Συμπτώματα σαν...ίωση


D

Deleted member 14614

Guest
Με έχει τρελάνει αυτός ο σκύλος! Εδώ και λίγες μέρες είχαν αρχίσει να "χαλάνε" οι κενώσεις του. Δεν είχα δώσει σημασία, αλλά σήμερα έπαθα ένα σοκ ομολογώ. Ο σκύλος έκανε 2 εμετούς και φουλ διάρροια. Οι εμετοί αποτελούσαν το σύνολο της βραδυνής τροφής του και κάθε λίγο και λιγάκι σταματούσε στη βόλτα και έκανε διάρροια. Αφού γυρίσαμε, έβηχε για λίγο σαν να του είχε κάτσει κάτι στο λαιμό. Το έψαξα για kennel cough, αλλά δεν νομίζω ότι ταιριάζουν τα συμπτώματα. Επίσης, δεν έφαγε τίποτα από κάτω, είμαι σίγουρος γι'αυτό. Μπας και το έχει πάθει κανείς αυτό και γλυτώσω τον κτηνίατρο? Δεν αντέχω κι άλλη επίσκεψη.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.860
Δώστου 24 ώρες, να δεις αν θα το ξανακάνει. Στο μεταξύ, μην τον ταίσεις και άστου ελάχιστο νεράκι. Και αναλόγως, του πως αντιδρά στο ενδιάμεσο, βλέπεις και κάνεις. Δεν χρειάζεται καταρχάς να τρέξεις στον γιατρό. Μόνο αν τα συμπτώματα επιδεινωθούν.
 


Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μήπως έχεις αλλάξει κάτι στη διατροφή του; Εμένα το έκανε αυτό (και κράτησε 15 μέρες το πανηγύρι, εννοείται κτηνιάτρους, υπέρηχους κλπ) όταν του είχα δώσει ρύζι με κοτόπουλο (!!!) από ότι φαίνεται είναι διατροφική αλλεργία.
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
κι εμένα rick το ίδιο και οι δύο για κάποιο διάστημα. Διατροφικό μου είπε και η γιατρός. Έδωσα και κάποια αγωγή και πέρασε. Κάνε αυτό που λέει και η μαρέκο, δες πως θα πάει και επικοινώνησε με το γιατρό αν συνεχιστεί.
 


D

Deleted member 14614

Guest
Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν είχα μπει, όμως, στο forum καθόλου και δεν είδα τις απαντήσεις σας, γιατί με ξύπνησε το πρωί και άρχισε ξανά το πανηγύρι. Οπότε τον πήγα στον κτηνίατρο και διέγνωσε γαστρεντερίτιδα (πήρε δείγμα και είδε στο μικροσκόπιο). Τροφή δεν του έχω αλλάξει καθόλου, οπότε ο ίδιος πιθανολογεί ότι είναι κάτι που έφαγε ή έγλυψε από κάτω. Οπότε, έδωσε αγωγή και παράλληλα, με συμβούλευσε να τον αποπαρασιτώνω συχνότερα. Ακόμη, είπε μόνο ρυζάκι με λίγο κοτόπουλο για 3 μέρες.
Σαν το χαράτσι της ΔΕΗ πάει να γίνει αυτός ο σκύλος!:lol:
 






D

Deleted member 14614

Guest
Αυτό κι εγώ το σκεφτόμουν και χαίρομαι που το γράφεις κι εσύ mareco. Αναρωτιέμαι μήπως το κόλλησε από κανένα σκυλί εκεί που, π.χ. μυριζόντουσαν.
Η αγωγή είναι: 3 φορές τη μέρα Diarsanyl και 2 φορές τη μέρα Flagyl.

Ευχαριστούμε Holywoodbrn!:)
Χαχα ελπίζω να μη σας φτάσουμε τότε!
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Πω ρε συ.... πάκετ!!!
Άκουσα και για άλλο σκυλάκι φίλης έτσι, εμετούς και διάρροιες - πίκρααααααααααααα.

Ελπίζω να αισθανθεί σύντομα καλύτερα ο μικρούλης <3
 


D

Deleted member 14614

Guest
Thank you dnassib! Ο κακόμοιρος είναι νωχελικός, δεν με κουτουλάει για να παίξουμε, δεν τρέχει γύρω γύρω... Χμ... Μήπως δεν είναι τόσο κακή τελικά η γαστρεντερίτιδα? χαχα
 












D

Deleted member 14614

Guest
Μου έκανε κι έναν ωραίο εμετό πάνω στο κρεβάτι μου σήμερα το μεσημέρι...
Καλά πάμε!

Εεεε αλοιμονο,εξαλλου τα εχουμε πει αυτα ;-)
Έτσι!;)
Τον καημενουλη
Περαστικα και γρηγορα
περαστικουλια που λενε ! :arrow:
Σας ευχαριστούμε Serge και ntoulis για τις ευχές! Να είστε καλά!:)
 






D

Deleted member 14614

Guest
Εν τω μεταξύ, οι εμετοί συνεχίζονται ακάθεκτοι... Οπότε ξεκινήσαμε τα Zantac από σήμερα. Δεν έχω πάρει ποτέ εγώ και παίρνει ο σκύλος!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.860
Πόσο ακάθεκτοι δηλαδή;
Με τι συχνότητα κάνει εμετούς;
Και τι σχέση έχουν με την γαστρεντερίτιδα;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.605
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3