Απειλές για σκύλους!


Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
@genie @ioanna a
Τα σκυλιά δεν είναι άρρωστα και ούτε η κοπέλα φιλοξενεί τακτικά...
Το θέμα δεν είναι ένα σκυλί να μην γαβγίζει εν ώρα κοινής ησυχίας (μεσημέρι, νύχτα); Δυστυχώς, έχω γνωρίσει (και εσείς πιστεύω) πάρα μα πάρα πολλές περιπτώσεις παρανοϊκών, μη μου άπτου, μίζερων ανθρωπάκων που με το παραμικρό γάβγισμα καταφεύγουν στα άκρα. Όπως και να το κάνουμε αν ''την έχεις τη μύγα''σου φταίει μέχρι και ο ήλιος που λάμπει και σου τυφλώνει τα μάτια.
Σκυλί είναι! Και βέβαια αν το έχεις μόνιμα στο μπαλκόνι και λυσσάει έχει κάθε δικαίωμα ο άλλος να δράσει ανάλογα εναντίον σου αλλά εφόσον αυτό δεν συμβαίνει...τότε; Αν με 2-3 ''γαβ-γαβ'' στις 3 ή 4 η ώρα εσύ πειραχτείς συγγνώμη όμως δεν φταίει ο άλλος. Είναι στυ φύση του. Όπως εμείς μιλάμε αυτό θα γαβγίσει...τι να κάνεις; Να του βουλώσεις το στόμα με τάπα; Αλλά ας πούμε ότι είναι έξω...αν είναι ήσυχο; Όταν λέμε ήσυχο δεν εννοούμε ανύπαρκτο. Εννοούμε πράο σαν χαρακτήρα. Και θα γαβγίσει και απ' όλα. Αλλά, όπως ξαναείπα, σε φυσιολογικά επίπεδα, όχι εκτεταμένα και σε βαθμό ενόχλησης και πόσο μάλλον ΕΞΏΔΙΚΟΥ...ποιο τότε το πρόβλημα; Μου έχει τύχει άπειρες φορές να μπλέξω με μισανθρώπους. Κακά τα ψέματα, αν τα απεχθάνεσαι όπως πολλοί σκ@τόψυχοι είπαμε...το τόσο δα το κάνεις τόσο ΝΑ! Και όταν μιλάμε για περιοχή σαν το Μενίδι όπου είναι πιο εξοχικό μέρος με αυλές στα σπίτια, κήπου και συνεπώς παραπάνω σκυλιά, oι γείτονες ενοχλήθηκαν από τα σκυλιά της κοπέλας και μόνο; Και τι γείτονες! Ο ένας μπλεγμένος σε βρωμοδουλειές...μέχρι και ο αστυνομικός το πρόσεξε ότι δεν στέκει να κάνουν παρατηρήσεις στην κοπέλα...απλά όπως είπα και λέω άλλη μια φορά, ο κάθε λαλάκας, μίζερος κλπ. (μην πω χειρότερα) σε αυτό τον πλανήτη, μπορεί να σου κάνει θέμα για το οτιδήποτε αν δεν πατήσεις πόδι.

Anyway, όλα καλά πλέον, τα σκυλιά τσιπαρίστηκαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ και βρήκαν φιλοξενίες. Thank you everyone for your attention ;)
 
  • Like
Reactions: tzini


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.816
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf