Eπιχείλιος έρπης;


marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
282
246
KORYDALLOS
Aρα κοριτσαρες αδικα ψωνιζομαι οτι το επαθε απο στρες αποχωρισμου...μαλλον τα παιδια δεν την προσεχαν εξισου στις βολτες κι αγγιξε καμια ακαθαρσια...λεω τωρα...προς το παρον μενουμε με την απορια λοιπον:eek:
 


cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό???
φωτογραφία (11).JPG φωτογραφία (12).JPG
η πρώτη φωτογραφία είναι από χθες και η δεύτερη από σήμερα..
 


Iryna

New Member
30 Ιουλίου 2015
1
1
44
P.Faliro
Ποσο εναι η ηλικια του σκυλου??

Πολλα νεαρα σκυλια βγαζουν κατι κρεατοελιες. Παπιλλοματα. Δες εδω-εαν ειναι καπος ετσι Canine Viral Papillomas
Εαν ναι, μην αφησεις τον ιατρο να τα κοψει απλα- επειδη θα ξανα φυτροσουν.
Πρεπει να κανουν "τον κυκλο τους" . Μετα ξεραινονται και πεφτουν.

Πολυ καλο υποτειρικτηκο αποτελεσμα εχω δει με ομοιοπαθητικα. Thuja σε Χ12- 2 φορες την ημερα και δειαλλημα Τhuja επανω στης ελιες και σε πολυ λιγες μερες ειναι παρελθον.
καλησπέρα FrenchieFan! αν δεν σου είναι δύσκολο,θα μπορούσες παρακαλώ να μου πεις πιο αναλυτικά τη ποσότητα δόσεων και γενικός όλη τη διαδικασία με την τούγια και αν είναι απαραίτητο να αγοράσω στο φαρμακείο ή μπορώ να το φτιάξω και μόνη μου εφόσον η τούγια είναι παντού γύρω μας! δλδ τι ακριβώς πρέπει να κάνω? το σκυλάκι μου το έβγαλε αυτό το πράγμα εδώ και μια βδομάδα και νομίζω πως μεγαλώνει... λεφτά για κτηνίατρο δεν έχω τώρα... αλλά για τη τουια έχω διαβάσει και στα ξένα μπλογς και λένε πολύ καλά λόγια όμως δεν βρήκα πως και τι κάνω ακριβώς... είμαι καινούργια εδώ και ακόμα δεν βρήκα πως ανεβαίνει η φωτογραφία.. ελπίζω να μπορέσω να την ανεβάσω.. τώρα είναι περίπου σαν αρακάς σε μέγεθος και έχει ρος χρώμα