Blu - Border Collie




Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Το τελευταίο μέλημα με το οποίο έχουμε καταπιαστεί παρέα και με την ομάδα μας είναι να κάνουμε γνωστό και αγαπητό το agility στην Ελλάδα, που τόσο το διασκεδάζουμε, καθώς είναι κάτι που κι αυτό το κάνουμε μαζί και δουλεύουμε και οι δύο γι αυτό.
Περάσαν χρόνια, κι αυτό κι αν το φέραμε σε πέρας! Το agility έγινε γνωστό και αγαπήθηκε όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας! Γίνονται πλέον όχι μόνο σεμινάρια αλλά και αγώνες! :) Η Μπλου ξεκίνησε να παίρνει πόντους στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Ελλάδα κατακτώντας τις περισσότερες πρώτες θέσεις με clear runs (δηλαδή χωρίς κανένα λάθος). Στο 2ο αγώνα την πρώτη μέρα πέρασε στο επόμενο επίπεδο και τη δεύτερη είχε πάλι τα περισσότερα clear runs και πρωτιές παντού στο επίπεδό της. Σε 8 μόλις μήνες ανέβηκε στο ανώτατο επίπεδο Α3 και συνεχίζει να είναι αστέρι μέχρι τον τελευταίο μας αγώνα όπου τρέχοντας σε 4 σκέλη κέρδισε 2 πρώτες θέσεις και μία 2η! Χωρίς βέβαια να λείπουν οι πρωτιές και οι διακρίσεις και στο εξωτερικό! Με έχει κάνει πολύ περήφανη η μικρή μου και είμαι σίγουρη ότι ξεσήκωσε πολλούς να ξεκινήσουν κι αυτοί το άθλημα! (y)


 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.884
Τα "μπράβο" για τις επιτυχίες σας, θεωρώ ότι είναι περιττά, γιατί εφόσον άρχισαν αγώνες, ήταν απλώς, αναμενόμενες (y)

Τα πολλά "μπράβο" κυρίως σε σένα, για την φιλοσοφία και το ήθος, με τα οποία προωθείς το άθλημα. Οπως έχω ξαναγράψει...ήρεμη δύναμη, χωρίς πολεμικές ιαχές και άλλα οπτικά και ηχητικά εφέ. Αργά βήματα, με σοβαρές και σταθερές βάσεις. Ποιότητα! Γιατί μόνο έτσι, θεωρώ εγώ προσωπικά, ότι γίνεται σωστή δουλειά. Νομίζω άλλωστε, ότι γι'αυτό σε ακολουθεί και τόσος κόσμος, που αναγκαστήκαμε πλέον, να πάμε σε μεγαλύτερο χώρο, χωρίς ωράριο κοινής ησυχίας, να μας διακόπτει. Θα το κάνουμε 24ωρο το μαγαζί. After! :p

Καιρός να πάρουν σειρά και τα κουτάβια σου τώρα, μετά την Blu. Να ξεκουραστεί κι αυτή λίγο :love:

Και τα ακόμη καλύτερα, σίγουρα θα έρθουν. Στην ώρα τους (y)
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αγωνιστικά είναι σίγουρα σειρά των κουταβιών καθώς η Μπλου έχει πια πατήσει τα 8. Οικονομικοί λόγοι δε μας επέτρεψαν να κατέβουμε στο European Open φέτος αλλά φιλοδοξούμε να κατέβουμε του χρόνου οικογενειακώς και με τη νέα γενιά και κάποιους άλλους πιο έτοιμους πλέον.

Όσο για το χώρο, σίγουρα θα γίνει 24ώρο :p και το "καφενείο" έχει ήδη αναβαθμιστεί και μετονομαστεί σε καφετέρια!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.815
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf