Αστεία βίντεο


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Εμένα που το μάτι μου έπεσε πιο πολύ στις μωρουδιακές επιγονατίδες; Πολύ μπροστά!

Στο από πάνω του canis η άλλη έχει λιώσει στα γέλια ρε! Ε το άτι, καβάλα παν' στην εκκλησιά, καβάλα φεύγουν απ'τον κτηνίατρο.
 










Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Πολύ αστείο!! για ενα λεπτό.
μετά αρχιζεις και κυκλοφορείς με τα ακουστικά μεσα στο σπίτι;
Αυτά δεν είναι τα γνωστά χάσκι που έχουν πάρει σβάρνα τα ελεν-τζιμι κιμελ-τζιμι φαλον-τζιμι και το λουρι της μανας, με κανάλι στο γιουτιουμπ με τρελά subsciptions? Που το ασπρόμαυρο είναι που λέει άι γαβ γιου κατά παραγγελία;
Μαναμ μετά, βγάζεις λεφτά! Δεν τους νοιάζει καθόλου για την ηχορύπανση, ίσα ίσα την παρακινούν!
 






















ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Εκτός απο την πληθώρα συνεσθημάτων που μας προσφέρει
ειδικά το τελος του βιντεο νομίζω οτι καταρρίπτει ελαφρός
άλλον ενα μύθο. Του σκυλος και δώρο γίνετε;

Η αποδόμηση της αποδομημενης αποδομηκότητας οπως θα
ελεγε ο γνωστός φασιον βίκτιμ οικονομολόγος :D
 
  • Like
Reactions: Estranged


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
Πρόσεξε όμως μια λεπτομέρεια "το δώρο" το έκανε άνθρωπος που μένει στο ίδιο σπίτι και θέλει να αναλάβει την φροντίδα και του σκύλου. Αν δεν συντρέχουν οι σωματικές και ψυχολογικές ιδιαιτερότητες της περίπτωσης του animation είναι πολύ πιο παιδαγωγικό και σωστό τα παιδιά ή το παιδί να ενταχθούν στην διαδικασία συζήτησης και απόφασης απόκτησης ενός ζώου συντροφιάς, αλλά και στην διαδικασία αναζήτησης.

Τα οφέλη πολλαπλά... Νιώθουν (και είναι) ισότιμα μέλη της οικογένειας, με άποψη που παίζει ρόλο και χρήσιμη συμμετοχή. Μαθαίνουν έναν σωστό τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις μέσα σε μια οικογένεια και γενικότερα ένα κοινωνικό σύνολο. Κατανοούν την σοβαρότητα της απόκτησης ζώου σε σχέση με την αγορά ενός αντικειμένου. Αποκτούν βιωματικά και εμπειρικά την νοοτροπία που πρέπει να διέπει την απόκτηση ζώου συντροφιάς, η οποία είναι μια αναζήτηση που θέλει χρόνο, θέλει στόχους, θέλει γνώσεις, θέλει συνεργασία, θέλει κόπο, θέλει συμφωνία... και δεν είναι μια επιπόλαιη αγορά (impulse buy).

Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι πολύ σημαντικότερα και ομορφότερα του "δώρου έκπληξη".

Η έκπληξη που θέλουν να κάνουν πολλοί και την επικαλούνται ως επιχείρημα, είναι μια "θεαματική", όμορφη οικογενειακή στιγμή. Η ένταξη όμως στην όλη διαδικασία μια σωστής απόφασης και αναζήτησης ζώου συντροφιάς προσφέρει πολλές, εποικοδομητικές, ουσιαστικές, όμορφες οικογενειακές στιγμές που είναι και "επένδυση" για το μέλλον.

Εμένα, στο βιντεάκι, μου άρεσε το "Μη βιάζεσαι να κρίνεις"... :)
 
Last edited:






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf