Δυσπλασία αγκώνα


anna92

New Member
31 Αυγούστου 2016
4
0
31
Καλησπέρα! Είμαι νέα στο forum οπότε δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί, αλλά βασίζομαι σε εσάς σκυλογονείς! Ο μικρός μου (3 ετών μόλις) άρχισε να κουτσαίνει, πήγαμε σε κλινική, βγάλαμε τις ακτινογραφίες και τελικά ήταν αυτό που φοβόμασταν.. Δυσπλασία αγκώνα.. Τώρα του δινω rymadil, έχω ακόμα 5 μέρες θεραπείας ακόμη και ο γιατρός σύστησε το loxitan, το οποίο και δεν έχω ξανακούσει. Θέλω καταρχάς να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς γνωρίζει το φάρμακο (το οποίο δεν είναι κτηνιατρικό) και να μοιραστεί μαζί μου παρόμοια εμπειρία απο τον ίδιο ή καποιον γνωστό. Είμαι πολύ πικραμένη γιατί είναι μικρός σε ηλικία και τον λυπάμαι που ταλαιπωρείται. ο γιατρός που έβγαλε τις ακτινογραφίες μας είπε πως είναι σίγουρα εκ γενετής και δεν μπορεί να διορθωθεί πλήρως.. μόνο να το παλεύουμε με αντιφλεγμονώδη.. μας σύστησε ορθοπεδικο, τον οποίο είδα να αναφέρεται και στο forum, τον κύριο Τσιπιανίτη. θα πάμε άμεσα να τον δει, αλλά θέλω να ρωτήσω και εσάς.. Υπάρχει κάποιος που να βίωσε κάτι αντίστοιχο; Σε περίπτωση που μας προτείνει χειρουργείο, τί να κάνουμε, δεδομένου ότι ο αγκώνας είναι ευαίσθητος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Καλώς όρισες και περαστικά.

Για αντιφλεγμονώδη μη στεροειδή τα loxitan ειναι καλα και πολυ
πιο οικονομικά απο τα αλλα για σκυλους (πχ πρεβικόξ).
Ποσά κιλά ειναι ο σκυλος και ποσο σου ειπε να του δίνεις;
Οι ακτίνες ειναι κανονικές για δυσπλασία ή απλές σου έβγαλε;
 
  • Like
Reactions: LaCat


anna92

New Member
31 Αυγούστου 2016
4
0
31
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 39 κιλά είναι και ο γιατρός μας είπε ότι καλο είναι να χασουμε γύρω στα 4. Μου είπε μισό loxitan τη μέρα για 20 μέρες. Ακτίνες απλές νομίζω έβγαλε, γιατί αρχικά δεν ξέραμε τί θα μπορούσε να είναι, ελπίζαμε σε κάτι πιο απλό.
 




anna92

New Member
31 Αυγούστου 2016
4
0
31
Ωραία! Ευχαριστώ πολύ! Όποτε θα το δώσω μόλις τελειώσω το rimadyl. Το νέο μου πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής έχω συμβουλευτεί 2 γιατρους και οι απόψεις τους διίστανται σε σχέση με το επικείμενο (μαλλον) χειρουργείο.. Ο ένας μου είπε πως δε θα διορθωθεί και μπορεί να γίνει χειρότερα, ενώ ο άλλος πιστεύει πως με τον κατάλληλο χειρουργό μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως.. Τι να κανω; με έχει προβληματίσει..
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η Δυσπλασια του αγκονα ( ED) δεν ειναι μια και μοναδικη "παθηση" αλλα μπορει να εχει διαφορετικες μορφες. OCD, FPC, IPA- ειναι μονο τα τρεια πιο συχνα. Μετα ολα αυτα εχουν διαβαθμιδες και εκακολουθα. Για το καθενα υπαρχει διαφοεριτικη χειρουργικη μεθοδο.
Θα πρεπει να πας σε καποιον εξεδεικευμενο ορθοπεδικο να δει της ακτινογραφιες, να της αξιολογησει και μονο τοτε μπορεις να βγαλεις καποια συμπερασματα.

Βλαχοπουλος, Τσιπιανητης, Φλαρακος= ειναι μερικα ονοματα που κατεχουν.
 
  • Like
Reactions: sea-mol


anna92

New Member
31 Αυγούστου 2016
4
0
31
Μας σύστησαν και τον κύριο βλαχοπουλο και τον κύριο τσιπιανιτη, είναι η αλήθεια. Μέσα στη βδομάδα θα επισκεφθώ τον κύριο τσιπιανιτη και ελπίζω να έχω μιαν απάντηση.. Ευχαριστώ πολύ όλους σας!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.815
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf