υπογραφες για σχιστο


aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
47
Ν.ΜΑΚΡΗ
Σχετικά με το θέμα της παράνομης παγίδευσης, εμπορίας και κακομεταχείρισης ζώων στο παζάρι του Σχιστού, δημιουργήθηκε μια επιστολή
η οποία θα αποσταλεί στον Δήμαρχο Κορυδαλλού, το δασαρχείο Πειραιά και κάθε άλλη αρμόδια αρχή.

Εάν συμφωνείτε με την διαμαρτυρία, παρακαλώ υποστηρίξτε την με την υπογραφή σας εδώ:

http://fightingforanimalrights.blogspot.com/
 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Περνάνε μέρες, περνάνε μήνες, περνάνε χρόνια και η κατάσταση αν όχι χειρότερη, στα ίδια.
http://www.enikos.gr/society/385937,Eikones-frikhs-sto-Sxisto-me-to-pazari-twn-yyxwn--FWTO.html
Και είχα μια ελπίδα ότι τώρα που έχουμε αριστερή κυβέρνηση με οικολογικές ανησυχίες κάτι θα άλλαζε. :rolleyes:
Ζητάω συγνώμη για το πολιτικό σχόλιο αλλά δεν αντεξα
 


Γαβ Γαβ

Well-Known Member
21 Απριλίου 2016
82
195
122
Επειδή βάσει της υπάρχουσας νομοθεσίας είναι παράνομο... το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει η καταγγελία εκεί που πρέπει... Που πρέπει να γίνει καταγγελία έτσι ώστε αν δεν προχωρήσουν σε συλλήψεις, όπως το 2011, να έχουν οι ίδιοι την ευθύνη για τα περαιτερω..??
Εκ πείρας, από άλλες καταγγελίες που έχω δει να συμβαίνουν... δεν τολμάει η αρμόδια αρχή να μην ασχοληθεί... Ακόμα κ στην τροχαία που τηλεφώνησαμε μια φορά για επικίνδυνη λακούβα στον δρόμο (έσπαγες το αυτοκίνητο αν έπεφτες μέσα), η συνομιλία τέλειωσε με τη φράση.. "Με ποιον μιλώ κ ποιος θα με ενημερώσει για την πορεία της καταγγελίας που κάνω αυτή τη στιγμή?"..
Μέσα σε 20 μέρες, ο δρόμος ήταν άψογος... Την ίδια ευχάριστη κατάληξη είχαν κ όσες καταγγελίες έχω ζήσει από κοντά..
Οπότε..?? Που πρέπει να γίνει η καταγγελία...?? Σιγουρα όχι στον Δήμο... Κάποια αρχή θα υπάρχει για αυτά τα ζητήματα που αν γίνει καταγγελία θα υποχρεωθεί να δράσει..

Κ αν υποθέσουμε πως δεν ακουστεί, ποιο είναι το επόμενο βήμα... κ με ποιο τρόπο πρέπει να ακολουθηθεί??
 
  • Like
Reactions: mareco


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
έχει κάπου 800+ σχόλια (y) λέει ο άλλος όνομα :rolleyes: και επειδή του ζήτησαν και επάγγελμα (απορία ποιός ο λόγος :love: ) ο άλλος λέει και ι-μέιλ.. :X3: ένας άλλος γράφει είναι ντροπή :eek: για τις αξίες και τον πολιτισμό μας ! :sleep: (μάλλον ζει στο εξωτερικό ;) )
άλλοι γράφουν να οργανωθούμε ( θα πρόκειτε περί κάποιου είδους χούμορ :giggle: )
τα λέω αυτά γιατί τόσα χρόνια και οι καταστάσεις είναι δε σέιμ..
αυτά έχει η δημοκρατία.. λέμε-λέμε (γνώμη μου) και στο τέλος αφού ξέρουμε την κατάσταση/σύστημα μας μένει μια αυτοικανοποίηση-ένας ψυχικός αυνανισμός.. οτι να κάτι έκανα και εγώ, ορίστε έβαλα την υπογραφή μου ( άλλοι βάζουν κάτι άλλο :giggle: ) κάτι έκανα.. ας φάκ στο επόμενο θέμα.. τέτοιες καταστάσεις θέλουν δραστικά μέτρα.. αλλά αυτά ο κόσμος τα θεωρεί ακραία.. καλά κάνει ή καλά νομίζει οτι κάνει.. η απραξία/αδυναμία/έλλειψη θέλησης κτλ μας οδήγησε εδώ που είμαστε σε πολλά πράγματα..
 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
@Γαβ Γαβ
Ειδικά για το σχιστο έχουν γίνει άπειρες καταγγελίες και δράσεις. (Όταν διάβασα το άρθρο που παρέθεσα στο προηγούμενο μήνυμα μου για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έγραψα σχιστο στην αναζήτηση του φόρουμ και μου έβγαλε μια σελίδα παρόμοια θεματα.) Κάποιες φορές έχουν μαζέψει και κάποιους από εκεί. Παρόλα αυτά η κατάσταση είναι ίδια αν όχι χειρότερη.
Νομίζω πως το μήνυμα του @ntoulis περιγράφει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί. Γενικότερα.
Τώρα θα μου πεις και με το δίκιο σου ποιος ο λόγος που παρέθεσα το άρθρο. Αλά ντε. Μάλλον ήθελα να μου μείνει η αυτόικανοποίηση και να νιώσω καλύτερα όπως πολύ σωστά περιγράφει ο ντουλις και οτι ίσως βάζω ένα μικρό λιθαρακι μπας και αλλάξει κάτι.
Μακάρι στο μέλλον να αλλάξει κάτι. Γενικότερα.
 
  • Like
Reactions: ntoulis