Σκυλιά "θηρία"


Mayra

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2015
57
33
29
Καλημέρα σας !! Έχω ένα κάνε κορσο περίπου 10μηνων πλέον και ένα πιτμπουλακι 3μιση μηνών .... το κάνε κορσο είναι ουσιαστικά "αδιάφορο" με τον κόσμο ενώ ή πιτμπουλινα τρελενετε γ παιχνίδια κ χάδια με όλο τον κόσμο ... έχω μία γειτόνισσα λοιπόν, η οποία με έχει τρελάνει να την ακούω να τα ανεβοκατεβαζει άγρια σκυλιά κ επικυνδινα κ όλο φωνάζει στ εγγόνια της μακρυά από αυτά τα σκυλιά και τα σχετικά ... κ άντε να δεχτώ ότι λόγο εμφάνισης το κάνε κορσο ίσως ν τησ φαίνεται εκφοβιστικο, αλλά και το κουτάβι ? Και το θέμα είναι ότι κ στο σπίτι να τα έχω πάνω, την ακούω από το μπαλκόνι της να τσιριζει σαν τρελή το παιδΑκι π βγαίνει στην γειτονιά ούτε την αυλή μας να πλησιάσει π εκεί κ ένας άλλος γείτονας έχει σε σπιτάκι ένα άλλο μικρό σκυλάκι...αν είναι δυνατόν !!!
 


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
δεν καταλαβαίνω περίφραξη έχεις ικανοποιητική? μπορούν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα σκυλιά σου χωρίς την δικη σου παρουσία?
 


Mayra

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2015
57
33
29
Η αυλή είναι ανοιχτή αλλά αρκετά μεγαλη, όταν βλέπω από μακρυά Πο έξω κάποιο παιδί λέω στην Μάιρα να κάτσει και να μείνει καθώς με ακούει άψογα... και αυτό το κάνω προερετικα για τέτοια περιστατικά ώστε ν μην έχουμε φασαρίες... αλλά τα παιδάκι ξερούν ότι είναι φιλικά τα σκυλιά κ εγώ ή ίδια ... κ το πιτμπουλακι καθώς είναι κ κουτάβι το αφήνω να το χαιδεψουν κ ν παίξουν μαζί τ ...καθώς ή γειτονιά έχει αρκετά μικρόσωμα βέβαια σκυλιά κ τα παιδιά εκεί είναι εξικιομενα κ τα αγαπούν ...πάντα όμως μ την παρουσία μ ... κ αυτό γίνεται αν καμία φορά τα κατεβάσουμε στην αυλή να πληνουμε τ αμάξι...
 


Mayra

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2015
57
33
29
Ή συγκεκριμένη είναι προκατελειμενη και γενικά ξέρει πως στο σπίτι ζουν αυτά τα σκυλιά κ να μην τα έχουμε κάτω κ να μας βλέπει που είμαστε πάνω μπαλκόνι λέει τα δικά της
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.633
7.742
Συγνώμη δεν καταλαβαίνω τι θέμα θέτεις αυτή τη στιγμή; Πώς θα αλλάξουμε τον κόσμο; Αν ήταν τόσο εύκολο και τόσο απλό να αλλάξει η νοοτροπία των ανθρώπων θα γινόντουσαν θαύματα..Δεν πρόκειται να σταματήσει η γειτόνισα να υστεριάζει με τους σκύλους σου. Εγώ θα σου έλεγα εσύ να είσαι πολύ προσεχτική γιατί τα σκυλάκια σου είναι ανήλικα αλλά κάποια στιγμή θα ενηλικιωθούν και καλό θα ήταν να μην βρίσκονται μαζί με παιδάκια στον ίδιο χώρο εφόσον τα παιδάκια δεν είναι δικά σου και οι γονείς τους δεν συνενούν.
 


Mayra

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2015
57
33
29
Το θέμα που εθεσα ήταν γενικό ... μακάρι να μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο σε μερικά πράγματα αλλά δεν γίνεται
 


Mayra

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2015
57
33
29
παιδάκια δεν είναι δικά σου και οι γονείς τους δεν συνενούν.
Το "αστείο" είναι ότι οι γονείς δεν λένε τίποτα , αυτή που δημιουργεί ιστορίες χωρίς λόγο είναι η γιαγιά τους
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.633
7.742
Το θέμα που εθεσα ήταν γενικό ... μακάρι να μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο σε μερικά πράγματα αλλά δεν γίνεται
Γενικά και ειδικά σου απάντησα. Να είσαι λίγο προσεχτική γιατί δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα και πως θα αντιδρούν τα σκυλιά σου απέναντι στα παιδιά. Για καλό στο λέω, για την προστασία όλων σας.
 


Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Ενα κουταβι 10 μηνων δεν θεωρω πως θα εχει την συμπεριφορα με εναν ενηλικο σκυλο των 2 χρονων.Το Κορσο σου μπορει τωρα να ανεχεται τον κοσμο (ειδικα απο την στιγμη που λες οτι δεν "πεταει και την σκουφια του" για χαρουλες),αλλα οταν μεγαλωσει λιγο ακομα εχε στο νου σου οτι μπορει να αλλαξει συμπεριφορα εντελως ξαφνικα και εκει που δεν το περιμενεις.
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έχω ένα κάνε κορσο περίπου 10μηνων πλέον και ένα πιτμπουλακι 3μιση μηνών
Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική με τα σκυλιά σου και να αφήσεις τις χαριτωμενιές, ότι δεν έχουν κανένα θέμα και είναι όμορφα και χαρούμενα σκυλάκια και εκτελούν το κάτσε άψογα κλπ.
Τα σκυλιά θα ενηλικιωθούν κάποια στιγμή ......φρόντισε επίσης και την περίφραξη της αυλής σου.
Να τα χαίρεσαι βάλε μας και καμιά φωτο να τα δούμε :)
 


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
πέρα από το θέμα ενηλικίωσης ακόμα και τώρα που είναι χαζοχαρούμενα κουτάβια μπορούν να κάνουν ζημια σε ένα μικρό παιδάκι πολύ απλά με το να το ρίξουν κάτω... καταλαβαίνεις ότι αυτό μπορεί να έχει συνέπειες και για εσένα και για τα σκυλιά σου...
 














skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Γαι πες μας την ιστορια τους. Πως κ εχεις 2 κουταβια αυτων των ρατσων; Εχεις παλιοτερη εμπειρια απο σκυλια; Ειναι δυναμικες ρατσες κ οι 2.
 




Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Νομιζω οτι κ εγω θα σου φωναζα αν ηταν τα σκυλια σε χωρο χωρις περιφραξη...απο φοβο για εκεινα κυριως στην ηλικια που βρίσκονται....σε δυο χρονια ομως κ εγω πολυ διστακτικά θα περνουσα απο την αυλη σου....ειδικα με τις ικανοτητες φυλαξης που εχει το κόρσο δεν θα το ρισκαρα...

Οκ ειναι υστερικη το δέχομαι...αλλα εχεις ενα γερό φάουλ κ εσυ που πρεπει γρήγορα να διορθωσεις...

Να σου ζησουν!! Ειναι πολυ ομορφα κ τα δυο!!

Πως κ τόσο συντομα απέκτησες δυο κουτάβια;;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3