video!!!! θέλει καμια 20αρια αρσενικούς για να στανιάρει αλλιώς του λείπουν!! :D :D..Μη μου πεις ότι δν έχεις δει το σχετικό video των βασιλικών κτημάτων!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=sOYFPZxvz7Q
 


bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!!!

Κοιτα ο δικος μου μετα τους 12 μηνες εγινε αρκετα επιφυλακτικος απεναντι σε αλλα μεγαλα αρσενικα που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Μας τυχανε και 2- 3 "στραβες" . Και αν ειναι και το αλλο αρσενικο κυριαρχικο εχουμε τα θεματακια μας. Δεν ξερω αν μπορω να παω σε παρκο με τον Τσιφ λιτο και αλλα 20 σκυλια αμολα καλουμπα και να μην παρεξηγηθει. Εσυ ομως καντο, ειδικα τωρα! ειναι σπουδαιο μαθημα.

Ο μικρος ειναι πολυ καλος. Προτεινω αν θες να του δινεις στο φαγητο του μια κουταλια καθαρο μουρουνελαιο. Θα δεις απιστευτα αποτελεσματα. ΠΑΝΤΟΥ!
 


nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Αντρεα , για πες για το μουρουνελαιο , ειναι σε ταμπλετες , σε υγρη μορφη?
Με ενδιαφερει αν εχεις να μου προτεινεις κατι ειμαι ολος αυτια.
Θενκς
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Nα σαι καλά ρε αντρίκο σε ευχαριστώ πολύ..ότι μπορώ κάνω!! εμένα αντιθέτως είναι αλοιφή και μεγάλο νούμερο με άλλα σκυλιά και με ανθρώπους άλλοτε καραγκιόζης άλλοτε παιχνιδιάρης άλλοτε πολύ σοβαρός!! τον πήρα σε ηλικιά 76 η 78 ημερών αν θυμάμαι καλα απ τα παιδιά!! Αυτο που παρουσίασε αμέσως είναι έντονα σημάδια φύλαξης!! Και όταν εννοώ φύλαξης εννοώ φύλαξης!! για του λόγου το αληθές είμαστε σε μια πηλοτη εδώ με ένα φιλαράκο μου και το αδερφάκι του και κατι έρχεται στην είσοδο :D ...:

http://www.youtube.com/watch?v=Eah6LC9OAxw

|Αν νιώσει πχ ότι έστω και φίλος μου απειλήται σε βόλτα η εκεί που αράζουμε σε ταβέρνες ή σε καφε τεντώνει και μένει εκεί αν πλησιάσει άνθρωπος που όντως κάτι τρέχει με την πάρτυ του , ύποπτο περπάτημα μαλλιά σα του ιησου και μούσια δηλαδή όταν δε διακρίνει χαρακ΄τηριστικά 2 φορές τον έχω μαγγώσει τελευταία στιγμή απο επικέιμενη κατεδάφιση αλλά σιγά σιγλα δουλέψαμε τις εντολές μας και τον κοντρολάρω...απλά αυτό που έχω δει είναι ότι αν νιώσει ότι θα απειληθώ ή φίλος που είναι μαζί μου η δικός μου άνθρωπος δε μασάει να σαλτάρει πάνω στον άλλο όχι για επίθεση ή ζημιά για να τον στουκάρει και να τσεκάρει!! :p :p :p,,,Κατά τ άλλα ένα χαζοκούταβο που ψοφάει στις 2-3 το βράδυ να μου σπάει τα....νεύρα με τα νάζια του και την ουρά του απ το κούνημα και το κοπάνημα στο crate να σηκώνει όλη την πολυκατοικία στο πουδάρ!!! :D
 


bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Ο Φιντελ ειναι αυτος; Ειναι πολυ ωραιος. Και ειναι και κοκκινουλης σαν το δικο μου. Το μουρουνελαιο , καλυτερα σε υγρη μορφη μεσα στην τροφη του. εχει βιταμινες A, D, E και Ωμεγα λιπαρα. Του το δινω εδω και ενα μηνα περιπου και ηδη μιλαμε για τριχωμα απιστευτο. Φυσικα κανει απιστευτο καλο σε οστα, αρθρωσεις και η βιταμινη D (την οποια λαμβανουμε μεσω του ηλιου) δινει ογκο και δυναμη στο σωμα. Το χειμωνα δε, κρινεται απαραιτητη.

Εγω μεχρι τους 14 μηνες του εδινα και μερα παρα μερα ενα βραστο αυγο με το τσοφλι.

Τωρα μπορειτε να του δινετε και μια καψουλα την ημερα Σπιρουλινα ή Ιπποφαες! Δυο φυσικα θαυματουργα πολυβιταμινουχα συμπληρωματα.

Για ξηρες τροφες για μενα δεν υπαρχει καλυτερη απο την ORIJEN και φυσικα μεσα στο μηνα 3 -4 φορες τουλαχιστον κρεας απο χασαπη με ρυζι.

Αυτα δινω στο δικο μου και αυτα τα παιρνω και γω! :) (εκτος απο την ξηρα)
 


samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Ο Φιντελ ειναι αυτος; Ειναι πολυ ωραιος. Και ειναι και κοκκινουλης σαν το δικο μου. Το μουρουνελαιο , καλυτερα σε υγρη μορφη μεσα στην τροφη του. εχει βιταμινες A, D, E και Ωμεγα λιπαρα. Του το δινω εδω και ενα μηνα περιπου και ηδη μιλαμε για τριχωμα απιστευτο. Φυσικα κανει απιστευτο καλο σε οστα, αρθρωσεις και η βιταμινη D (την οποια λαμβανουμε μεσω του ηλιου) δινει ογκο και δυναμη στο σωμα. Το χειμωνα δε, κρινεται απαραιτητη.

Εγω μεχρι τους 14 μηνες του εδινα και μερα παρα μερα ενα βραστο αυγο με το τσοφλι.

Τωρα μπορειτε να του δινετε και μια καψουλα την ημερα Σπιρουλινα ή Ιπποφαες! Δυο φυσικα θαυματουργα πολυβιταμινουχα συμπληρωματα.

Για ξηρες τροφες για μενα δεν υπαρχει καλυτερη απο την ORIJEN και φυσικα μεσα στο μηνα 3 -4 φορες τουλαχιστον κρεας απο χασαπη με ρυζι.

Αυτα δινω στο δικο μου και αυτα τα παιρνω και γω! :) (εκτος απο την ξηρα)
το μουρουνελαιο που και ποσο το βρισκεις? και τα Σπιρουλινα ή Ιπποφαες και ποσο ?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf