Την πατησαμε...[άγανο]


Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Αγανα...αγανα...αγανα...αγανα μπαινουν στο αυτι κι τρυπανε τύμπανο, αγανο μπήκε στο μάτι του, άγανο μπήκε στο ρουθούνι...πολλές ιστορίες με άγανα...το χα ψάξει κιόλας το θέμα εδώ που υπάρχει...αλλά δεν την γλυτώσαμε...δυστυχώς...
Χθες ο κακομοίρης μου μετά τη βόλτα μας έγλυφε πολύ το ποδαράκι του, την πατούσα...το ψαξα δεν έβλεπα κάτι...μετά από καμια ώρα δεν το πατούσε καν, κούτσα κούτσα...τον έβαλα κι εγώ κάτω κι άρχισα να ψάχνω εξωνυχιστικά...τελικά έχει μία ουλή πολύ μικρή σ ένα σημείο στην πατούσα του η οποία στο κέντρο έχει μία τρύπα βαθιά σε μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας..αμέσως τηλ την κτηνίατρο κι απάντηση "Αγανο..." το οποίο προχωράει προς τα μέσα...σε μία ώρα έχουμε ραντεβού σε κλινική για ολική νάρκωση κι να του ανοίξουν το ποδαράκι να δουν αν θα το βρούν, αλλιώς μου πε πρέπει να γίνει ακτινογραφία για να δουν που έχει φτάσει...Ευχηθείτε μου να μην έχει προχωρήσει κι να πάνε όλα καλα!!! Σε 2-3 ώρες θα σας πω νεότερα!!
 


aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ωχ!!!!! Αυτά τα άγανα..... :(

Επειδή το περάσαμε πολύ πρόσφατα, πριν 2 εβδομάδες χειρουργήθηκε ο μικρός μου, σε καταλαβαίνω!

Στην περίπτωση μας μπήκε στον όρχι! Από το δέρμα... Είναι πολύ άτιμα!

Θα δεις θα βρεθεί και όλα θα πανε καλα!! :)

Περαστικά!!!!
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Πφφ..αυτα τα ρημαδια τα αγανα..
Περαστικα σας και να τελειωσει γρηγορα η περιπετεια.
 




haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Περαστικά! Πω πω, εμείς κάθε μέρα στα ξερά χόρτα είμαστε αλλά χτύπα ξυλό δεν είχαμε τέτοια πράγματα. Μόνο τα μαλλιά καθαρίζω με τις ώρες.
 




arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Περαστικάαααα στον κούκλο!

Τα έχουμε περάσει κι εμείς και ξέρουμε....μια φορά στη μύτη (ολική νάρκωση και αφαίρεση) και μια φορά στο μάτι (εδώ είμασταν τυχεροί γιατί το είδα κατευθείαν και το έβγαλα μόνη μου).
 




Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Λοιπόν, πήγαμε, του ξύρισε το ποδαράκι καλά δεν μπορούσε να δει κάτι που να δηλώνει ότι έχει μπει μέσα αγκάθι κι γι' αυτό δεν ήθελε να τον υποβάλλει σε νάρκωση, παρ' όλα αυτα επείδή είναι πολύ πρησμένο το πόδι του κι έχει κάνει φλεγμωνή πήραμε αντιβίωση για 5 μέρες, αν μου πε περάσει σημαίνει ότι κάτι τον τρύπησε αλλά βγήκε κι μολύνθηκε, αν δεν βελτιωθεί τότε πάμε να του το ανοίξει...ελπίζω να ισχύει το πρώτο...Δε ξέρω για πόσο ακόμα θα κυκλοφορούν αυτά τα άγανα αλλά εγώ για όσο υπάρχουν αυτά μονο σε άσφαλτο θα τον πηγαίνω...μία το βγαλα απ' το αυτί του μέσα (γιατί τα καθαρίζουμε συνέχει κι το είδα) την άλλη του χε μπει η μύτη στον ουρανίσκο του, πάλι το βγαλα μόνη μου...εεε αμα την γλυτώσαμε κι τώρα...τέλος το πάρκο κι το άλσος!!!
 




aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αυτό το πραγματάκι μπορεί να μπει απο τη μύτη και να φτάσει πνεύμονα!

Μπορεί να μπει απο το δέρμα και να φτάσει κόκκαλο.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Τσιμπήσαμε άγανο στην πρωινή μας βόλτα, στο ρουθούνι. Καθυσηχάστηκα γιατί μετά από έναν παροξυσμό φτερνίσματος ο έρημος ο μαύρος έμοιαζε να ησύχασε αλλά με ανησύχησε μετά το γεγονός ότι σήκωνε το χείλι του σαν αυλαία. Τελικά τον πήγα στον γιατρό που πηγαίνει ευτυχώς και Κυριακή και το έβγαλε με μέθη, ήμασταν τυχεροί.
Και επειδή ρώτησα κάποια πράγματα να ενημερώσω και το θρεντ, αν δεν το πάρεις χαμπάρι δύο τινά μπορεί να συμβούν, ή να κατέβει και να καταλήξει στον λαιμό και να το καταπιεί οπότε όλα καλά ή να σφηνώσει στα ιγμόριο και να τρέχεις και να μην φτάνεις με δύσκολη επέμβαση...
Επίσης ένα αλάθητο σύμπτωμα ότι είναι ακόμη στο ρουθούνι σφηνωμένο είναι όταν ο σκύλος σηκώνει το χείλος σαν κουρτίνα.
 






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Βρε I.Kyveli δεν βγάζετε ελευθερας για τον κτηνιατρο? Φετος δινετε ρεσιτάλ
Έτσι είναι αλλά αν είναι να μας συμβαίνουν διάφορα ας είναι τουλάχιστον μικρά και αντιμετωπίσιμα!
 






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Σε ευχαριστώ πολύ Αλίκη να είσαι καλά !!
Ευχαριστώ πολύ dnassib, ghelly, frenchie !!
 




Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Βρε παιδιά, πώς το καταλαβαίνεις το άγανο?
Είναι φανερό όταν του μπει κάποιο κάπου? Αντιδράει δλδ ο σκύλος και το καταλαβαίνεις να ψάξεις? :confused:

Πριν κάμποσο καιρό περπατούσαμε σε κάτι χόρτα και μετά από 1-2 μέρες μου είχε φάνει ότι περπάταγε λίγο περίεργα. Σε όποιον το είπα (γονείς-αδερφή) μου είπαν όχι και δεν έδωσα συνέχεια (γιατί είμαι κλασσική αγχωτική ελληνίδα μάνα και υπερβάλλω συνήθως). Επίσης, εκείνες τις μέρες είχε σταθεί κάποια στιγμή με το ένα πόδι σηκωμένο, αλλά το έκανε μόνο μία φορά και δεν έδειχνε να πονάει ή κάτι τέτοιο.
Τώρα από τότε έχουν περάσει σίγουρα 2 εβδομάδες, μπορεί και παραπάνω.
Να ανησυχώ ή αν ήταν κάτι κακό θα είχε φανεί τώρα?