με λένε Βαρούφ








myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ζημιές πολλές δεν έκανα. Παπούτσια δεν έφαγα, καμιά κάλτσα έπαιρνα που και που και την πήγαινα στο μαξιλάρι μου αλλά αμέσως με παίρνανε χαμπάρι! Τώρα που το σκέφτομαι, έπρεπε να έχω ξεσαλώσει περισσότερο στα παιδικά μου χρονιά.
Δε βαριέσαι.... παλιοζωή............
Έλα εδώ να συζητήσετε με τον Enzo τα ψυχολογικά σας (έξι φορτιστές έκλαψα... κλάιν) κι αφήστε τον Τυπά την Τρελή κι εμένα να δοξάζουμε τον πανάγαθο... Μόνο μη σας μπαίνουν περίεργες ιδέες, γκέγκε;;; :p
Επίσης, αναγνωρίζω το λουρί και το κουβερτάκι σου... Όλοι απ' την ίδια μεριά ξεκινάμε τα σκυλοψώνια μου φαίνεται... :D
 








barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές Και κυρίως για τα καλά λόγια για την οικογένειά μου!!!

Βαρούφ ελπίζω να σταθείς στο ύψος σου και να μην δεχτείς να σου βάλουν τίποτα φλοράρ πουκάμισα σαν αυτά που φοράει ο συνονόματος.
Καλώς ήρθες!
κάτι φουλάρια μου βάζουν, αλλά όπως λέει και το σπουργίτι στον ισοβίτη (του Αρκά) "δε μπα να με λες και Θρασυβουλα, αρκεί να με ταΐζεις!"

ΥΓ. Αφού σε λένε Βαρούφ, το Μπαρούφ που γράψανε ως όνομα προφίλ σε ποιούς αναφέρεται; Στα 2Τ (στην Τρελή και στον Τυπά);
φιλαράκι, εδώ έμαθα να γράφω σε υπολογιστή σκύλος πράμα, ένα λαθάκι στο λατινικό αλφάβητο σε πείραξε????:p
κρατάω το 2Τ, πιο σύντομο απο το συγκάτοικοι, να μην κουράζομαι και στο πληκτρολόγιο :LOL:


Βαρούφ, σκορπιός είσαι; - για πε. Γενάρη σε βρήκαν, αλλά... Έχεις κάψει πολλές καρδιές και έπεται συνέχεια, φο σουυυυυυυυυ :LOL:
Όταν τους βρήκα, 26 Γενάρη, ο ντοκ είπε οτι είμαι περίπου δυο μηνών. Μετά με κοίταζαν στα δόντια σα γαϊδούρι για κάμποσο καιρό και κατέληξαν οτι πρέπει να ήμουνα περίπου 40-45 ήμερων τελικά. Φανταστείτε είχα ακόμα μπλε ματάκια! Άρα πρέπει να ήρθα στον κόσμο γύρω στις 15 Δεκεμβριου.. Τι με κάνει αυτό? σκορπιό?
 






mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καλημέρα, σήμερα αποφάσισα να σας συστηθώ. Μόλις γύρισα από τις διακοπές μου και έχω κέφι και χρόνο.

Με λένε Βαρούφ και είμαι ημίαιμο τσοπανόσκυλο μπονσάι (μόλις 30 κιλά) ειδικά καλλιεργημένο για διαμονή σε μικρό διαμέρισμα. Σήμερα, θα πρέπει να είμαι περίπου 20 μηνών. Και τώρα θα σας πω την ιστορία μου....

Τον περασμένο Γενάρη, μια βροχερή μέρα, είχα βρει καταφύγιο κάτω από ένα μεγάλο πράγμα. Ξαφνικά άκουσα φωνές και βγήκα να δω τι γίνεται. Είχαν πλησιάσει κάτι μαντράχαλοι και ήθελα να πάρουν το καταφύγιό μου να πάνε λένε για δουλειά. Και ενώ εγώ διαμαρτυρόμουν με την πιο δυνατή και άγρια φωνή μου, αυτοί λέγανε "αχ, το καημενάκι κλαίει" Ποιος κλαίει κύριε? κλαίνε όρε τα παλικάρια? Τελικά τους έτρεψα σε φυγή, αυτοί όμως επέστρεψαν λίγες ώρες αργότερα με θανατηφόρα όπλα μαζί τους! Πεινούσα πολύ, δεν το κατάλαβα στην αρχή τι με τάιζαν, μετά είδα οτι επρόκειτο για κρουασάν σοκολάτας!!!! Ξάφνου, με βουτάει ο ένας, με βάζει σε ένα κουτί και με χώνει μέσα στο φορτηγό κάτω από το οποίο κρυβόμουν. Και εγώ για να τον εκδικηθώ του ξέρασα τα κρουασάν στο πάτωμα!! χαχα Μετά, έβγαλα τη μουσούδα μου έξω και στέγνωσα σιγά σιγά στο καλοριφέρ του αυτοκίνητου. Έγινα φουντωτός και όμορφος! Τον τυπά είχα αρχίσει να τον συμπαθώ. Είχα καταλάβει οτι παίρνει τηλέφωνα και προσπαθεί να μου βρει καινούριο καταφύγιο. Επίσης είχα καταλάβει οτι κάποια στην άλλη άκρη της γραμμής δεν με ήθελε καθόλου. Έβαλα σκοπό της ζωής μου να κερδίσω την καρδιά της και να μην ξαναβρεθώ ποτέ στο δρόμο!

Εδώ βλέπετε το ύφος που πήρα για να τη ρίξω :
View attachment 59243 Δεν είμαι σίγουρος οτι πέτυχε... Στην αρχή με φώναζε "το λάθος".. Προβλιματίστηκα... Από την άλλη, με πήγε αμέσως στο γιατρό, με τάισε, με έπλυνε, με πήρε αγκαλίτσα το βράδυ για να κοιμηθώ.... Κατέληξα στο συμπέρασμα οτι δεν είναι και πολύ στα καλά της, μάλλον κάπως ανισόρροπη θα τη χαρακτήριζα.... Το ίδιο βραδύ, αποφασίστηκε κει το όνομά μου. Βαρούφ, της άρεσε λέει γιατί θύμιζε βαρόνο που κάνει γουφ και της θύμιζε εμένα που είμαι τόσο αριστροκρατικός! Στην πραγματικότητα, ήταν η επομένη εκείνων των πολυσυζητημενων εκλογών και ο Βαρουφάκης ήταν στα χαΐ του... Δεν με χαλάει όμως, όλα τα σκυλιά τα λένε max, rex κτλ Εγώ είμαι μοναδικός!!!
Εδώ θα δείτε κάποια ενσταντανέ από τις πρώτες μέρες της συγκατοίκησης :
View attachment 59246View attachment 59244 View attachment 59245 View attachment 59247

Μη σας τα πολυλογώ, τους κατσικώθηκα!

Ο πρώτος καιρός ήταν λιγάκι δύσκολος. Η τρελή όλο σφουγγάριζε, νόμισα οτι είχε κάποιο ψυχαναγκαστικό σύνδρομο. Όταν σταμάτησε το σφουγγάρισμα, έπιασε το swifffer και την ηλεκτρική!!!
Με τον καιρό μεγάλωσα, έμαθα και διάφορα πράγματα, να κάνω οτι μου λένε και να μην ενοχλώ. Και επειδή είμαι τόσο καλός με παίρνουν παντού μαζί, και βόλτες και διακοπές.....
Η τρελή λέει ότι στο πλαίσιο της κρίσης και των γενικότερων περικοπών, έγιναν περικοπές και σε εμένα. Δεν ξέρω τι εννοεί.... μια χαρά νοιώθω και ιδιαίτερα ζωηρός μάλιστα.
Θα σας πω και άλλα για μένα και για τον τρόπο που μεγάλωσα, αλλά πρώτα θα σας δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία μου να δείτε τι παλικάρι έγινα!
View attachment 59267

συνεχίζεται....................................................................................
Καλος ήρθες.να χαιρεσαι τον Βαρουφ ειναι ενας πανέμορφος κουκλος..
 










myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Μπορείς να πεις "και ξαφνικά εκεί που καθόμουνα ωραία και καλά και κυρίως ήσυχα, μου έπεσε αυτό το πράγμα στο κεφάλι!! Μα κι εσείς καθόλου δεν προσέχετε τι βάζετε στο σπίτι πια..." :D:D
 
  • Like
Reactions: barouf


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
"Άστα, Τυπά είχα αράξει και κοιμόμουν και ξαφνικά ακούω σειρήνες. Λέω, που είναι τα 2Τ, να γλιτώσουμε, νόμιζα έπιασε φωτιά κοντά, αλλά τσου, που τέτοια τύχη. Ήταν σειρήνες πολέμου, κατέβηκαν οι Αριανοί να μας καταλάβουν. Ολόκληρο πεδίο μάχης έγινε το σπίτι μας ενώ λείπατε αλλά κατάφερα να τους απωθησω. Επειδή έχω αδυναμία στην Τρελή είπα να φτιάξω το σπίτι, να μην ταραχτεί ή κουραστεί. Ήρθατε νωρίτερα όμως και το μόνο που δεν πρόλαβα είναι να κολλήσω την καρέκλα. Βοήθα Τυπά, να προλάβουμε, να μην το δει και στενοχωρηθεί η Τρελή. "
 




betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αντε καλε τι φταις εσύ;;

Δεν τις φτιάχνουν πια οπως παλιά....
ε, μα!
επεσε μια καρεκλα και αμεσως, με τη μια, εσπασε! δε φταιει ο σκυλος προφανως. Η κακια η ωρα.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3