Νεογέννητο μωρό & σκύλος


kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Σας ευχαριστω παρα πολυ!!
Κλεισαμε σχεδον εβδομαδα και ολα πανε καλα.
Μαρκο δεν τιθεται θεμα ασφαλειας γιατι η σκυλιτσα ειναι απιστευτα κοινωνικη με ολα τα ζωα και τους ανθρωπους, απο την ηλικια των 2,5 μηνων που την πηρα εχει περασει απο δεκαδες παιδικες αγκαλιες.
Τον προσεχει τον μπεμπη, περναει καθε τοσο απο την κουνια και τον κοιταει, του μυριζει το χερακι και ξαναερχεται σε μενα. Φυσικα δεν εχει αλλαξει τιποτα στην ρουτινα της και ειμαστε ολοι μια χαρα. :)
 




arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Φαντάζουν τέλεια στο μυαλό μου όλα αυτά που περιγράφεις!!!
Να σας ζήσει ο παίδαρος και να τον χαίρεστε!!!
 


mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Nα σας ζησει ο μικρουλης...Γερός και δυνατός.Κι οσο για τη σχεση του με τον σκυλο...θα δεις την ομορφιά σιγα-σιγα...και το δέσιμο αναμεσα τους.Μην φοβισεις και μην αποθαρρυνεις κανενα απο τα δυο!!!Αφησε τα να δρασουν "ενστικτωδως" και απλα να εισαι εκει να τα προσεχεις :)
 


kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Κλεισαμε 2 εβδομαδες ολοι μαζι στο σπιτι, ολα πανε τελεια!!
Ο μπεμπης ειναι ησυχος και η Μαγια τον χαζευει συνεχως, πηγαινει τη μπαλα της στην κουνια και προσπαθει να του τη δωσει :) δεν ξερει οτι ειναι μικρουλης ακομα!!
Οταν η μαμα ταιζει τον μπεμπη η Μαγια περιμενει να βρει ενα χερακι η ποδαρακι ακαλυπτο για να το γλυψει.
Αντε να περασει ο καιρος να μεγαλωσει λιγο και να μπορουνε να παιξουνε μαζι!!
 


barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Mπράβο, μπράβο τέλεια!
Πραγματικά όταν βλέπω παιδάκια να παίζουν με σκυλάκια χαζεύω!
Σου εύχομαι να τα βλέπεις και τα δύο να μεγαλώνουν μαζί και το ένα να δίνει ατελείωτες χαρές στο άλλο!
 


rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Ειναι υπεροχη εμπειρια να μεγαλωνουν μαζι μωρακια και σκυλακια,
Εγω χαζευω την ανιψια μου η οποια ειναι 20 μηνων πλεον και εχει μεγαλωσει με σκυλι και εχει αποκομισει πολλα απο αυτη την συντροφια.
Εχουμε ενα θεμα βεβαια με τις πιπιλες τις οποιες δεν προλαβαινουμε. Οτι πιπιλα εχει στο στομα της πρεπει να την δοκιμασει και ο σκυλος ...προφανως για να της πει την γνωμη του??? Ποιος ξερει...
Να σας ζησει το μωρακι σας!!!!!
 


fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να σας ζήσουν,να είναι πάντα γερά και να ζήτε όμορφες στιγμές....ένα πολύ ωραίο θέμα μέσα στο φορυμ:)
 


axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Να σας ζησουν ολα και μωρακι και σκυλακι και παιδιατρος.χαχχαχα.Να περνατε ομορφα και υπομονη στην γυναικα σου.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.641
7.749
Δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα και ξέθαψα αυτό. Σήμερα έγινε κάτι πολύ αστείο, δυστυχώς δεν το έπαιρνα σε βίντεο να το ανεβάσω. Αστείο αλλά και ενδεικτικό του πόσο βλακοκεφάλας είναι ο Έλβις.
Η μικρή έπαιζε στο πάτωμα, ο Τζιμάκος όπως πάντα την μύρισε διακριτικά κι έφυγε (την αποφεύγει γιατί του τραβάει τις τρίχες) και ο Έλβις την πλησιάζει σαν τυφώνας την γλύφει μια γερή στη μούρη , η κακομοίρα χαμογελώντας γυρνάει από την άλλη, και μετά της δίνει μια κουτουλιά και σωριάζεται φαρδιά πλατιά στο πάτωμα...
Δεν τον μάλωσα γιατί ζηλεύει ούτε έδειξα ότι έγινε καταστροφή απλώς την σήκωσα χαμογελώντας και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Άλλωστε κι εκείν ηδεν έκλαψε ούτε χτύπησε εννοείται...Αυτός ο σκύλος είναι σαρωτικός!!! Της δίνει κουτουλιές και δεν δείχνει να καταλαβαίνει ότι είναι εύθραυστη..Αχ Τζιμάκο μου, θησαυρέ μου!!!!
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Αααα αυτο θα γινει το θεμα μας!!!!!
Η δικια μου εχει αρχισει να αντιλαμβάνεται τη Σιλβα στο χωρο. Οποτε την κοιταζει χαμογελάει κ εμεις λιώνουμε....
Η μεγάλη δε.....ααααα το νουμερο.... Τις πατούσες τις εχει παπαριασει κανονικότατα....προσπαθει να πετυχει κ χερια γτ η μικρη τα χωνει στο στομα τωρα οποτε έχουν γευση μουρλια προφανως...αν βρει κανενα αυτι κανενα κεφαλακι ελευθερο θα ριξει ενα σλουρπ κ απο κει...
Η μεγαλη πλακα ειναι οταν η μικρη κανει τα κακακια της...ξερετε...με αυτο το χαρακτηριστικό ηχο που σου δηλωνει οτι μολις ανοιξεις τη πανα θα αντικρίσεις το χάος... Η
Σιλβα οπου κ να ναι οτι κ αν κανει, μολις ακουστει αυτο το χαρακτηριστικο του ξαλαφρωματος πετάγεται σαν αιλουρος κ τρεχει να μυρισει...σου λεει με τετοια τυμπανοκρουσια κατι κακο εγινε δεν μπορει....
 
  • Like
Reactions: mareco and Orilis


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.641
7.749
Κι εμείς τα ίδια είχαμε όταν ήταν πολύ μωρό. Έκανε σαν τρελή για τα σκυλιά..Ακόμη κάνει, ειδικά για τον Τζιμάκο. Κάτι στο μαύρο την τρομάζει ίσως η βλακεία του!!!
 


Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Κ επειδη τωρα ειδα οτι αναφέρεται αρκετα το θεμα του παιδιάτρου,ας πω κ εγω την εμπειρια μου...

Οταν γυρίσαμε σπιτι οπως γίνεται παντα,μας επισκεφθηκε ο παιδιατρος για το καθιερωμενο τσεκαπ...η Σιλβα βρισκοταν σε διαφορετικό χωρο γτ δεν θα μας αφηνε να κανουμε δουλεια.

Συζητώντας λοιπον με το γιατρο, αναφέρουμε εμεις τη Σιλβα αλλα χωρις αποριες του στυλ τι επιτρεπεται κ τι οχι...ημασταν ενημερωμένοι αλλωστε κ δεν ειχαμε ανησυχιες...
Ο ντοκτορ σιωπαινει κ ξεροβηχει...

Ντοκτορ: "Καταλαβα οτι εχετε σκυλο ειδα το κρεβάτι του"

Εγω: "Ναι εχουμε ενα θηλυκο"

Ντοκτορ: "μαλιστα..."

Μαρθα: "συμβαινει κατι;;;"

Ντοκτορ: "κοιτα να σου πω. Εάν ερχομουν σήμερα κ με ρωτουσες να παρω σκυλο θα σου ελεγα οχι. Τωρα που τον εχεις δεν μπορω να σου πω διωξτο...θα σου πω όμως οτι οταν το παιδι εμφανισει αλλεργια στο σκυλο, που ειναι πολυ πιθανο κ συνηθισμένο σε σπιτια με σκυλο το μωρο να δυσκολεύεται μεχρι κ να ανασάνει, ένας απο τους δυο πρεπει να φυγει..."

Μαντέψτε ποιος εφυγε τελικά...

Δευτερη προσπάθεια αλλη παιδιατρος...

Μαρθα(πανω στη κουβεντα) : " κ που να δειτε χαρές που της κανει η Σιλβα μας"

Παιδιατρος: " εχετε σκυλακι;;;"

Μαρθα: " ναι εχουμε ενα λιγο μεγαλουτσικο δεν το λες σκυλακι..."

Παιδιατρος: "Δεν φανταζεστε τι ωραια θα μεγαλωσει η μικρη με σκυλι στο σπιτι. Μην της επιτρεψετε να το ταλαιπωρεί μονο αυριο μεθαύριο. Κατα τα αλλα οργανικά κ ψυχολογικα της κάνατε μεγάλο δωρο".

Η φωτογραφια της παιδιατρου μας οπως φανταζεστε κοσμει το σαλονι μας σε καμβα επικων διαστασεων...
 


cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
ο δικος μας ο παιδιατρος ειναι ψιλοουδετερος με μια αρνητικη ταση, αυτο που μας εχει αναφερει ειναι οτι εφοσον προυπαρχει ο σκυλος στο σπιτι δεν τον διωχνουμε φυσικα, αλλα περισσοτερη καθαριοτητα του σπιτιου λογω της τριχας που πεφτει και των επιθηλιων να αποφυγουμε μολυνσεις κλπ. δεν διαφωνω καθολου.

να κανω ομως μια παρενθεση
δυστυχως υπαρχουν πολλοι που αφηνουν τα ζωα στο δασος η στο δρομο επειδη θα αποκτησουν παιδι.
Τετοια εποχη που η Αθηνα ερχεται για τουρισμο σε εμας γεμιζουν οι επαρχιακοι δρομοι με νεα αδεσποτα τα οποια η θα πατηθουν απο τα αυτοκινητα τις πρωτες μερες καθοτι αβγαλτα η σε κανα τριμηνο θα γεμισουμε με τα κουταβια τους που θα πατηθουν κι αυτα οσα γλυτωσουν θα φωλιαστουν απο τιποτα γριες της Κυριακατικης πρωινης Εκκλησιας και μολις ισορροπησουμε λιγο με τα νεα αδεσποτα θα ερθει το νεο κυμα το Πασχα και παει λεγοντας...
 
  • Like
Reactions: mareco and myEnzo


mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Χθες το μεσημερι φεραμε τον μπεμπη μας στο σπιτι απο το νοσοκομειο, γεννηθηκε την τεταρτη ομορφος και γερος!!
Το πρωτο πραγμα που φροντισα ηταν να γνωρισει την Μαγια μας, την καινουργια του φιλη!
Τον υποδεχτηκε γλυφοντας του τις πατουσιτσες κανοντας τον να τιναζεται απο το γαργαλημα, ολη την υπολοιπη μερα την περασε καθισμενη κατω απο το καλαθακι του κοιταζοντας το και περιμενοντας να την παρουμε αγκαλια για να τον ξαναδει.
Η παιδιατρος με διαβεβαιωσε πως η υπαρξη της Μαγιας στο σπιτι θα μειωσει κατα πολυ οποιαδηποτε πιθανοτητα αναπτυξης αλλεργιων του μπεμπη.
Δεν βλεπω την ωρα να μεγαλωσει λιγο για να μπορω να αφησω τα μωρα μου να παιζουν ελευθερα.
Πιστευω οτι μαζι με τον μπεμπη γεννηθηκε και μια μεγαλη, δυνατη και υγειης φιλια..
:D:D:D
Να σας ζήσει ο μπέμπης,να χαιρεστε την οικογένεια σας.
 


fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να σας ζήσει ο μικρός και σας εύχομαι να ζήσετε τις όμορφες στιγμές όλοι μαζί.Μιας και το ζω εδώ και δύο χρόνια είναι οι πιο όμορφες εικόνες. Μπράβο και για τον παιδίατρο η δικιά μας το μόνο που είχε πει ήταν για την τρίχα εεεε μαδάει και η άτιμη φουλ αλλά ουδέτερη γενικός.
 


Aroulis

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2016
58
60
42
Να σας ζήσει το μωρακι σας παντα γερο να ειναι,δεν υπάρχει πιο μεγαλύτερη ευτυχία πιστευω οταν θα μεγαλώσει λιγο η μπεμπα να είναι παρεα με την αλλη μπεμπα!:)
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να σας πληροφορήσω ότι το παιδί του Κώστα στην Ιτέα θα είναι πάνω από 4 χρονών ήδη, ε! Και αν δεν σας απαντήσει μην παρεξηγηθείτε, έχει να μπει στο φόρουμ από το Νοέμβρη του '12. Καλά να είναι ο άνθρωπος κι η οικογένειά του!