με λένε Βαρούφ


barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Καλημέρα, σήμερα αποφάσισα να σας συστηθώ. Μόλις γύρισα από τις διακοπές μου και έχω κέφι και χρόνο.

Με λένε Βαρούφ και είμαι ημίαιμο τσοπανόσκυλο μπονσάι (μόλις 30 κιλά) ειδικά καλλιεργημένο για διαμονή σε μικρό διαμέρισμα. Σήμερα, θα πρέπει να είμαι περίπου 20 μηνών. Και τώρα θα σας πω την ιστορία μου....

Τον περασμένο Γενάρη, μια βροχερή μέρα, είχα βρει καταφύγιο κάτω από ένα μεγάλο πράγμα. Ξαφνικά άκουσα φωνές και βγήκα να δω τι γίνεται. Είχαν πλησιάσει κάτι μαντράχαλοι και ήθελα να πάρουν το καταφύγιό μου να πάνε λένε για δουλειά. Και ενώ εγώ διαμαρτυρόμουν με την πιο δυνατή και άγρια φωνή μου, αυτοί λέγανε "αχ, το καημενάκι κλαίει" Ποιος κλαίει κύριε? κλαίνε όρε τα παλικάρια? Τελικά τους έτρεψα σε φυγή, αυτοί όμως επέστρεψαν λίγες ώρες αργότερα με θανατηφόρα όπλα μαζί τους! Πεινούσα πολύ, δεν το κατάλαβα στην αρχή τι με τάιζαν, μετά είδα οτι επρόκειτο για κρουασάν σοκολάτας!!!! Ξάφνου, με βουτάει ο ένας, με βάζει σε ένα κουτί και με χώνει μέσα στο φορτηγό κάτω από το οποίο κρυβόμουν. Και εγώ για να τον εκδικηθώ του ξέρασα τα κρουασάν στο πάτωμα!! χαχα Μετά, έβγαλα τη μουσούδα μου έξω και στέγνωσα σιγά σιγά στο καλοριφέρ του αυτοκίνητου. Έγινα φουντωτός και όμορφος! Τον τυπά είχα αρχίσει να τον συμπαθώ. Είχα καταλάβει οτι παίρνει τηλέφωνα και προσπαθεί να μου βρει καινούριο καταφύγιο. Επίσης είχα καταλάβει οτι κάποια στην άλλη άκρη της γραμμής δεν με ήθελε καθόλου. Έβαλα σκοπό της ζωής μου να κερδίσω την καρδιά της και να μην ξαναβρεθώ ποτέ στο δρόμο!

Εδώ βλέπετε το ύφος που πήρα για να τη ρίξω :
DSC08339.JPG Δεν είμαι σίγουρος οτι πέτυχε... Στην αρχή με φώναζε "το λάθος".. Προβλιματίστηκα... Από την άλλη, με πήγε αμέσως στο γιατρό, με τάισε, με έπλυνε, με πήρε αγκαλίτσα το βράδυ για να κοιμηθώ.... Κατέληξα στο συμπέρασμα οτι δεν είναι και πολύ στα καλά της, μάλλον κάπως ανισόρροπη θα τη χαρακτήριζα.... Το ίδιο βραδύ, αποφασίστηκε κει το όνομά μου. Βαρούφ, της άρεσε λέει γιατί θύμιζε βαρόνο που κάνει γουφ και της θύμιζε εμένα που είμαι τόσο αριστροκρατικός! Στην πραγματικότητα, ήταν η επομένη εκείνων των πολυσυζητημενων εκλογών και ο Βαρουφάκης ήταν στα χαΐ του... Δεν με χαλάει όμως, όλα τα σκυλιά τα λένε max, rex κτλ Εγώ είμαι μοναδικός!!!
Εδώ θα δείτε κάποια ενσταντανέ από τις πρώτες μέρες της συγκατοίκησης :
DSC08332.JPGWP_001220.jpg DSC08349.JPG WP_001202.jpg

Μη σας τα πολυλογώ, τους κατσικώθηκα!

Ο πρώτος καιρός ήταν λιγάκι δύσκολος. Η τρελή όλο σφουγγάριζε, νόμισα οτι είχε κάποιο ψυχαναγκαστικό σύνδρομο. Όταν σταμάτησε το σφουγγάρισμα, έπιασε το swifffer και την ηλεκτρική!!!
Με τον καιρό μεγάλωσα, έμαθα και διάφορα πράγματα, να κάνω οτι μου λένε και να μην ενοχλώ. Και επειδή είμαι τόσο καλός με παίρνουν παντού μαζί, και βόλτες και διακοπές.....
Η τρελή λέει ότι στο πλαίσιο της κρίσης και των γενικότερων περικοπών, έγιναν περικοπές και σε εμένα. Δεν ξέρω τι εννοεί.... μια χαρά νοιώθω και ιδιαίτερα ζωηρός μάλιστα.
Θα σας πω και άλλα για μένα και για τον τρόπο που μεγάλωσα, αλλά πρώτα θα σας δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία μου να δείτε τι παλικάρι έγινα!
20160805_112344.jpg

συνεχίζεται....................................................................................
 








noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Πανέμορφος ο Βαρούφ και εξίσου ωραία η διήγηση της ιστορίας του :D Καλώς ορίσατε και να τον χαίρεσαι τον βαρόνο σου!!
 




HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
55
Βαρούφ ελπίζω να σταθείς στο ύψος σου και να μην δεχτείς να σου βάλουν τίποτα φλοράρ πουκάμισα σαν αυτά που φοράει ο συνονόματος.
Καλώς ήρθες!
 
  • Like
Reactions: dnassib






reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
να τον χαιρεστε για πολλα χρονια...ειναι πολυ ομορφος...

υ.γ. κραταω το βαρ(γ)ουφ ως ετοιμολογια ,γιατι η δευτερη περιπτωση "ριχνει" πολυ το σκυλακι...κριμα κι αδικο...
 






anastasiak

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2013
100
243
Tσοπανοσκυλάκι, κουτάβι, αρκουδωτό να σε κοιτάει με αυτά τα ματάκια και εσυ να πρέπει να αντισταθείς! Καημένη τρελή, δεν είχες καμία ελπίδα! ;)Καλώς ήρθατε, κούκλος ο αριστοκράτης!
 


barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Παρατηρώ ένα κύμα συμπάθειας προς το πρόσωπό μου από τα μέλη του φόρουμ, αναμενόμενο φυσικά, τέτοιος κούκλος που είμαι! Για αυτό θα σας πω και άλλα πολλά.
Ο τυπάς και η τρελή είναι ένα νεαρό, μάλλον, ζευγάρι. Η τρελή δεν θέλει να λέει οτι είναι το αφεντικό μου γιατί δεν της αρέσει. Η λέξη κηδεμόνας της θυμίζει λέει αυτό που έβαζαν στα παιδιά για τη σκολίωση... Οπότε λέει είμαστε οικογένεια. Εγώ, για ευκολία θα τους αποκαλώ συγκάτοικους.
Οι συγκάτοικοι, λοιπόν, δεν είχαν καμία εμπειρία από σκύλο, ούτε και ήταν προετοιμασμενοί για την άφιξή μου. Παρόλα αυτά έκαναν οτι μπορούσαν. Έτσι νομίζω δηλαδή, γιατί στην αρχή υπήρχε ένα κενό επικοινωνίας. Η διαφορά της γλώσσας βλέπετε. Με τον καιρό έμαθα λίγο ανθρωπικά και κάπως συνεννοούμαστε. Αλλά βρε παιδί μου, δύσκολο πράγμα η συμβίωση με ανθρώπους. Πολλούς κανόνες έχουν και πρόγραμμα και υποχρεώσεις. Η ζωή είναι απλή. Μια βόλτα στον ήλιο και λίγο φαγάκι... Δε βλέπουν εμένα τι καλά περνάω?
Τον πρώτο καιρό κατοικούσα εδώ,
WP_001219.jpg


όταν ήθελα κακά χτυπούσα το τζάμι και μου άνοιγαν να πάω έξω που ήταν η τουαλέτα μου. Όταν ήθελα πιπί, τα αμολούσα όπου έβρισκα!
Από την πρώτη μέρα άρχισαν να μου μαθαίνουν πράγματα. Έμαθα κάποιες βασικές εντολές, πάω βόλτα χωρίς να τραβάω (πολύ) το λουρί μου, παίζω με άλλα σκυλάκια και επιλεκτικά με κάποια παιδάκια. Σχολείο δεν πήγα. Μου κάνανε μαθήματα κατ΄ οίκον. Μια δυο φορές όταν ήμουνα μικράκι ήρθε μια κυρία στο σπίτι, πολύ καλή, και εξήγησε κάποια πράγματα στους συγκατοίκους εδώ. Διδάχτηκα και την παραμονή στο crate. Ένα αυτοσχέδιο που φτιάξανε, αλλά τη δουλειά του την έκανε.
WP_001272.jpg

Μετά πήγαμε πρώτη φορά κάμπινγκ και εδώ βλέπετε πόσο ωραία αγνόησα το crate και κοιμήθηκα μέσα στη σκηνή!
WP_001432.jpg

Μετά μεγάλωσα και το crate πήρε δρόμο!
(έχω μια υποψία οτι θα επανέλθει, γιατί είμαι λίγο ζωηρός στις διακοπές και δε χωράω και στη σκηνή πια....)

όλα αυτά σας τα δείχνω γιατί θέλω να δουν και άλλοι οτι με λίγη φαντασία δεν χρειάζεται μεγάλο μπάτζετ για να έχεις play pen και crate και οτι άλλο χρειάζεται ένας κούταβος.

τον πρώτο καιρό η τρελή έμενε πολλές ώρες σπίτι μαζί μου Καταραμένη κρίση, έλεγε. Καταραμένη ξεκαταραμενη εμένα με βόλεψε. Έμαθα πολλά και κυρίως τι μπορώ να δαγκώνω και τι οχι. Το που μπορώ να κατουράω με δυσκόλεψε λίγο. Δε φταίω, μου φεύγανε!!! Ασε δε αυτό το μεγάλο κουτί που μπαίνεις μέσα και σε κατεβάζει 10 μέτρα κάτω! Μόλις σταματούσε τσουπ, τα αμολούσα από το φόβο μου! Γυρνούσε σπίτι ο τυπάς? τσουπ, τα αμολούσα από τη χαρά μου! Επτά μηνών πήγα για να το μάθω αυτό! αλλά τώρα πια κύριος!
Έμαθα επίσης οτι όταν μπουμπουνιζει ανοίγει το ψυγείο και βγαίνουν απο μέσα ένα σωρό λιχουδιές!!! Για αυτό όταν έχει καταιγίδα εγώ δεν φοβάμαι, πάω στην κουζίνα και περιμένω να ανοίξει το ψυγείο!
Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο με τα αεροπλάνα.........
Ζημιές πολλές δεν έκανα. Παπούτσια δεν έφαγα, καμιά κάλτσα έπαιρνα που και που και την πήγαινα στο μαξιλάρι μου αλλά αμέσως με παίρνανε χαμπάρι! Τώρα που το σκέφτομαι, έπρεπε να έχω ξεσαλώσει περισσότερο στα παιδικά μου χρονιά.
Δε βαριέσαι.... παλιοζωή............
 


Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Γελάω απίστευτα με τις περιγραφές.. :LOL:

Είναι πολύ όμορφος και φαίνεται τσαχπίνης! Καλώς ήρθατε και να χαίρεστε ο ένας τον άλλο!

Βαρόνος που κάνει γουφ... Χαχαχαχα!! :ROFLMAO: Προσκυνώ φαντασία και εφευρετικότητα!
 
  • Like
Reactions: d-friend






d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Ωραίος.. Καλώς μας ήρθες! Να υποθέσω, ότι είσαι ο Βαρούφ και είσαι καλά; Άσε, αυτά τα απωθημένα από την παιδική ηλικία πληρώνουμε όλοι. Έχεις τη ζωή μπροστά σου Βαρούφ! Πότε δεν είναι αργά να το ρίξεις και λίγο, έξω. Κι άσε τον Τυπά και την Τρελή να κουρεύονται. Πέτα κι εκεί τίποτα για τους σκυλοψυχολόγους στην Αμερική, πως τάχα σου 'παν μερικοί, για να τους μπερδέψεις και καθάρισες.

ΥΓ. Αφού σε λένε Βαρούφ, το Μπαρούφ που γράψανε ως όνομα προφίλ σε ποιούς αναφέρεται; Στα 2Τ (στην Τρελή και στον Τυπά);
 
Last edited:
  • Like
Reactions: GRDANE






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3