Orijen και λαιμαργία


Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
Αν μπορούσες να γράψεις τι ακριβώς συνέβη και τη γνώμη του κτηνιάτρου που είδε το σκυλάκι θα ηταν πολυ ενδιαφέρον :) τα δικά μου εδω και πολλα χρονια χρησιμοποιούν Kong και δεν υπήρξε ποτε ούτε υπόνοια προβλήματος.
Λοιπόν εγώ δεν ξέρω και πολλά. Εγώ δεν λέω ότι τα κονγκ είναι κακά απλά λίγο προσοχή. Εμμ έπαιζε ο σκύλος με το κονγκ και τον φωνάζει ο φίλος μου για να του φέρει το κονγκ και κατάλαβε ότι ο σκύλος δεν άνοιγε τον στόμα του. Πάει κοντά και είδε την γλώσσα του πρησμενη .Περνει τηλέφωνο τον γιατρό δεν το σηκώνει
Πάει από εκεί δεν ειναι ανοιχτό (ήταν παραμονή Χριστουγέννων) Εεεε και ο σκύλος πέθανε γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Εχουν σημειωθει τετοια περιστατικα,οχι ομως με αυθεντικα kong παρα με φθηνες απομιμησεις στυλ kong.
Ο λογος ειναι αυτος που ανεφερε ο/η vas,εχουν μονο μια τρυπα απτην μια ακρη (αντιθετως τα kong εχουν 2) χωνουν τις γλωσσαρες τους τα καμαρια μας,κολλανε αυτες μεσα,δεν μπορουν να τις βγαλουν,πρηζονται οι γλωσσες πνιγονται αυτα εε κ μετα απο λιγο μας αφηνουν χρονους...ολα αυτα απο οτι καταλαβαινω χωρις την παραμικρη επιτηρηση απο τον ιδιοκτητη...δεν θελω να γινω κακια αλλα οπως δεν τα αφηνεις αβερτα στην βολτα στα κοκκαλα ετσι πρεπει να τα επιτηρεις κ με τα παιχνιδια.
Ειναι σα να αφηνεις ενα μωρο με χιλια δυο παιχνιδακια κ σκατουλακια κ να ευελπιστεις οτι δε θα βαλει τιποτα απο ολα αυτα στο στομα του...γινεται?εε δε γινεται...

Για την λαιμαργια μια φθηνη λυση ειναι αυτη που προαναφερθηκε,ενα μπαλακι του τενις μεστη μεση (ή υπαρχει κ το ταισμα με το χερι για οποιον εχει ορεξη)
 
  • Like
Reactions: Aslan and vas


Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
28
Καλησπερα!Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με την orijen.Πειναει συνεχεια!!!! Ενα καινουριο σακουλι να του αγοραζα πιστευω τα 6 κιλα θα τα ετρωγε ανετα σε μια μερα..σκεφτηκα να βαζω μεσα στην τροφη η ρυζι η καροτο η μηλο η μπανανα...ειναι καλη ιδεα η δεν κανει?
 




Dogo95

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
141
161
28
ειχα δοκιμασει παλια acana αλλα δεν την ετρωγε..τωρα βεβαια με τετοια λαιμαργια σιγουρα θα τ φαει..γιατι ομως να τ αλλαξω?
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3