Ώρα να συστηθούμε


si_melina

Active Member
7 Απριλίου 2017
39
25
Καλημέρα.Είμαι η Μελίνα και είμαι νέα Μαλτεζομαμά.Η ιστορία έχει ως εξής:
Τα τελευταία 2 χρόνια μένω μαζί με τον σύντροφό μου σε ένα σπιτάκι με έναν κήπο μούρλια, ό,τι πρέπει για να το γεμίσεις κουνιστές ουρίτσες!!!Επειδή,λοιπόν, μένουμε σε μια μικρή πόλη με μια φιλοζωική που ΑΝ απαντήσει στο τηλέφωνο,ενημερώνει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να μας δώσει τροφή(για κουταβια δεμμένα μέσα σε σακούλες, ή για χτυπημένα από αυτοκίνητο σκυλιά κ.α.),αποφασίσαμε να βοηθήσουμε, να φιλοξενήσουμε, να βρούμε σπιτάκια σε αδεσποτάκια.Για 1,5 χρόνο περίπου,η αυλίτσα αυτή υποδεχόταν και αποχωριζόταν το ένα σκυλάκι μετά του άλλο.Μαζί μας έμειναν μόλις 3 σκυλάκια (για διαστημα μεγαλύτερο από 2 βδομάδες ως συνήθως,δηλαδή).
Μπαίνοντας στο ζουμί: Τον Γενάρη έφυγε για το νέο-ιδανικό,γι'αυτήν, σπίτι,η πιτμπουλίτσα μας(5 μήνες μαζί)που μας είχε κάνει τον κήπο σουρωτήρι. Ο σύντροφος, κουρασμένος από τα εμβόλια,τα μαζέματα,τις επιδιορθώσεις,τις τρίχες,τους τόνους κροκέτα και τα γαβγίσματα, μου είπε ΤΕΛΟΣ,όταν είδα 3 μωρά στο δρόμο και είπα να τα πάρουμε-οκ,άλλωστε είχαν και την μαμά τους.Κολλητός ,όμως, πια με τον pet shopά της γειτονιάς, που,μαζί με τροφές και παιχνίδια,φέρνει Ούγγρικα "καθαρόαιμα" μαλτεζάκια που μαδάνε και yorkie super toy+tea cup, ερωτεύεται ένα μαλτεζάκι(αρσενικό:cautious:).Την περίοδο αυτή, έχω ήδη διαβάσει το μισό φόρουμ, ψάχνοντας να βρω το κατάλληλο mastiff (γιατί λατρεύω D.D.B:love:) και έπαισε το μάτι μου σε θέματα περί Μαλτεζ + ελληνικά εκτροφεία + πετ σοπς +byb + + + +.
Για να μην τα πολυλογώ 20/3, η προισταμένη μου με μαλτεζάκι απο ιταλικό εκτροφείο, ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους στην Ιταλία(τυχαίο;;;;) και έχει κανονίσει να παρει τον σκυλάκο της και να συναντήσει τον εκτροφέα(τυχαίο;;;;) που είχε και γέννα στις 4/1(τυχαίο;;;;)έτοιμο δηλαδή το μωρό μου).Χωρίς πολύ σκέψη, ανοίγουμε το "κουτάκι της αγάπης", όπου μαζεύαμε χρήματα για τον γάμο που σχεδιάζαμε για το 2018 (μετέωρο πλέον:X3:), βγάζουμε το ανάλογο ποσό και 24/3 επιστρέφω σπίτι από την δουλειά, με μια άσπρη μπαλίτσα στο κλουβάκι της. Αυτή είναι η Αγάπη και το κουτάκι αποδείχθηκε πως ήταν "κουτάκι της Αγάπης"....

18052612_1401788969844168_1392881092_n.jpg 18051941_1401788959844169_501456837_n.jpg 17273652_1401788986510833_1457242247_o.jpg
 
Last edited:




ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Πάντα το έλεγα οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο κι οτι ΟΛΑ γίνονται για κάποιον λόγο! Να κι άλλη μια απόδειξη λοιπόν :D

Να σας ζήσει! Είναι ΚΟΥΚΛΑΚΙ ζωγραφιστό! :love::love:
Άντε βρε, και στο γάμο παρανυφάκι!!!!! :ROFLMAO::whistle:
 
  • Like
Reactions: si_melina




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Ο σύντροφος, κουρασμένος από τα εμβόλια,τα μαζέματα,τις επιδιορθώσεις,τις τρίχες,τους τόνους κροκέτα και τα γαβγίσματα, μου είπε ΤΕΛΟΣ,όταν είδα 3 μωρά στο δρόμο και είπα να τα πάρουμε-
Οπότε, μόλις 1,5 χρόνο ενασχόλησης και μετά από όλα τα παραπάνω, φαντάζομαι ότι ήσασταν πλέον σε θέση, να κατανοήσετε και την απάντηση της φιλοζωικής...
Επειδή,λοιπόν, μένουμε σε μια μικρή πόλη με μια φιλοζωική που ΑΝ απαντήσει στο τηλέφωνο,ενημερώνει πως δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να μας δώσει τροφή...
...που μάλλον κάνει τα ίδια με εσάς στο πολλαπλάσιο, ενδεχομένως για πολύ περισσότερα χρόνια, και με όχι απαραιτήτως, περισσότερα χέρια βοηθείας, για να μην αναφερθώ και στους πόρους που σίγουρα δεν έχει :rolleyes:

Να σας ζήσει η μικρή σας :love:
Η οποία τελικά, από ποιό εκτροφείο είναι; Δεν συζητώ βέβαια, το αν έχει ή όχι pedigree ε; Εξυπακούεται βέβαια!
 


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.236
7.779
Να την χαίρεσαι! Απο mastiff σε μαλτεζ? Πρέπει να τον αγαπας πολυ τον συντροφο, υπέκυψες αρκετά στη κλίμακα! :LOL: :ROFLMAO: Γερη να είναι και να περάσετε ωραία!
 




si_melina

Active Member
7 Απριλίου 2017
39
25
@mareco δεν ξέρω γιατί τόση υποστήριξη στην φιλοζωική, αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να γίνει εδώ κάποια συζήτηση επ'αυτού .Όσο για το pedigree, νομίζω πως είναι αυτονόητο.Το εκτροφείο D.Maldestro(..or something-βάση του email που μπορώ να δω από το γραφείο..γιατί από μνήμη..ΚΟΥΝΟΥΠΙ!!!) ...αν και δεν ξέρω αν είναι σωστό να το λέμε..Είναι λίγο σαν να λέμε :σε ποια πόλη μεγάλωσες; για να πούμε πως είσαι σωστός άνθρωπος αν είσαι από Β.προάστια!!!!



Να την χαίρεσαι! Απο mastiff σε μαλτεζ? Πρέπει να τον αγαπας πολυ τον συντροφο, υπέκυψες αρκετά στη κλίμακα! :LOL: :ROFLMAO: Γερη να είναι και να περάσετε ωραία!

Ευχαριστούμε πολύ...Έρωτας μεγάλος, αλλά του χρόνου ίσως ανοίξω τόπικ με θέμα "Καλώς μας ήρθε το Ντόγκο ντε μπορντώ μας" :p:p:LOL:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Η υποστήριξη των φιλοζωικών σωματείων, εξυπακούεται και είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει, παντού και πάντα. Πάει με όλα, σαν την coca-cola. Πόσο μάλλον, όταν προηγείται δυσμενής αναφορά, μέσα στο ίδιο το θέμα.

Εγώ πάντως, το εκτροφείο του σκύλου μου, θα το ήξερα απ'έξω κι ανακατωτά. Είναι η ταυτότητά του, δεν γίνεται να μην το ήξερα. Και βεβαίως, το εκτροφικό του όνομα. Επίσης βασικές και ολόσωστες συζητήσεις, όταν γίνονται μέσα σε ένα σκυλοφόρουμ :)

Κι επειδή, ξαναλέω, είμαστε σε σκυλοφόρουμ, όταν γράφεις αυτό:
..Είναι λίγο σαν να λέμε :σε ποια πόλη μεγάλωσες; για να πούμε πως είσαι σωστός άνθρωπος αν είσαι από Β.προάστια!!!!
Είναι σαν να μην ξέρεις, γιατί ήθελες καθαρόαιμο σκύλο. Γιατί, δεν πρέπει τελικά να είναι...τυχαίο. Πρέπει να είναι συνειδητά ψαγμένο, όπως είπες και ότι ήταν!
 


si_melina

Active Member
7 Απριλίου 2017
39
25
όπως είπες και ότι ήταν!
Επίσης , όπως είπα, έχω διαβάσει το μισό, αν όχι πλέον όλο , το φόρουμ και για τον λόγο αυτό, δεν θέλω καμία αντιπαράθεση!!! Να συστηθούμε ήρθαμε!!! Με όλο τον σεβασμό, "κράξε'" με όταν θα γράψω πως χτυπάω το σκυλί μου ή ρίχνω φόλες στους δρόμους!!! Το κουτάβι μου είναι σαν παιδί μου και δεν ήρθα να μιλήσω ή να περάσω από εξέταση για την καταγωγή του. Δεν νομίζω να είμαι παράλογη,ούτε να αναφέρθηκα τόσο φρικτά για την δράση της φιλοζωικής ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.Ευχαριστώ.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Κοίτα να δεις...σε ένα σκυλοφόρουμ, και ειδικά στο συγκεκριμένο, δεν είμαστε για να χαριεντιζόμαστε και να ανταλλάσουμε χαριτωμένες φωτό των σκύλων μας, κατά την ολόδική μου άποψη. Αυτό το κάνουμε στο fb, ή όπου αλλού. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ούτε αντιπαράθεση, ούτε κράξιμο, ούτε καμία ιερά εξέταση. Προς το παρόν, σχολιάζω και έχω αντίλογο σε όσα λες και δυστυχώς, δεν βλέπω να απαντάς. Περνάς μόνο σε επίθεση, και δεν καταλαβαίνω και γιατί βέβαια. Υπέθεσες απλώς, ότι δεν θα υπήρχε αντίλογος; :rolleyes::)

Σε ποιά πόλη είσαι και το τονίζεις; Μπορεί κάποιος να ξέρει συγκεκριμένα πράγματα για την δράση της εκεί φιλοζωικής, και να μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα.

Με όλο τον σεβασμό, "κράξε'" με όταν θα γράψω πως χτυπάω το σκυλί μου ή ρίχνω φόλες στους δρόμους!!!
Αυτοί που τα κάνουν αυτά, δεν τα γράφουν. Και αν τα έγραφαν, δεν θα ήταν απλώς για κράξιμο.
 
  • Like
Reactions: stamatia


si_melina

Active Member
7 Απριλίου 2017
39
25
Τονίζω το γεγονός ότι στην δική μου περιοχή η φιλοζωική δεν ασχολείται, μπορεί οπουδήποτε αλλού να είναι τέλειες!!!Όταν καλεί ο 15χρονος γείτονας για 6 κουτάβια δεμμένα σε μια σακούλα,τα 2 ήδη νεκρά και του λένε πως δεν μπορουν να κάνουν τίποτα, ενώ ο μικρός έχει ενημερώσει πως τα βρήκε γυρνώντας απο το σχολείο και δεν ενδιαφέρονται που αφήνουν ετοιμοθάνατες ψυχές σε σχολιαρόπαιδο, ε ΌΧΙ φίλτατη, δεν θα υποστηρίξω τέτοια δράση!!!!

δεν είμαστε για να χαριεντιζόμαστε και να ανταλλάσουμε χαριτωμένες φωτό των σκύλων μας,
Στο φόρουμ όχι..αλλά στην ενότητα -νομίζω- αυτό κάνουμε!!!

Προς το παρόν, σχολιάζω και έχω αντίλογο σε όσα λες και δυστυχώς, δεν βλέπω να απαντάς.
Αντίλογο; Να συστηθούμε ήρθαμε,ξαναλέω(!!!) και μέσα στις 8 γραμμές που μου έγραψες,οι 6,5 ήταν επίθεση....α, sorry:

Περνάς μόνο σε επίθεση,
..εγώ το κάνω αυτό...

Λοιπόν... Η Αγάπη είναι ένα Μαλτεζάκι, καθαρόαιμο με pedigree, από το εκτροφείο Del Maldestro της Ιταλίας, με πολύ καλές συστάσεις από την προισταμένη μου η οποία έχει υιοθετήσει από εκεί ένα αρσενικό Μαλτεζάκι, 2 χρονών πια -πρότυπο για να εγκρίνω το εκτροφείο- η οποία έδωσε και "συστάσεις" για εμένα σε εκείνους. Έχει ολοκληρώσει τις 3 φάσεις(ή όπως θέλεις εσύ να το πεις) των πρώτων εμβολιασμών και ταξίδεψε με ασφαλή τρόπο,πλήρης απογαλακτισμένο, 2 μηνών και 20 ημερών- και μάλιστα εκτάκτως, καθώς προτιμούσαν να την πάρω μετά τους 3 μήνες. Μένω στον Ασπρόπυργο Αττικής,1 η φιλοζωική,δεν ήθελα να την στιγματησω, αλλά αφού πρέπει να τα λέω όλα..!!!
Σήμερα φοράω μαύρα και σχολάω στις 17:00 μ.μ:p:p

...με φιλικές,πάντα, προθέσεις
 
  • Like
Reactions: Scalpel


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
1ον. Χαίρομαι που το θέμα που άνοιξες, έγινε αφορμή, να μάθεις επιτέλους, με ικανές λεπτομέρειες, την προέλευση του σκύλου σου. Μάλλον, γιατί εξακολουθώ να έχω τις αμφιβολίες μου, αλλά αυτό που με ένοιαζε [να δημιουργηθούν και σε όσους διαβάζουν, κάποιες αμφιβολίες, για να μην λέμε απλώς ο καθένας μας, ότι μας ξημερώσει] ελπίζω ότι επιτεύχθηκε. Αν όχι, δεν πειράζει. Εδώ είμαστε, αν χρειαστούν κι άλλες διευκρινήσεις :)

2ον. Ελπίζω να μην εννοείς, τα Φαντάσματα ε;

3ον. Οι φιλοζωικές, δεν περιθάλπτουν ΠΟΤΕ, κουτάβια. Για πολλούς λόγους. Αν σε ενδιέφερε, θα τους είχες μάθει. Και δεν είναι υποχρεωμένες, να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του καθενός. Αυτή την ευθύνη, την έχουν οι Δήμοι. Δήμο έχει η πόλη σου ε;

* Μπορώ να το συνεχίσω αυτό, επ'αόριστον. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα όποιον θέλεις εδώ μέσα, να δούμε τι θα σου πει.

** Το τι θα σχολιάζει ο καθένας μας, στο κάθε θέμα που ανοίγεται, είναι δική του επιλογή ;)
 
  • Like
Reactions: agathe and stamatia


si_melina

Active Member
7 Απριλίου 2017
39
25
Καλή συνέχει @mareco και αν εσύ θεωρείς πως έτσι αποκτά νόημα η κάθε σου μέρα, γράφε,κρινε,κράζε,εμφανήσου σε κάθε ανάρτηση έχοντας μια γνώμη για τα καθαρόαιμα χωρίς να έχεις ένα, κάνε τους άλλους να σε αντιπαθούν επ'αόριστον!

Bad energy=Bad behavior=Bad luck=Bad life
-Good luck with that.
 


si_melina

Active Member
7 Απριλίου 2017
39
25
"Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε οι δημοσιεύσεις να μην αποτελούν προσωπική επίθεση σε άλλα μέλη.Παρακαλούμε να υπάρχει στοιχειώδης ευγένεια και να τηρούνται οι κανόνες διαλόγου."

Αυτό υπάρχει στους κανονισμούς που ΔΕΝ εχεις διαβάσει.. Οπότε ΟΧΙ δεν μπορεις να σχολιάσεις ό,τι θέλεις!!!
 




Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Καλως ηρθες! Να χαιρεσαι το σκυλακι σου!!
Οσον αφορα τα υπολοιπα δεν βλεπω καποια προσωπικη επιθεση.. ηθελα απλα να πω γνωριζοντας αντιστοιχη φιλοζωικη επαρχιακης πολης, οτι οχι απλα δεν απαντανε στα τηλεφωνα αλλα πλεον δεν εχουν και καν τηλεφωνο.. και αυτο γιατι απλα δεν μπορουν.. ειναι 5μιση ατομα ολα και ολα τα οποια αφηνουν την δουλεια και την οικογενεια τους (που αλλοι σε 24 ωρες ουτε αυτα δεν προλαβαινουν) φτιαχνοντας σπιτακια ταιζοντας ξεσκατιζοντας και παρακαλοντας τον δημο μπας τους δωσει χρηματα. Τα λεω γιατι και εγω δεν τα ηξερα και μετα τα εμαθα τυχαια κιολας.. δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση που επικρατει αυτη την στιγμη.. κ αυτα που γινονται απ την καλη τους την ψυχη το κανουν, οργανωμενο δεν υπαρχει τιποτα.. και να σ πω αν εκανα ολο αυτο το σκοτωμα και με επαιρναν ν με πιεσουν και να με βρισουν και να μου δημιουργησουν ψυχολογικα που δεν προλαβα να σωσω ολα τα σκυλακια σημερα, ουτε εγω θα το σηκωνα:)
 
  • Like
Reactions: anastasiak and vek




Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
"Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε οι δημοσιεύσεις να μην αποτελούν προσωπική επίθεση σε άλλα μέλη.Παρακαλούμε να υπάρχει στοιχειώδης ευγένεια και να τηρούνται οι κανόνες διαλόγου."

Αυτό υπάρχει στους κανονισμούς που ΔΕΝ εχεις διαβάσει.. Οπότε ΟΧΙ δεν μπορεις να σχολιάσεις ό,τι θέλεις!!!
Φίλτατη, αγωνίζεσαι έναν αγώνα χαμένο από χέρι.
Μπορείς να το πας μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα και ακόμη δεν θα βρεις άκρη, μόνο την ηρεμία συ θα χάσεις.
Με ζηλωτές δεν γίνεται κουβέντα όταν τολμάς να εισβάλλεις στο άντρο τους - θα σου υποδειχθεί (με τα κατάλληλα emoticons φυσικά) το πόσο λάθος είσαι ακόμη κι όταν ολόψυχα προσπάθησες να κάνεις το σωστό.
Λυπάμαι που για μια ακόμη φορά βλέπω την ίδια (προβλεπόμενη) εξέλιξη της συζήτησης.
Μπαίνεις ρε φίλε μου Κυριακή πρωί να διαβάσεις κάτι και τρως στη μάπα τον κομπλεξισμό και την μονομανία του ''ιδιοκτήτη'' του μαγαζιού...
 


Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Ύστερη σκέψη:

Λυπάμαι που η πρόθεσή σου να συστηθείς και να μοιραστείς τη χαρά σου (ολοφάνερο από τον τρόπο γραφής και την παρουσίαση) έπρεπε να μαγαριστεί από τον ξερολισμό και την αυθεντία κάποιων.
Ξεπέρασέ το, ταξινόμησέ το εκεί που του αρμόζει και προσπάθησε να μη δώσεις συνέχεια - με την Ιερά Εξέταση δεν συζητάς, απλά την αποφεύγεις.
Το ίδιο λάθος έκανα και εγώ παλιότερα - ευτυχώς κάποια σώφρονα μέλη φρόντισαν να με νουθετήσουν μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Εγώ επιλέγω να τοποθετηθώ δημόσια...
Μην απομακρύνεσαι όμως από το φόρουμ, έχει πληθώρα εξαιρετικών μελών με πραγματικό πλούτο γνώσεων συνδυασμένο με ειλικρινή διάθεση αλληλοβοήθειας και όχι προβολής και αυτοεκπλήρωσης.
Θα χαρώ να συνεχίσω να σε βλέπω εδώ μέσα.
Και πάνω απ' όλα, να χαίρεσαι το κουκλάκι σου!!! (χωρίς emoticon χαχαχαχα)