Καναδέζικο Λυκόσκυλο - White Shepherd


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
@Yorkaddict, ειναι πολύ μπερδεμένα τα πραματα. Υποθέτω ότι το AKC τα εχει μπαλαμπουστρώσει διότι μου ακούγεται σχεδόν ότι φτιάχνει καινούργια φυλή ή κανω λάθος;
 


28 Μαϊου 2015
8
10
42
Καλημέρα σε όλους!



Υπάρχουν πράγματι και όρια!!!
Λοιπόν ...δημόσιε υπάλληλε ....

Τον Ιούνιο του 14 μου είχες πει ότι θα μιλούσες με τον εκπαιδευτή από την Κερατέα για να μου δώσει πίσω την προκαταβολή που του είχα δώσει για να μου φέρει σκύλο από το εξωτερικό και να πάρω σκύλο από εσένα!!!

Πρόσεξε τι γράφεις γιατί ΕΧΩ το mail που σου έχω στείλει και σου λέω ότι πήρα πίσω την προκαταβολή κι ανοίγει ο δρόμος για να πάρω κουτάβι από το εκτροφείο σου!

ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ!!!!!!!




Από τον ΙΟΥΛΙΟ του 2014 ΕΧΩ την Bianca!!!!
Άρα για να λες ότι έχεις στείλει mail ,εσύ σε εμένα τον Δεκέμβριο του 2014 ή δεν έχεις καταλάβει με ποιον μιλάς ή....τι να πω....

Είναι δυνατόν να έχω σκύλο από τον Ιούλιο και να ενδιαφέρομαι τον Δεκέμβριο για κουτάβι.....
Εμεις οι δυο μιλουσαμε τον Ιουνιο για να παρω κουταβι απο εσενα και τη γέννα που θα έκανες.

Δευτερη φορά :
ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ!!!!!!!



Αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω ότι το έκανα...
Φυσικά κι εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν το έκανα
Αλλά απλά σου λέω ότι το έκανα



ωπ ωπ ...
είπα με ταλαιπώρησες κι εξήγησα το γιατί
Ε που να μου δώσεις ημερομηνία...
Που ξανακούστηκε εκτροφέας να ξέρει πότε (κι εάν) θα γεννήσει η σκύλα του!!!!
Ειδικά όταν μιλάει με πελάτη για να του δώσει κουτάβι !!

Και για να ξέρεις, εσύ βγήκες στη κουβέντα, επειδή κάποιος αμφισβήτησε ότι εγώ πριν πάρω όπως πήρα το σκυλί μου ΔΕΝ έψαξα

Άλλος σε έβγαλε στη φόρα…
Που να ‘ξερε όμως ότι τελικά έλεγα αλήθεια….

Νόμιζε ότι συνομιλούσε με …τρόλεϊ Πατήσια Κολιάτσου.

Επαναλαμβάνω.... εγώ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ σε εσένα ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014!

Τι κάνεις τώρα ,τι είσαι , τι σκυλιά έχεις ,εάν τους δίνεις χαρτζιλίκι να πάνε σινεμά …..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Έχω σκύλο πλέον!




Δεν λέω ΚΑΜΟΙΑ ασάφεια! Διαφήμιση σου κάνω!!!!

Όπως έχω γράψει (ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ) εάν μου δώσει άδεια ο ADMIN κι εσύ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ!

Δεν θέλω να το κάνω αλλά μη με πιέζεις.....
Σταμάτα την κουβέντα γιατι θα εκτεθείς (τρίτη φορά)!
Ας πούμε ρε αδελφέ ότι ήταν μια.... άτυχη στιγμή ....μια κακή συνεννόηση ....μια δημιουργική ασάφεια ...μια .....παρεξήγηση τέλος πάντων!!!





Την ποιότητα .... εκτροφής.... δεν την έκρινα γιατί όπως έχω γράψει ΔΕΝ είναι αύτη η δουλειά μου!!!

Αυτό το "βολέψου" ΔΕΝ μου άρεσε! Καθόλου δεν μου άρεσε....

Είμαι πολύ χαρούμενος με το σκυλί που έχω!
Κι εσένα σου αρέσει...πες την αλήθεια......

Κράτα αυτά που θα σου πω :
Μετά απο ΟooooΣΑ πέρασα και είδα ,είμαι ΔΥΟ φορές χαρούμενος που εν γνώσει μου έχω ένα ...."κόπρο" που μοιάζει με WHITE SWISS SHEPHERD DOG,παρά να είχα ένα WHITE SWISS SHEPHERD DOG που να ήταν κόπρος !!!
Είναι σαφές πλέον ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα ή δεν ξέρεις να δια βάζεις με αποτέλεσμα να απαντας αλλά αντ'αλλων η έχεις σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας.
Πρώτα απ'όλα όσο και να κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο ξέρω καλά ποιο΄ς είσαι Κωστή,δευτερον σου είχα εξηγήσει ξεκάθαρα ότι δεν είχα κουτάβια εκείνη την στιγμή αλλά είχα ζευγαρώσει και περίμενα αν δω εάν είναι έγκυος.Δυστυχώς δεν έμεινε εγκυος τι θα έπρεπε να κάνω .Τον Δεκέμβριο σε ενημέρωσα απλά για την τελευταία γέννα που έκανα χωρίς να ξέρω ότι έχεις αγοράσει άλλο κουτάβι.Δευτερον μην με απειλείς δεν φοβάμαι κανέναν και ιδιαίτερα όταν δεν έχω εξαπατήσει κάποιον,Τρίτον μην πας να μπλέξεις και άλλους στην κουβέντα,εσύ έγραψες κακοήθειες και μου το είπαν πελάτες μου που δεν είναι καν μέλη του φόρουμ.Τέταρτον δεν έχω εκτεθεί καμμία φορά,εσύ νομίζεις κάτι τετοιο,πληροφοριακά σου λέω ότι όπως λές δεν γνώριζα την ύπαρξη του φόρουμ και το ομολογώ γιατί δεν είμαι ξερόλας, παρόλα αυτά σου γνωστοποιώ ότι αρκετοί μου έχουν εκφράσει την συμπαραστασή τους και τους ευχαριστώ.
Τέλος επειδή η συζήτηση δεν οδηγεί πουθένα σταμάτα να κατηγορείς και να απειλείς,κάνε αυτό που νομίζεις εσύ σωστό και άσε τους άλλους να τους κρίνουν άλλοι, δεν είσαι Θεός αλλά πολύ περισσότερο αλάνθαστος.¨Οσον αφορά καποια προσωπικά δεδομένα που πετάς εδώ και ημέρες καλό θα ήταν να τα μαζέψεις γιατι θα εκτεθείς νομικά και θα εκθέσεις και το φόρουμ,και φυσικά δεν εννοώ τα mail.Επίσης επειδή αμφισβητείς τα Pedigree,εάν το συνεχίσεις θα ενημερωθεί και η νομική υπηρεσία του ΚΟΕ.
Το περίεργο πάντως δεν είναι να αγνοεί ο Kostillos αυτά τα πράγματα, αλλά ο εκτροφέας:

"Το αν είμαι εγγεγραμένος στο ΚΟΕ εάν ήταν σχετικός με το άθλημα θα ήξερε ότι δεν θα μπορούσα να πηγαίνω σε σόου αλλά και να δηλώνω γέννες εάν δεν είχα εγγραφεί."

Ποια είναι η άποψή σου γι αυτό Sirkos ?
Το περίεργο πάντως δεν είναι να αγνοεί ο Kostillos αυτά τα πράγματα, αλλά ο εκτροφέας:

"Το αν είμαι εγγεγραμένος στο ΚΟΕ εάν ήταν σχετικός με το άθλημα θα ήξερε ότι δεν θα μπορούσα να πηγαίνω σε σόου αλλά και να δηλώνω γέννες εάν δεν είχα εγγραφεί."

Ποια είναι η άποψή σου γι αυτό Sirkos ?
Γιατι ρωτας εμενα? και δεν ρωτας τον εκτροφεα? η τους υπολοιπους?
Διάβασε καλύτερα τι γράφω, το ίδιο πράγμα λέμε.-
 
Last edited by a moderator:


Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
kennel agrafa nagi tanga, να σας ρωτήσω κάτι; Για ποιό λόγο (για ποίο κουτάβι να πω καλύτερα) έχετε πάρει τότε προκαταβολή από τον κοstilos; Ευχαριστώ.
 




28 Μαϊου 2015
8
10
42
kennel agrafa nagi tanga, να σας ρωτήσω κάτι; Για ποιό λόγο (για ποίο κουτάβι να πω καλύτερα) έχετε πάρει τότε προκαταβολή από τον κοstilos; Ευχαριστώ.
Για κανένα Φωτεινή μου δεν φτάσαμε ποτέ σε αυτή την διαδικασία γιατί απλά έκανε η σκύλα το μέγιστο λάθος να μην μείνει έγκυος.
 
Last edited by a moderator:


PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Μέρες τώρα με τρώει το χέρι μου, τελικά δεν άντεξα. Τι θέλω και ανακατεύομαι?
Λοιπόν Κωστή σου γράφω για τα μάτια τους και μόνο (της Bianca σου και της Bianca μου).
Άκου λοιπόν να δεις πως τα σκέφτηκα εγώ τα πράγματα πριν λίγα χρόνια. Τρείς προϋποθέσεις.

Πάθος για τη φυλή:
Αυτό θα σε οδηγήσει στη γνώση για το σκυλί που ονειρεύεσαι, θα σε κάνει να ψάξεις παντού για πληροφορίες, να βρεις τον καλύτερο, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, να μάθεις τα πάντα για αυτόν.

Υπομονή: Αυτός θα κρίνει το πότε. Όχι εσύ. Αυτός θα διαλέξει το κουτάβι που σου ταιριάζει, όχι εσύ. Γιατί για αυτόν είναι όλη του η ζωή, για μας είναι η πρώτη φορά. Στο επόμενο ξέρουμε. Όσο και αν σου φαίνεται παράλογο, δεν κάνουν όλοι υπέρηχο. Εγώ όσους ξέρω δύσκολα τα βγάζουν πέρα, και σε διαβεβαιώνω, στη φυλή που αγαπώ, ξέρω τους καλύτερους.

Και όπως συνηθίζεται last but not least,

Οικονομική δυνατότητα: Δυστυχώς είναι ακριβό το άθλημα και από εκεί ξεκινούν τα προβλήματα.. . Γι' αυτό και η mareco θέλει να πέσει φωτιά να μας κάψει. Και όχι άδικα.

Εσύ kostillos τα έκανες όλα λάθος. Μέχρι να καταλήξετε, περάσατε από διάφορες φυλές και βλέπατε κουτάβια στο Google για να καταλήξετε στην χιονόμπαλα.

Μέσα σε τρείς μήνες εξαντλήθηκε η υπομονή σου και την μπουμπούνισες. Ένα χρόνο διάβαζα, ενημερωνόμουν και έψαχνα, και αφού κατέληξα, άλλον ένα χρόνο περίμενα και μιλούσα κάθε βραδύ στο Skype και έβλεπα τα σκυλιά του, και όταν έφτασε η ώρα πήρα το γιό μου και πήγαμε σε ένα κολοχώρι έξω από το Newcastleγια να τη φέρουμε. Και πάλι δεν είχε αποφασίσει πιο κουτάβι θα πάρουμε. Εκεί μαζί του μιλήσαμε, τα είδαμε όλα και μαζί καταλήξαμε. Αποτέλεσμα, μετά από 2 χρόνια, ακόμα μας δίνει συμβουλές για ότι χρειαζόμαστε και κάθε μέρα τον ευχαριστώ για την Bianca μας. Και συ μου λες ότι, όχι δεν έχεις, αλλά ότι δεν διαθέτεις τα χρήματα που σου ζήτησαν στην Ισπανία για σκυλί.

Τελειώνω εδω, πολλά είπα άλλωστε. Θα πρότεινα η αντιπαράθεση με τον εκτροφέα να σταματήσει εδω, γιατί δεν αφορά κανένα, και εσύ να αρχίσεις να βάζεις φωτογραφίες της κούκλας σου να μας φτιάχνεις τη μέρα.
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Παίδες, αν δεν κανω λάθος, ο server βρίσκεται στις ΗΠΑ. Για να αρχίσετε τις μηνύσεις, πρέπει να ζητήσετε τα στοιχεία αυτουνού που θέλετε να μηνύσετε και να αποδείξετε ότι ειναι αυτός. Για να πάρετε επίσημα πληροφορίες, θα πρέπει να τις ζητήσετε απ' τον ιδιοκτήτη του server. Αυτός θα σας πει ότι δεν δίνει πληροφορίες για λόγους confidentiality, όποτε θα πρέπει να κάνετε τα κάτωθι:

1) βρίσκετε πρώτα ποια πολιτεία εχει δικαιοδοσία. Νομιζω στη συγκεκριμένη περίπτωση η Καλιφορνια.
2) βρίσκετε Αμερικανό δικηγόρο που θα παίρνει περί τα 300 με 500 νταλαρς την ώρα.
3) πάτε στο δικαστήριο με το δικηγόρο που ζητάει subpoena τις πληροφορίες.
4) ο αντίδικος, δηλαδή ο ιδιοκτήτης του server, ο Αμερικανός δηλαδή, λέει ότι το δικαστήριο δεν εχει δικαιοδοσία.
5) αφού τσακωθούν οι δικηγόροι, ο δικαστής θα αποφασίσει για τη δικαιοδοσία και το subpoena. Μπορεί να χρειαστείτε μάλιστα και deposition από Ελλάδα, με τις απαραίτητες μεταφράσεις και σφραγίδες της Χαγης. Και ΔΕΝ ξέρουμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο.

Αυτο που ξέρουμε σίγουρα ειναι ότι μετά τη δίκη, οι δικηγόροι θα πάνε στο μπαρ της γωνίας να τα πιούνε εις υγειαν τα κορόιδα.

Επομένως δεν βλέπω μηνύσεις, εκτός κι αν έχετε λεφτά για πέταμα ή γκόμενο/γκομενα Αμερικανό/η δικηγόρο που θέλει να σας κανει τη χάρη. Που δεν νομιζω διότι δεν θα εχει να βγάλει τίποτα από τα παραπάνω και δεν προκειται να πετάξει billable hours όσο καλοί και να είστε στο κρεβάτι. lol

Τώρα που το σκέφτομαι μάλιστα η συκοφαντική δυσφήμιση δεν γίνεται δεκτή με το ψιλοπηδημα όπως στην Ευρώπη. Σου λέει ο άλλος εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. Αυτά λέει η νομοθεσία, όχι εγώ.

Τα παραπάνω τα λέω γενικά και όχι για τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Εννοείται ότι από τα παραπάνω εξαιρούμαι εγώ που κατοικώ στις ΗΠΑ, άρα μπορώ να επικαλεστώ δικαιοδοσία. :p Επομένως όταν μιλάτε για το Μουφ, θα λέτε πρώτα υποχρεωτικά ότι ειναι ο ωραιότερος σκυλος που έχετε δει στη ζωή σας και ότι δεν προκειται να υπάρξει άλλος όμοιος του. :)
 




manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Διαβάζοντας αυτό το θέμα μέρες τώρα, με πιάνει θλίψη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα στο θέμα σκύλος (και όχι μονο) είτε πρόκειται για εκτροφεια , είτε για την νομοθεσία και το κράτος μας, είτε για μας τους πολίτες και τα μυαλά που κουβαλάμε.
Αναρωτιέμαι αν ένας που μπει στο φόρουμ επειδή ψάχνεται για να αγοράσει σκύλο και διαβάσει το συγκεκριμένο θεμα, τι συμπεράσματα θα βγάλει και που θα καταλήξει τελικά;
 


tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Σαρα μονο εισητηρια δεν εβγαλες,ετσι γινοντε οι μυνησεις ωρεεεε
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Όπως είπε και ο μέγας Bill Maher "οι πολιτισμένοι άνθρωποι δεν απειλούν ο ένας τον άλλον με σωματική βία. Μηνύουν ο ένας τον άλλον!" :p
 
  • Like
Reactions: manolo


kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
544
515
58
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Αντωνη εμεις οι δυο ΔΕΝ ειχαμε καμοια επικοινωνια τον Δεκεμβριο!
Η τελευταια μας επικοινωνια ηταν 15/6/2014 !!!!

Δεν σε απειλω γενικα και αοριστα!
Απειλω οτι θα εκτεθεις εαν συνεχισεις να γραφεις οτι γραφεις!
Ηδη έχεις εκτεθει κατα την αποψη μου...

Συνεχιζεις να με επιβαιβαιωνεις !!! Ευχαριστω !!

Για κανένα Φωτεινή μου δεν φτάσαμε ποτέ σε αυτή την διαδικασία γιατί απλά έκανε η σκύλα το μέγιστο λάθος να μην μείνει έγκυος.
Κι εγω αυτο λεω εξ αρχης...οτι ΔΕΝ ειχες γεννα!
Μονο που εγω λεω επισης οτι ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ!!!
Εαν μου ειχες πει οτι δεν εχεις γεννα ,αλλα προγραμματιζεις γεννα τοτε, ΔΕΝ θα κουβεντιαζαμε- "μαλωναμε" τωρα.
ΔΕΝ το εκανες, οπως ωφειλες να το κανεις.
Αντιθετα με παροτρυνες να παρω πισω προκαταβολες που ειχα δωσει σε αλλον ,για να παρω σκυλο απο εσενα!!!
Προκαταβολη ΔΕΝ ειπα ΠΟΤΕ οτι πηρες ή οτι ζητησες!
Παμε στα pedigree τωρα....
Για νιοστη φορα λεω οτι εγω ΔΕΝ ειμαι ειδικος να κρινω τα pedigree σου!!!
Ευχομαι ομως μετα την εδω κουβεντα μας να ....ΕΛΕΓΧΘΕΙΣ απο ειδικους ....

Οσο για τις νομικες υπηρεσιες κτλ κτλ...καλεσε και την πυροσβεστικη εαν θελεις, το ιδιο μου κανει.

Τελος επαναλαμβανω :

Μετά απο ΟooooΣΑ πέρασα και είδα ,είμαι ΔΥΟ φορές χαρούμενος που εν γνώσει μου έχω ένα ...."κόπρο" που μοιάζει με WHITE SWISS SHEPHERD DOG,παρά να είχα ένα WHITE SWISS SHEPHERD DOG που να ήταν κόπρος !!!


Παω την Bianca βολτα....
 
Last edited:


28 Μαϊου 2015
8
10
42
Αντωνη εμεις οι δυο ΔΕΝ ειχαμε καμοια επικοινωνια τον Δεκεμβριο!
Η τελευταια μας επικοινωνια ηταν 15/6/2014 !!!!

Δεν σε απειλω γενικα και αοριστα!
Απειλω οτι θα εκτεθεις εαν συνεχισεις να γραφεις οτι γραφεις!
Ηδη έχεις εκτεθει κατα την αποψη μου...

Συνεχιζεις να με επιβαιβαιωνεις !!! Ευχαριστω !!


Κι εγω αυτο λεω εξ αρχης...οτι ΔΕΝ ειχες γεννα!
Μονο που εγω λεω επισης οτι ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ!!!
Εαν μου ειχες πει οτι δεν εχεις γεννα ,αλλα προγραμματιζεις γεννα τοτε, ΔΕΝ θα κουβεντιαζαμε- "μαλωναμε" τωρα.
ΔΕΝ το εκανες, οπως ωφειλες να το κανεις.
Αντιθετα με παροτρυνες να παρω πισω προκαταβολες που ειχα δωσει σε αλλον ,για να παρω σκυλο απο εσενα!!!
Προκαταβολη ΔΕΝ ειπα ΠΟΤΕ οτι πηρες ή οτι ζητησες!
Παμε στα pedigree τωρα....
Για νιοστη φορα λεω οτι εγω ΔΕΝ ειμαι ειδικος να κρινω τα pedigree σου!!!
Ευχομαι ομως μετα την εδω κουβεντα μας να ....ΕΛΕΓΧΘΕΙΣ απο ειδικους ....

Οσο για τις νομικες υπηρεσιες κτλ κτλ...καλεσε και την πυροσβεστικη εαν θελεις, το ιδιο μου κανει.

Τελος επαναλαμβανω :

Μετά απο ΟooooΣΑ πέρασα και είδα ,είμαι ΔΥΟ φορές χαρούμενος που εν γνώσει μου έχω ένα ...."κόπρο" που μοιάζει με WHITE SWISS SHEPHERD DOG,παρά να είχα ένα WHITE SWISS SHEPHERD DOG που να ήταν κόπρος !!!


Παω την Bianca βολτα....
Σεβόμενος τους αναγνώστες του φόρουμ αλλά και τον ευατό μου σταματώ να ασχολούμαι πλέον μαζί σου έχεις καταντήσει γραφικός,θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αναγνώστες για την συμπαράσταση και να κάνω μια τελευταία επισήμανση που καταδεικνύει πολλά: δεν υπάρχουν σκύλοι κόπροι, όταν το καταλάβεις αυτό θα μάθεις να σέβεσαι αυτό το είδος αλλά και πολλά άλλα πράγματα.-

Παιδιά συνεχίζουμε,όποιος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία είμαι στη διαθεσή του για ότι αφορά αυτή την πραγματικά εξαίρετη φυλή.
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Kimigaz


kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
544
515
58
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Λοιπόν…
Στην κατεύθυνση της …αποσιμπίεσης κι αποκλιμάκωσης της έντασης , θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα .
Το forum αυτό ,είναι ανοικτό στους επισκέπτες. Συνεπώς όταν κάποιος αποφασίζει να κάνει εγγραφή είναι ή γιατί έχει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο ή γιατί θέλει να συμμετάσχει σε μια ομάδα και να μοιραστεί εμπειρίες και βιώματα της ζωής του με το σκύλο του.

Το ότι κάποιοι εδώ μέσα ασχολούνται κι επαγγελματικά με το θέμα σκύλος είναι φανερό . Αυτό άλλωστε είναι και μια επιπρόσθετη αξία του forum.

Επίσης φανερό είναι ,πως εδώ υπάρχουν και μέλη που ασχολούνται ενεργά με φιλοζωικές πράξεις. Κι αυτό ,κατά τη γνώμη μου, προσθέτει αξία στο forum.

Πέρα όμως με το τι ασχολείται ο καθένας ή ποιο είναι το μέγεθος εμπλοκής του καθενός σε φιλοζωικές δράσεις ,ΔΕΝ έχει κανένας το δικαίωμα να αμφισβητεί τα αισθήματα και της προθέσεις ενός νέου μέλους.

Στην περίπτωση μου ,θα μπορούσα κάλλιστα να μπω και να γράψω ότι τη Bianca την βρήκα στο δρόμο! Παρακολουθώ το forum καιρό τώρα και ΗΞΕΡΑ τι θα άκουγα. Να είμαι ειλικρινής έχει διαφορά να διαβάζεις τι έπαθαν άλλοι με το να είσαι εσύ αυτός που τα ακούει! Ποια είναι η διαφορά? Ότι εσύ ξέρεις και τις προθέσεις σου και τα αισθήματα σου. Συνεπώς είναι ,πιστέψτε με, πολύ δύσκολο να μην αντιδράσεις σε άδικους κι ανυπόστατους χαρακτηρισμούς .
Είναι τόσο δύσκολο ,όσο το να αποδείξεις γραπτώς ,πως δεν είσαι ελέφαντας!

Εύκολα θα πει τώρα κάποιος …τα θελε ο κ@λος σου ! Μπορεί…

Όμως επειδή σαν κι εμένα υπάρχουν πολλοί κι επειδή το ερώτημα του manolo

Αναρωτιέμαι αν ένας που μπει στο φόρουμ επειδή ψάχνεται για να αγοράσει σκύλο και διαβάσει το συγκεκριμένο θεμα, τι συμπεράσματα θα βγάλει και που θα καταλήξει τελικά;
πρέπει να απαντηθεί θεωρώ πώς να ξεφτιλίζεις ένα νέο μέλλος ,ούτε βοηθά ούτε ενημερώνει ούτε αποτρέπει !

Εξαρχής έγραψα πως ο τρόπος που απέκτησα τη Bianca, δεν ήταν ο σωστός. Την ιστορία απόκτησης της Bianca δεν την έγραψα για να δικαιολογήσω την πράξη μου αλλά για να την αιτιολογήσω. Έχει διαφορά !

Και κάτι πρέπει να μείνει από αυτή την ιστορία.

Ίσως ορισμένοι να θέλουν (γιατί άραγε?) αυτό που θα μείνει να είναι το πόσο ασυνείδητος είναι ο kostillos κι ο κάθε kostillos. Εάν όμως μείνετε εκεί τότε πολύ φοβάμαι ότι χάνετε το νόημα .Δεν πρέπει να είναι ο …στόχος ο kostillos κι ο κάθε kostillos.

Ούτε ένας εκπαιδευτής που μίλησα, ούτε ένας κριτής εκθέσεων που ήρθα σε επαφή, δεν μου έκλεισε το τηλέφωνο στη μούρη ,όταν του έλεγα τι ήθελα! Αντίθετα ΟΛΟΙ προσφέρθηκαν να μου φέρουν κουτάβι από το εξωτερικό! ΟΛΟΙ!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έδινε pedigree !

Κι όταν ρωτούσα γιατί ,μου έλεγαν ΟΛΟΙ ότι δεν μου εξασφαλίζει τίποτα το pedigree .

Πως λέει ένα τέτοιο πράγμα κριτής του ΚΟΕ? Κι όμως εγώ το άκουσα με τα αυτιά μου!

Εάν θέλετε να συνεχίσετε ορισμένοι να πυροβολείτε εμένα αφήνοντας στο απυρόβλητο αυτούς που επώνυμα παρανομούν , δικαίωμα σας !
Δεν διάβασα ούτε ένα post τόσες μέρες (μα ούτε ένα ρε παιδιά?) που να αναρωτιέται κάποιος για το ποιοι είναι αυτοί !
Δεν διάβασα ούτε ένα post τόσες μέρες (μα ούτε ένα ρε παιδιά?) που να γράφει κάποιος ότι αυτά που γράφω ισχύουν και είναι απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί !
Τι να πω… Συνεχίστε με τον kostillo και με τους επόμενους σαν κι εμένα που σίγουρα δεν θα πάψουν να υπάρχουν . Αντίθετα θα αυξάνονται !

Αυτά είχα να πω και τέλος από εμένα (εκτός …απροόπτων )

Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του
Θα πρότεινα η αντιπαράθεση με τον εκτροφέα να σταματήσει εδω, γιατί δεν αφορά κανένα, και εσύ να αρχίσεις να βάζεις φωτογραφίες της κούκλας σου να μας φτιάχνεις τη μέρα.
ΥΓ

@kennel agrafa nagi tanka
ειμαι σίγουρος πως όποιος ήθελε να καταλάβει ...έχει καταλάβει ...
Οσο για το ...κοπρος...απλα εισαι αστείος κι εσυ κι ολοι οσοι δεν καταλαβαν τι εννοω!

Τέλος κι απο εμένα.
Εύχομαι πραγματικά να έχεις γίνει όλα οσα λές πως είσαι!
Γιατι τον Ιούνιο του 2014 δεν ήσουν ΤΙΠΟΤΑ απο όλα αυτά
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Απ' ό,τι ξέρω, Κώστα, αν προσπαθούσες να πάρεις κουτάβι από το εξωτερικό και δεν σου δίνανε πεντιγκρί, προφανώς το κουτάβι θα ήταν υπόπτου προελεύσεως και μάλλον δεν βρήκες τους αληθινούς εκτροφείς. Δυστυχώς πολύς κόσμος την πατάει έτσι.

Το ηθικό δίδαγμα των άνω είναι ότι εφόσον είμαστε πρωτάρηδες στο θέμα σκύλος, όπως εγώ και συ, εφόσον δεν είμαστε εκτροφείς και δεν ενδιαφερόμαστε για εκθέσεις και τα συναφή, εφόσον δεν έχουμε/δεν θέλουμε να δώσουμε τα λεφτά και εφόσον καταλαβαίνουμε τι θα πει κοινωνική ευθύνη, επομένως παίρνουμε σκυλί από το δρόμο ή το καταφύγιο. Από πουθενά αλλού. Όπως ακριβώς έκανα κι εγώ.
 




Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Λοιπόν…
Στην κατεύθυνση της …αποσιμπίεσης κι αποκλιμάκωσης της έντασης , θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα .
Το forum αυτό ,είναι ανοικτό στους επισκέπτες. Συνεπώς όταν κάποιος αποφασίζει να κάνει εγγραφή είναι ή γιατί έχει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο ή γιατί θέλει να συμμετάσχει σε μια ομάδα και να μοιραστεί εμπειρίες και βιώματα της ζωής του με το σκύλο του.

Το ότι κάποιοι εδώ μέσα ασχολούνται κι επαγγελματικά με το θέμα σκύλος είναι φανερό . Αυτό άλλωστε είναι και μια επιπρόσθετη αξία του forum.

Επίσης φανερό είναι ,πως εδώ υπάρχουν και μέλη που ασχολούνται ενεργά με φιλοζωικές πράξεις. Κι αυτό ,κατά τη γνώμη μου, προσθέτει αξία στο forum.

Πέρα όμως με το τι ασχολείται ο καθένας ή ποιο είναι το μέγεθος εμπλοκής του καθενός σε φιλοζωικές δράσεις ,ΔΕΝ έχει κανένας το δικαίωμα να αμφισβητεί τα αισθήματα και της προθέσεις ενός νέου μέλους.

Στην περίπτωση μου ,θα μπορούσα κάλλιστα να μπω και να γράψω ότι τη Bianca την βρήκα στο δρόμο! Παρακολουθώ το forum καιρό τώρα και ΗΞΕΡΑ τι θα άκουγα. Να είμαι ειλικρινής έχει διαφορά να διαβάζεις τι έπαθαν άλλοι με το να είσαι εσύ αυτός που τα ακούει! Ποια είναι η διαφορά? Ότι εσύ ξέρεις και τις προθέσεις σου και τα αισθήματα σου. Συνεπώς είναι ,πιστέψτε με, πολύ δύσκολο να μην αντιδράσεις σε άδικους κι ανυπόστατους χαρακτηρισμούς .
Είναι τόσο δύσκολο ,όσο το να αποδείξεις γραπτώς ,πως δεν είσαι ελέφαντας!

Εύκολα θα πει τώρα κάποιος …τα θελε ο κ@λος σου ! Μπορεί…

Όμως επειδή σαν κι εμένα υπάρχουν πολλοί κι επειδή το ερώτημα του manolo



πρέπει να απαντηθεί θεωρώ πώς να ξεφτιλίζεις ένα νέο μέλλος ,ούτε βοηθά ούτε ενημερώνει ούτε αποτρέπει !

Εξαρχής έγραψα πως ο τρόπος που απέκτησα τη Bianca, δεν ήταν ο σωστός. Την ιστορία απόκτησης της Bianca δεν την έγραψα για να δικαιολογήσω την πράξη μου αλλά για να την αιτιολογήσω. Έχει διαφορά !

Και κάτι πρέπει να μείνει από αυτή την ιστορία.

Ίσως ορισμένοι να θέλουν (γιατί άραγε?) αυτό που θα μείνει να είναι το πόσο ασυνείδητος είναι ο kostillos κι ο κάθε kostillos. Εάν όμως μείνετε εκεί τότε πολύ φοβάμαι ότι χάνετε το νόημα .Δεν πρέπει να είναι ο …στόχος ο kostillos κι ο κάθε kostillos.

Ούτε ένας εκπαιδευτής που μίλησα, ούτε ένας κριτής εκθέσεων που ήρθα σε επαφή, δεν μου έκλεισε το τηλέφωνο στη μούρη ,όταν του έλεγα τι ήθελα! Αντίθετα ΟΛΟΙ προσφέρθηκαν να μου φέρουν κουτάβι από το εξωτερικό! ΟΛΟΙ!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έδινε pedigree !

Κι όταν ρωτούσα γιατί ,μου έλεγαν ΟΛΟΙ ότι δεν μου εξασφαλίζει τίποτα το pedigree .

Πως λέει ένα τέτοιο πράγμα κριτής του ΚΟΕ? Κι όμως εγώ το άκουσα με τα αυτιά μου!

Εάν θέλετε να συνεχίσετε ορισμένοι να πυροβολείτε εμένα αφήνοντας στο απυρόβλητο αυτούς που επώνυμα παρανομούν , δικαίωμα σας !
Δεν διάβασα ούτε ένα post τόσες μέρες (μα ούτε ένα ρε παιδιά?) που να αναρωτιέται κάποιος για το ποιοι είναι αυτοί !
Δεν διάβασα ούτε ένα post τόσες μέρες (μα ούτε ένα ρε παιδιά?) που να γράφει κάποιος ότι αυτά που γράφω ισχύουν και είναι απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί !
Τι να πω… Συνεχίστε με τον kostillo και με τους επόμενους σαν κι εμένα που σίγουρα δεν θα πάψουν να υπάρχουν . Αντίθετα θα αυξάνονται !

Αυτά είχα να πω και τέλος από εμένα (εκτός …απροόπτων )

Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του


ΥΓ

@kennel agrafa nagi tanka
ειμαι σίγουρος πως όποιος ήθελε να καταλάβει ...έχει καταλάβει ...
Οσο για το ...κοπρος...απλα εισαι αστείος κι εσυ κι ολοι οσοι δεν καταλαβαν τι εννοω!

Τέλος κι απο εμένα.
Εύχομαι πραγματικά να έχεις γίνει όλα οσα λές πως είσαι!
Γιατι τον Ιούνιο του 2014 δεν ήσουν ΤΙΠΟΤΑ απο όλα αυτά
1. Έ ναι, διάβαζες πόσο καιρό ήξερες τον σωστό τρόπο, βαρέθηκες να πας ένα ταξίδι για ένα σκύλο, αλλά όλοι οι χαρακτηρισμοί ανυπόστατοι.... :eek:
2. Να ρωτήσουμε ποιοι είναι αυτοί για να διασύρεις και άλλους ανθρώπους? Οοοοοοχι αυτό είναι δικό σου χόμπι. Οι λοιποί γνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και για αυτό ψάχνουμε και ξεσκαρταρουμε και κάνουμε Αθήνα-Κηφισιά το Ελλάδα - οπουδήποτε. :cautious:

Γιατί κάποιοι έχουν πραγματικά πάθος για τη φυλή, και σφίγγεται ο κώλος τους για να αποκτήσουν ένα αξιόλογο δείγμα της.

Επίσης μην έχεις κόμπλεξ περι κόπρου και πετάς σπόντες για τα σκυλιά του ανθρώπου, ειναι προσβλητικό για τα μυαλά σου και για τον σκύλο πρώτα πρώτα.
 


Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
ένας κριτής εκθέσεων που ήρθα σε επαφή, δεν μου έκλεισε το τηλέφωνο στη μούρη ,όταν του έλεγα τι ήθελα! Αντίθετα ΟΛΟΙ προσφέρθηκαν να μου φέρουν κουτάβι από το εξωτερικό! ΟΛΟΙ!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έδινε pedigree !

Κι όταν ρωτούσα γιατί ,μου έλεγαν ΟΛΟΙ ότι δεν μου εξασφαλίζει τίποτα το pedigree .

Πως λέει ένα τέτοιο πράγμα κριτής του ΚΟΕ? Κι όμως εγώ το άκουσα με τα αυτιά μου!
Μπορείς να πεις το όνομα του η μπαααα;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.807
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf