Μεταφορά σκύλου με αεροπλάνο


*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Πού πάτε στην Αγγλία; Θα τα κλείσεις από εδώ τα εισιτήρια όλα, και του τρένου, να είναι όλα έτοιμα και να μη χρειάζεται να ψάχνεσαι εκεί για οδηγίες.
 


bianca14

Active Member
31 Αυγούστου 2015
29
3
34
Αλλα λεει το site αλλα μου ειπανε και εμενα στο τηλ ....τι κανουν για να μην δεχτουν σκυλια αν ειναι δυνατον...με τι πηγατε εσεις με αεροπλανο κανονικα πληρωσατε 500 ευρω?
 


bianca14

Active Member
31 Αυγούστου 2015
29
3
34
αγγλια παω στανστεντ καπως ετσι λεγατι ...8α κλεισω απο εδω εισητηρια γιατι το δικο μ εισητηριο ειναι 60 ευρω...τρ το τρενω δεν ξερω πως και δεν ξερω πως 8α παω στα τρενα ασχετη τελειως ειμαι και πρωτη φορα ταξιδευω μονη μ σε αλλη χωρα
 


*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
bianca14, τα σκυλιά απαγορεύονται στην καμπίνα σε όλες τις πτήσεις προς UK, δηλαδή με όποια εταιρία και να πετάξεις το σκυλί θα πετάξει στον χώρο αποσκευών, γι αυτό και το υψηλό κόστος. Ο μόνος τρόπος να το γλιτώσεις είναι να μην πετάξεις απευθείας προς Αγγλία.
Επειδή δυσκολεύεσαι και με τα Αγγλικά σου και δεν έχεις ξαναπάει μόνη εξωτερικό, μήπως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο, που εκδίδει εισιτήρια ξέρεις, ώστε να σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις ακριβώς το ταξίδι; Να σου κλείσουν εκείνοι τα σωστά εισιτήρια στις σωστές ώρες και να σου εξηγήσουν πώς θα το κάνεις;
 
  • Like
Reactions: mareco


bianca14

Active Member
31 Αυγούστου 2015
29
3
34
Kαλησπερα και παλι αφου εψαξα ξανα και ξανα το πραγμα με αεροπλανο για λονδινο το σκυλι δεν παει πηρα τηλ παντου την πιστη μου εβγαλαν εψαξα για γαλλια και απο εκει με τρενο το εχει κανει αραγε κανεις αυτο η 8α φαω και απο εκει Χ αραγε
 


*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Μα πώς να φας χ, αφού στις πτήσεις για Γαλλία επιτρέπονται τα σκυλιά στην καμπίνα, όπως και στο τρένο για Αγγλία μετά
 


elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
δες εδώ : https://www.gov.uk/take-pet-abroad/travel-within-the-eu
είναι επίσημο, αναλυτικότατο, ενημερωμένο στις 18/8, και έχει ακόμη και αναλυτικά σε pdf, τις εταιρίες τρένων και φέρι που επιτρέπουν κανονικά σκυλιά. Αν τα αγγλικά σου δεν φτάνουν, βρες κάποιον να σε βοηθήσει. Τύπωσε ό,τι χρειάζεσαι, και πήγαινε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο να σου οργανώσει το ταξίδι. Μην αγχώνεσαι.

ΥΓ. εδώ https://www.google.gr/search?q=how+...f-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=ZzTnVZ4pgdNT5ei5kAs θα βρεις και πολλά άλλα links με οδηγίες.
 


Πικέ- Stelinaa

New Member
3 Οκτωβρίου 2015
1
0
33
Καλησπερα...Πρόκειται να ταξιδεψω στο εξωτερικο και συγγεκριμενα στην Ολλανδια..εχω ενα Westie αρκετα μεγαλοσωμο για τη ρατσα του ..Ειμαι τυχερη γιατι η αεροπορικη εταιρια με την οποια θα ταξιδεψω δεχεται κατοικιδια μεσα στην καμπινα μεχρι 10 κιλα μαζι με το κλουβι-τσαντα.Ψαχνω τσαντα ομως και εχω απογοητευτει και αγχωθει πολυ διοτι ο σκύλος μου ειναι μεγαλοσωμος και ζυγιζει 9 κιλα..Το θέμα μου δεν ειναι τα κιλα..αλλα οι διαστασεις. Θα ειναι τσιμα τσιμα σε τσαντα με διαστασεις 47x30x27. Θα υπάρξει πρόβλημα; Φοβαμαι μη μου πουν οτι δεν κανει...
 


10 Οκτωβρίου 2017
12
4
32
Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα παρόμοιο θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας. Σε λίγες μέρες θα παραλάβουμε το κουταβάκι μας - περίπου 50 ημερών. Θα το παραλάβουμε από Αθήνα και μιας και εγώ ζω και εργάζομαι στην Ολλανδία θα μου το έφερνε ο φίλος μου εδώ μέσα Νοέμβρη - οπότε περίπου 60 ημερών.

Το ζήτημα είναι ότι δε γνωρίζαμε τον συγκεκριμένο περιορισμό όσον αφορά την ηλικία του κουταβιού και τα βρήκαμε σκούρα καθώς θα πρέπει να μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το κουτάβι ελλάδα μέχρι να γίνει σχεδόν 4 μηνών. Μεσα στην επόμενη εβδομάδα θα συναντηθούμε και με το κτηνιάτρο να συζητήσουμε το θέμα και γενικώς για τα υπόλοιπα ιατρικά θέματα (εμβολια,τσιπ,διαβατηρια,κλπ).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να πετάξει το κουταβάκι έστω και 3 μηνών αντί για 4; Γνωρίζετε εαν ακομη ισχύει ο νόμος με την βεβαίωση αντιλυσσικού εμβολίου στη μητέρα που επιτρέπει στο κουτάβι να πετάξει και χωρίς να έχει εμβολιαστεί; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 


dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
Γνωρίζετε εαν ακομη ισχύει ο νόμος με την βεβαίωση αντιλυσσικού εμβολίου στη μητέρα που επιτρέπει στο κουτάβι να πετάξει και χωρίς να έχει εμβολιαστεί;
Μέχρι πριν μερικά χρόνια ίσχυε αυτό, πλέον όχι.
Οπότε αναγκαστικά περιμένεις 3 μήνες από την γέννηση για να κάνεις το αντιλυσσικό + 21 μέρες,
για να μπορέσει να ταξιδέψει.
 


10 Οκτωβρίου 2017
12
4
32
Μέχρι πριν μερικά χρόνια ίσχυε αυτό, πλέον όχι.
Οπότε αναγκαστικά περιμένεις 3 μήνες από την γέννηση για να κάνεις το αντιλυσσικό + 21 μέρες,
για να μπορέσει να ταξιδέψει.
Καταλαβα. Θα περιμενουμε τοτε! Ευχαριστω πολυ!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf