Νέα επίθεση Ροτβάιλερ


byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
33
Διαβαζα τωρα στο πρωτο θεμα (σοβαρη και εγκυρη δημοσιογραφια γενικα!) τον πατερα της μικρης ο οποιος ηθελε το σκυλι για φυλακα, και δηλωσε πως ευχεται να μην το ειχε αγορασει ποτε.
Αντι να ευχεται να ειχε μαθει τι εχει στα χερια του και οχι να νομιζει πως απλα το σκυλι ειναι ενας κινουμενος συναγερμος, αντι να ειχε μαθει πως συστηνεις εναν ενηλικο σκυλο (τον οποιο καλα καλα ακομα αυτος δεν ηξερε αφου τον ειχε μονο 10 ημερες) σε ενα μωρο παιδι, αντι να ευχεται να ειχε συμβουλευτει πρωτα εκπαιδευτη πριν φερει το ζωντανο σπιτι, αντι, αντι, αντι, αυτος απλα μετανιωνει που αγορασε τον σκυλο.
Μεχρι αυριο μπορω να γραφω...
Κλασικη ελληνικη νοοτροπια.
Δεν μου κανει το ταδε, ευχομαι να μην το ειχα παρει καθολου, αλλα δεν ευχομαι να ειχα φροντισει να γνωριζω απο πριν τους λογους για τους οποιους επρεπε η δεν επρεπε το οτιδηποτε να φτασει στα χερια μου (ποσο μαλλον οταν προκειται για εναν ζωντανο οργανισμο).
Και φυσικα παλι στο στοχαστρο ειναι ο σκυλος δολοφονος, ο σκυλος που διψουσε για αιμα κτλπ.
Ποτε οι ιδιοκτητες.
Αμα μπειτε στο εν λογω σαιτ παντως, θα φριξετε απο τα σχολια.
Θελω να μπω να βρισω, αλλα αποφασισα να κρατησω χαρακτηρα.
Ετσι και αλλιως δεν νομιζω οτι εχει νοημα, δυστυχως.
Η ανθρωπινη βλακεια ειναι ανικητη.
 


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Δεν ξέρω αν θυμάστε μια περίπτωση στις ΗΠΑ,πριν κάμποσες εβδομάδες.Με ένα ζευγάρι που είχε πάει σε μια λίμνη με κροκόδειλους με το βρέφος τους και βλέπανε ταινία σε κάτι τύπου θερινός κινηματογράφος.

Από το χάζεμα τους γλυστράει το βρέφος στη λίμνη και μόλις τελείωσε η ταινία πήραν γραμμή ότι κάτι λείπει..Το βρέφος δε βρέθηκε,ΑΛΛΑ οι 6 αλιγάτορες υποβλήθησαν σε ευθανασία.Ο κόσμος τώρα είναι πιο ασφαλής.

Το ηθικό δίδαγμα είναι το ίδιο.
 






byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
33
Ευρήματα πρόσφατων ερευνών δείχνουν οτι για κάθε λεπτό ανάγνωσης σχολίων του πρώτου θέματος ο δείκτης νοημοσύνης μειώνεται κατά 3,27 μονάδες.
Χαχαχα
Δηλαδη εμενα πρεπει να εχει μειωθει κατα παρα πολυ, γιατι διαβασα ολα τα σχολια και μου πηρε κανενα δεκαλεπτο:eek::eek::eek:
 
  • Like
Reactions: ioanna a


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.795
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π