ο σκυλος μου αποτομα γρυλιζει και δαγκωνει


marilou1971

New Member
14 Φεβρουαρίου 2016
1
0
52
Χθες απογοητεύτηκα και στενοχωριέμαι αφάνταστα! Πήγα το μόλις δυο μηνών κουτάβι μου για το δεύτερο εμβόλιο του στην γιατρό…και ενώ ήταν λίγο ανήσυχο ξαφνικά άρχισε να γρυλίζει και να δαγκώνει ,με δάγκωσε με τα πολλά καταφέραμε να του κάνουμε το εμβόλιο αλλά σύμφωνα με την κτηνίατρο το σκυλί είναι κακομαθημένο.
Το έχω από 5 ημερών ήταν τόσο χαδιαρικο και ήρεμο αλλά μέρα με την μέρα άρχισε να δαγκώνει σαν παιχνιδι,δυστυχως όσο και νδετο ήθελα φίλοι το έπαιζαν και του προκαλούσαν εκνευρισμό στο παιχνίδι…
Αυτό το σταμάτησα αλλά πρώτη φορά βλέπω σκυλί να το μαλώνεις και αντί να βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια όπως έκανε αρχίζει και γρυλίζει δείχνει τα δόντια του και γαβγίζει….το μαλώνω και με λέξεις και με εφημερίδα…όταν είναι ήρεμο και παίζει και κάνει κάτι κακό του λέω όχι και ακούει αλλά όταν είναι σε έξαρση με τίποτα δεν ακουει..οπως και χθες στην κτηνίατρο…όταν πήγα σπίτι ήταν αγγελούδι…καθώς το χάιδευα ξαφνικά άρχισε πάλι τα ίδια…το έπιασε ο φίλος μου και τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο κουτί του και σηκωθήκαμε και φύγαμε από το σπιτι..οταν γυρίσαμε περίμενα ότι θα είχε βγει έξω και θα έπαιζε όπως κάνει πάντα αλλά καθόταν ακόμα εκεί ..τον έβγαλα το ν χάιδεψα και καθώς ήταν ήρεμος πήγε πάλι να γρυλίσει και τον άφησα…ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω και πως..εχω στεναχωρηθεί παρά πολύ…αν συνεχίσει έτσι δεν θα μπορώ να τον πηγαίνω ούτε καν στο γιατρό…η κτηνίατρος ήταν πολύ διστακτική…και ξέχασα να σας πω ότι μιλαω για ένα κουτάβι γκριφον-τεριε….
το κανει κ η δικη σκυλιτσα δεν θελει να περνω ουτε καν διπλα απο το μπολακι τησ κ οταν κοιμομαστε κ κουνηθω τρελενεται τι να κανω?
 
Last edited by a moderator:


vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
το κανει κ η δικη σκυλιτσα δεν θελει να περνω ουτε καν διπλα απο το μπολακι τησ κ οταν κοιμομαστε κ κουνηθω τρελενεται τι να κανω?
Τωρα αλήθεια κάθεσαι και χαλάς τον ύπνο σου; Αν η σκυλα σου δε μπορεί να "συμβιβαστεί":rolleyes: με τους κανόνες, ας μη κοιμάται στο κρεβάτι σου.

Βάλε όρια και δείξε στη σκυλίτσα σου ποιος βάζει τους κανόνες στο σπίτι σας. (Προς το παρόν η σκυλα)