Η monachus monachus Αργυρώ


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
παρατηρήσεις: μεταφέρθηκαν με ταξί (άραγε πόσο να πλήρωσαν, και ποιοί) :sick:, να μην την ακουμπάμε λέει για να μην μεταφερθούν μικρόβια (δεν το έπιασα καλά αυτό) :barefoot:, και μετά λέει να επανενταχθεί στο φυσικό περιβάλλον της (στο φυσικό περιβάλλον της είναι κατά μία έννοια) :confused:.. θέλω να δώ που θα επανενταχθούν οι άνθρωποι μετά ! :X3:
 
  • Like
Reactions: Chris K.A.


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.635
7.744
Το γεγονός είναι ότι η Αργυρώ έχει επιτεθεί σε ανθρώπους που δεν την έχουν ενοχλήσει, αλλά απλά κολυμπούν στην παραλία που μπορεί να είναι και εκείνη την δεδομένη στιγμή. Έχουν υπάρξει κρούσματα και στις 2 παραλίες που συχνάζει. Οι τουρίστες που αναφέρονται είναι άλλη περίπτωση, γιατί όντως θέλησαν να παίξουν μαζί της.
Η όλη φιλοσοφία του άρθρου, ότι δλδ επιτέθηκε μόνο γιατί ήθελαν να παίξουν μαζί της, δεν είναι σωστή. Η φώκια έχει επιτεθεί και χωρίς λόγο.
Η κατάσταση εξελίσσεται προβληματική γιατί και στις 2 παραλίες, ειδικά στη μια, υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες και κάνει πολύς κόσμος μπάνιο εκεί.
Η οργάνωση υποστηρίζει ότι προστατεύεται πάρα πολύ από άμεσους και έμμεσους νόμους και δεν μπορεί να κάνει κάτι πχ να μεταφέρει το ζώο σε κάποιο πάρκο, όπως είναι στην Αλόννησο.
Δλδ είναι πιο εύκολο να απαγορευτεί η πρόσβαση για τους ανθρώπους στη παραλία παρά η απομάκρυνση της φώκιας...
Πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα θα διαιωνίζεται μέχρι να περάσει το καλοκαίρι...θα έρθει ο χειμώνας ώστε να ησυχάσουν τα πράγματα .....με την ελπίδα ότι θα ενηλικιωθεί η φώκια και θα απομακρυνθεί στο φυσικό της περιβάλλον. Ελπίζω να παραμείνει ζωντανή μέχρι τότε...
Ελπίζω να δοθεί η λύση φυσικά από μόνη της . Δεν φαντάζομαι να τολμήσει κάποιος να την πειράξει εφόσον συνοδεύεται το κορίτσι :p
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Συνοδεύεται στην στεριά, όταν βγαίνει....όχι μέσα στη θάλασσα, σκέψου ότι την έχουν τσεκάρει να φτάνει μέχρι την Χίο.
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.635
7.744
Συνοδεύεται στην στεριά, όταν βγαίνει....όχι μέσα στη θάλασσα, σκέψου ότι την έχουν τσεκάρει να φτάνει μέχρι την Χίο.
Ε βέβαια έχεις δίκιο, τι βλακεία είπα...δεν θα την βλάψουν στη στεριά...
Βρε την Αργυρώ μας βγήκε και μοβόρα..
Είναι η κολλητή μου Σάμο τώρα, και έχω ξεχάσει να της το πω την παίρνω να την ενημερώσω γιατί μια φορά καταχαρούμενη είχε χαϊδέψει ένα άλογο στη κεφαλονιά και βρέθηκε κάτω από το λόφο μετά τη κλωτσιά που έφαγε..Ικανή την έχω να μπει πρωτοσέλιδο με την Αργυρώ αγκαλιά.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.608
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3