Γερμανικός Ποιμενικός ή Χάσκι?

γερμανικός ποιμενικός ή χάσκι?

  • γερμανικός ποιμενικός

    Votes: 12 50,0%
  • χάσκι

    Votes: 12 50,0%

  • Total voters
    24

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
οταν πας να χαιδεψεις ενα χασκι καθεται και του αρεσει?γενικα αυτο ειναι ετσι παιχνιδιαρικο,να του αρεσουν τα χαδια, να τα γαργαλας κτλ?καποιοι λενε οτι δεν ειναι καθολου συναισθηματικα σκυλια και τελειως αδιαφορα ακομα και με τον ιδιοκτητη τους
ισχυει κατι τετοιο?:eek:
Χωρίς ίχνος ειρωνίας, επειδή βλεπω οτι σε νοιαζει πολυ να ειναι χαδιάρικο το ζώο. Εχεις σκεφτεί γάτα;
 


Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
41
Athens
δηλαδή συγγνώμη, υπάρχει σκύλος στο σπίτι, ο οποίος είναι φουλ χάδια, αλλά εσύ, θες ένα χάσκυ, του οποίου εκ των πραγμάτων δεν θα μπορείς να του προσφέρεις τα μίνιμουμ που χρειάζεται με το χρηματικό ταβάνι σου (εκτός αν οι γονείς πληρώνουν με τη σέσουλα - που αμφιβάλλω-) μόνο και μόνο για να είναι "δικό" σου και να το μάθεις "εσύ" (τι απέγινε ο εκπαιδευτής οεο?) όπως και ότι θες?

ίσα για να είναι "ΔΙΚΟ" σου ?

και όταν θα αποτύχεις με την εκπαίδευση (σόρρυ με τα μυαλά που δείχνεις να κουβαλάς, σύμφωνα με τα γραφόμενά σου μέχρι στιγμής, δε σε βλέπω να πετυχαίνεις πολλά στην εκπαίδευσή του) τί θα γίνει? πακέτο στους γονείς? ή στην αυλή παρατημένο?

όταν θα διαβάζεις για πανελλαδικές ποιός θα ασχολείται?

όταν τύχει κάτι απρόβλεπτο ποιός θα πληρώσει γιατρό?

από προηγούμενα ποστ δημιούργησες την εντύπωση πως στο άλλο σκυλάκι δεν παρέχονται ούτε τα βασικά ανά έτος, στο χάσκυ πως / γιατί θα αλλάξει κάτι?

δεν είσαι καθόλου έτοιμη για "δικό" σου σκύλο.

ασχολήσου με αυτόν που έχετε τώρα και άσε το χάσκυ και το γερμανικό ποιμενικό για αργότερα.

ΥΓ : ναι.. το χάσκυ έχει εκτραφεί για να τραβάει έλκηθρα και να τρέχει. και αυτό θέλει να κάνει.. δεν μπορείς εσύ να το κάνεις καναπεδόσκυλο. θέλει ΑΡΚΕΤΗ εκτόνωση, την οποία αμφιβάλλω πως είσαι σε θέση να παρέχεις...
 


korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
33
Μην είσαι αχόρταγη. Εφόσον είσαι ιδιοκτήτης με την οικογένειά σου ενός σκύλου που έχει δεθεί μαζί σου και ξέρεις ότι απολαμβάνει τα παιχνίδια σου, γιατί θέλεις και ΟΛΟΔΙΚΟ σου σκύλο που πιθανώς δεν θα είναι ακριβώς όπως τον φαντάζεσαι (ως χαρακτήρας ) ; Άσε το γεγονός ότι δεν είσαι σίγουρη ότι θα μπορείς να καλύπτεις τις ανάγκες του. Από αυτά που έχεις πει μου φαίνεται πως είσαι ακριβώς στο όριο, καθώς σκοπεύεις να μαζεύεις συστηματικά μικροποσά προκειμένου να καλύπτεις τις ανάγκες του. Όμως τι θα συμβεί εάν (χτύπα ξύλο) πάθει κάτι σοβαρό ξαφνικά; Θα μπορείς να τον βοηθήσεις τότε; Προσπική μου άποψη είναι ότι εάν κάνεις τελικά την αγορά, θα εγκαταλείψεις τον σκύλο που έχεις τώρα όμως δεν θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνη σου με τον καινούργιο και θα καταλήξει "προσωρινά" ( και καλά ) στους γονείς σου και αυτός.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Mήπως μας δουλεύεις?
Πρώτα δεν υπήρχε αλλο σκυλι, μετά υπάρχει αλλά ειναι όλης της οικογένειας (δεν ηξερα ότι σε μια οικογένεια το σκυλι δεν ειναι μελος αλλά του τάδε)
Πρώτα το σκυλι θα εμενε έξω, τώρα τελικά θα μένει μέσα....
Έχεις και αλλα?
 


Bilbo

Member
25 Νοεμβρίου 2015
18
9
35
Εγώ σκύλο ακόμα δεν έχω αλλα επί μήνες ΤΑ παιδιά μου με πίεζαν να πάρουμε έναν. Τελικά ένεδωσα και τώρα ψάχνουμε για σκύλο...
Όμως πριν πάρω μια τοσο σημαντική απόφαση για την ζωή μου και των παιδιών μου πήρα απόφαση ότι ο σκύλος θα είναι των παιδιών μου αλλά τελικά θα τον αναλάβω εγώ... Όσο καλή θέληση και να έχεις δυστυχώς δεν μπορείς να αναλάβεις πλήρως Οικονομικά μια τόσο μεγάλη ευθύνη...
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Εγώ συγνώμη αλλά θεωρώ ότι βαρέθηκε το προηγούμενο σκύλο ή απλά δεν καλύπτει τις ανάγκες των ματιών της (μπορεί να μην είναι όμορφο σαν χασκι) και δεν ασχολείται.

Το οποίο όχι και τόσο αυθαίρετο συμπέρασμα μου δείχνει ότι αργά ή γρήγορα και το χασκι ή ο γπ την ίδια μοίρα θα έχει...
 


korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
33
Καλά, εάν είχε βάλει και κουμπί "τίποτα από τα δύο" στην αρχή, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ταίριαζε στην περίπτωσή της και θα το είχαμε πατήσει όλοι!
 
  • Like
Reactions: Orilis and ghelly


Setter!!!!

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2015
57
28
28
Καλα εχετε ιδη σκυλο?Τοτε τι θες και αλλον τον βαρεθηκες τον αλλον και θελεις να εχεις εναν που δεν θα του πρισφερεις τα βασικα?Τα χασκυ εκτος απο μια αυλη για να τρεχουν θελουν και το αφεντικο τους οχι 2 ωρες την ημερα αλλα πανω απο 5ωρες.