Νew member


westie

New Member
4 Μαϊου 2007
4
0
Γεία σας

όπως αρκετοί από εσάς και ΄γω ψάχνοντας στο Internet βρήκα το υπέροχο αυτό forum. Ο λόγος που με έκανε να εγγραφώ ήταν όταν διάβασα μερικά topics σχετικά με τις ασθένειες και με έκανε να σκεφτώ πόσο μου λείπει ο δικός μου κούταβος που έχασα πριν 2 μήνες από Τύφο και Μόρβα. Βέβαια τώρα έχω έχω μια άλλη μικρή παιχνιδιάρα κουταβίτσα 4 μηνών ίδιας ράτσας West White Highland Terrie, την Ίρμα και μπορώ να πω ότι κατάφερε να μου κλέψει την καρδιά με το ταπεραμέντο της και με τα νάζια της και την εξυπνάδα της.

Λατρεύω τα ζώα και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά, εξάλλου είχα την τύχη να μεγαλώσω με ένα σκύλο (κόλεϊ) την Νάντια την οποία μετά από 16 χρόνια την έχασα από γεράματα.
Αυτά για αρχή δεν ξέρω τι άλλω να σας πω για μενα
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Καλώς ήρθες westie! Τα West Highland White Terrier είναι η αμέσως μεγαλύτερη αδυναμία μου μετά τα Rott! Ψάχνω ήδη για αξιόπιστους εκτροφείς Westies διότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μεγαλώσω την οικογένεια με ένα ακόμα μέλος.
Λατρεμένα τα άτιμα!
Από πού πήρες την Ιρμα? Στείλε μου αν θες (σε pm) το όνομα του εκτροφέα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :p
 


Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
Καλως ηλθες!Τα Westy ειναι η αδυναμια μου στις μικροσωμες ρατσες.Η φωτογραφια στο avatar σου,ειναι πολυ καλη!
 


westie

New Member
4 Μαϊου 2007
4
0
όπως το είπες τα άτιμα είναι αξιολάτρευτα και πίστεψε με ότι δεν θα το μετανιώσεις αν επιλέξεις το επόμενος μέλος της οικογένειας να είναι ένα westie. Στο θέμα μας, εγώ δυστηχώς την πήρα από pet shop. Γιατί δυστηχώς? Το Γενάρη πήγα και πήρα ένα αρσενικό τον Ferbi άπο Pet Shop, δέν είχα πότε πάλι τόσο μικρόσωμο σκύλο και δεν γνώριζα την ανάπτυξη τους, πως είναι ένα κ.ο.κ., έψαχνα λοιπόν Westie, τον είδα ότι ήταν ο πιο ζωηρός απ' όλα μου έκανε ναζάκια και τον διάλεξα, τον εξέτασαν οι κτηνίατροι εκεί και μου είπαν ότι ήταν υγιέστατος΄και ότι σε 15 μέρες έπρεπε να τον πάω για το 1 εμβόλιο εκτός του puppy που κάνουν για να μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα (ήταν από Ουγγαρία). Όλα καλά μέχρι εδώ. Τον πάω λοιπόν για το πρώτο 3πλο εμβόλιο (τύφο-μόρβα- ΄λεπτοσπείρωση) και ξαφνικά μετά από 7 μέρες ο μικρούλης μου πέθανε στα χέρια μας από αιμοραγικές διάρριες και σπασμους. Γνωμάτευση? Τύφος ή αλλιώς νόσος Καρρέ σε συνδιασμό με Parvovirus (Πάρβο). Το γιατί? Γιατί οι κύριοι με το που έφτασε στο κατάστημα μου τον πούλησαν λέγοντας ψέμματα ότι ήταν 2,5 μηνών και το καημένο βάση του κτηνίατρου μου πρέπει να ήταν περίπου 30 ημερών,σκέψου πως τα κάτω δοντάκια του δεν είχαν βγει ακόμα όλα (αλλά αν δεν ξέρεις ...άστα)΄. Άφου πήγα και έκανα ένα Pet shop μπάχαλο και αποδείχθηκε ότι την κύρια ευθύνη την είχαν οι κύριοι... μου έδωσαν την Ιρμα, αφού βέβαια την ΄κράτησαν καραντίνα 15 μέρες τις έκαναν τα εμβόλια και μου υπόγραψαν χαρτί ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Συμπέρασμα? Πρόσεχε αν θα πάς σε Pet Shop....έμαθα πολλά από αυτή την ιστορία ψάχνοντας.
Τώρα σε ότι αφορά εκτρωφέα ή Ίρμα είναι από την Σλοβακία και απ' ότι λένε οι Σλοβάκοι έχουν προσεγμένα και καθαρά σκυλιά και αν θυμάμαι καλά μετά από όλοι την ιστορία αυτή είχα ψάξει στο Internet και νομίζω ότι είχα βρει κάποιον ο οποίος είναι εκτροφέας στην Ελλάδα και είναι στην Χιο, αν βρω κάτι παραπάνω θα σε ενημερώσω και θα μιλήσω και με την κτηνιατρό μου.
 


westie

New Member
4 Μαϊου 2007
4
0
ευχαριστώ όλους σας για την θερμή σας υποδοχή. Η φωτογραφία αυτή δεν είναι πολύ όμορφη άλλά δεν είναι της Ιρμας γιατί είμαι στο γραφείο και δεν είχα κάποια άλλη από αύριο όμως θα βάλω την δικιά της για να μπορέσετε να βλέπετε την μικρή μου ζουζουνίτσα!!!!
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια σου. :(
Όσον αφορά στην αγορά κατοικίδιων από pet shop, το θέμα το έχουμε εξαντλήσει. Μαλλί έχει βγάλει η γλώσσα μας! Κοτσίδες!

είχα ψάξει στο Internet και νομίζω ότι είχα βρει κάποιον ο οποίος είναι εκτροφέας στην Ελλάδα και είναι στην Χιο, αν βρω κάτι παραπάνω θα σε ενημερώσω και θα μιλήσω και με την κτηνιατρό μου.
Είναι γυναίκα εκτροφέας και μάλιστα γειτόνισσα μου όταν έρχεται Αθήνα! Την ξέρω. Έχουμε ήδη μιλήσει. Ευχαριστώ πάντως! :p
 




westie

New Member
4 Μαϊου 2007
4
0
ναι το ξέρω αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, νομίζεις ότι εγω είχα ξαναπάρει από pet shop? Πρώτη φορά μου συνέβη αλλά το πήρα καλά το μαθημά μου


ROTTIE said:
Λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια σου. :(
Όσον αφορά στην αγορά κατοικίδιων από pet shop, το θέμα το έχουμε εξαντλήσει. Μαλλί έχει βγάλει η γλώσσα μας! Κοτσίδες!
 








FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Γειά και από μενα!



Είναι γυναίκα εκτροφέας και μάλιστα γειτόνισσα μου όταν έρχεται Αθήνα! Την ξέρω. Έχουμε ήδη μιλήσει. Ευχαριστώ πάντως!
Αφου την ξερεις ηδη την Μιτση, τι αλλο ψαχνεις?
Εχει καλα Westie!!!