Σκυλι για συντροφια και διαμερισμα




tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Πες τα! ;) Μα αν θέλεις ένα σκύλο για διαμέρισμα και συντροφιά σώσε ένα αδέσποτο, τι να τον κάνεις τον ποιμενικό??!!
ελα ντε,εγω μαζι σου.κομπλεξικοι τι περιμενεις..γαλαζοαιματο σκλι και καλα,μπουρδες.
 
  • Like
Reactions: Orilis




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Με τίποτα μη πάρεις σκύλο. Κάνε υπομονή μέχρι να έχεις τις προϋποθέσεις. Ένας όμορφος γπ μπορεί να σε έκανε να ονειρεύεσαι αλλά η πραγματικότητα από το όνειρο έχει μεγάλη απόσταση. Ο σκύλος θέλει χρόνο και δεν νομίζω να είσαι σε φάση της ζωής σου που θα τον βάλεις ως προτεραιότητα. Και όταν πας στρατό ποιός θα περιποιηθεί έναν απαιτητικό γπ;
 


aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σαφως και όταν μένει κάποιος μόνος του τα πράγματα δεν ειναι εύκολα. Δηλ εσυ θα πρέπει βρεξει χιονίσει να τον βγάλεις εξω βόλτα είτε εισαι καλά είτε εισαι άρρωστος είτε βαριέσαι είτε εχεις κανονισει για καφε.
Επίσης λες ότι το οικονομικό δεν σε ενδιαφέρει και ρωτας πόσο κάνουν τα εμβόλια???? Για μένα ο κτηνίατρος αρχικά ειναι να του εχεις εμπιστοσύνη γιατι κακά τα ψέματα εκει θα πας αν κάτι συμβεί (το οποίο μπορεί να είναι και πολυέξοδο)
Είναι λοιπόν το κόστος απόκτησης εφόσον θες Γ.Π. το οποίο μπορεί να είναι από 800- 1200 (ενδεικτικές τιμές), το μηνιαίο κόστος διατροφής (μια καλή τροφή ξηρά κοστίζει γυρω στα 60 ευρω) εχεις το κόστος της εκπαίδευσης και φυσικά το κτηνιατρικό.

Για να μη σχολιάσω οτι ειδικά για ενα μεγαλόσωμο σκυλο χρειάζεσαι αμάξι.
Οπότε βάλτα κάτω, υπολόγισε, σκέψου και αποφάσισε το καλύτερο για σένα και το μελλοντικό σκύλο σου.