Mojestik - Ξέρει κάποιος αν αξίζει ;






reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
Ευχαριστω
να σαι καλα...περιμενω εντυπωσεις...

Ευχαριστώ γιατί το zoofast δεν το πολυεμπιστεύομαι...
δεν εχω προσωπικη αποψη επι του ζουφαστ μια και ποτε δεν εχω ψωνισει απο κει...απο κτηνιατρικη δεν εχω παραπονο και βλεπω αρκετη κινηση, οποτε ανανεωνουν συχνα το στοκ τους...η τροφη εχει παντα την ιδια μυρωδια ,κατι πολυ βασικο για μενα αναφορικα με το ποσο φρεσκια ειναι...το μονο "κακο" ειναι οτι δεν κανουν παραδοσεις στον χωρο σου...σε εμενα ειναι κοντα οποτε δεν εχω ιδιαιτερο θεμα...
 
  • Like
Reactions: vkop


Ilias Nikolakis

New Member
4 Οκτωβρίου 2016
1
0
40
Geia sas paidia! Eipa na tin dokimaso ego giati toso kairo edina posa lefta gia Royal. Mexri stigmis (4 evdomades tin dino) exei paei kala ston skilo mou (tin medium pira pou mou eipan periexei kotopoulo kai psari) kai den exei thema o Larry. Kai me ta kaka kala kai me trixoma! Nomizo tha tin ksanaparo...Ti lete oti prepei na apofigo? Na tous rotiso kati otan me paroun?
 










Vasilis back

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
50
33
43
Παιδιά μία πολύ καλή τροφή , φυσικά λίγο πιο ακριβή είναι η N&D τις farmina.56ε τα 12 κιλά αξίζει τα λεφτά τις για τα συστατικά που έχει αν σκεφτείς ότι με παρόμοια συστατικά είναι αρκετά πιο ακριβές . Ο σκύλος μου την τρώει σαν τρελός και είναι πύραυλος
 


Nosferatu

New Member
10 Ιανουαρίου 2017
1
0
42
Καλησπέρα,καινούργιο μέλος εδώ,καλώς σας βρήκα !

Εδώ και μέρες πετυχαίνω διαφημίσεις στο ιντερνετ για μια κανούργια μάρκα τροφής,την Mojestik (http://www.mojestik.gr)

Μου φαίνεται καλή ευκαιρία τα 33ευρώ για 15kg χωρίς έξοδα αποστολής,μιας και τώρα ο σκύλος μου (Oscar,καναδέζικο λυκόσκυλο 9 μηνών) τώρα τρώει Cibau που έχει βολέψει και αυτόν και την τσέπη μου.
Αλλά δεν γνωρίζω αν είναι καλή ή αντίστοιχη αυτής που τρώει τώρα. Στα συστατικά είδα ότι δεν περιέχει καν κρέας.

Υπάρχει κάποιος που έχει ακούσει κάτι σχετικά με αυτήν μάρκα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Για μενα η καλυτερη ως προς το σκυλι μου ειναι η josera lamb & rice κ βγαινει 40€ τα 15 κιλα. Τη λατρευει μεχρι τελευταια κροκετα..
 


Panictrik

New Member
25 Φεβρουαρίου 2017
1
0
38
καλησπερα καλημερα οτι να΄ναι μιας και η ωρα ειναι λιγο περιεργη. πηρα και εγω το πρωτο μου σκυλακι το ΔΙΑ (μποξερακι) και ψαχνομουνα για τροφη. διαβασα και εγω για την συγκεκριμενη τροφη και ψαχτικα γενικα απο τροφες. τελικα επεσα σε αυτο το θεμα. τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα της τροφης ειναι αυτα δεν λεει πουθενα οτι δεν περιεχει κρεας "
Σύνθεση Τροφής: Επεξεργασμένη ζωική πρωτεΐνη*, Καλαμπόκι, Σιτάρι, εκχύλισμα φυτικών πρωτεϊνών, ζωικό λίπος, φυτικό λίπος, μίγμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Χημική σύσταση: Ολικές αζωτούχες ουσίες 30%, ολικές λιπαρές ουσίες 11%, υγρασία 10%, ολική τέφρα 9%, ινώδεις ουσίες 1,5%. - Πρόσθετες Ύλες: Βιταμίνη Α (Ε672) 24.000IU, Βιταμίνη D3 (E671) 2.400IU, Βιταμίνη Ε (ρακεμικό μίγμα όλων των στερεοισομερών της οξικής τοκοφερόλης) (3α700) 168mg, χαλκός από θειικό χαλκό 2,4mg
* Η πηγή της επεξεργασμένης ζωικής πρωτεΐνης είναι κυρίως το κοτόπουλο (όχι κατ'αποκλειστικότητα) ενώ στις τροφές Puppy και Adult Medium περιέχεται και ψάρι."
μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος που να γνωριζει?? τα διαβασα ολα τα σχολια και για την brit απλα επειδη την εχω δει καπως τελευταια και θελω αν μπορω να στηριξω μια ελληνικη εταιρεια για αυτο και το συγκεκριμενο σχολιο. βεβαια αν ειναι πατατα οπως τα λετε δεν υπαρχει περιπτωση να την αγορασω. ευχαριστω εκ των προτερων
 




jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
εκχύλισμα yucca (
Γιουγκα ουτε στην αυλη μου δεν το θελω...

www.zoofast.gr εκεί το βρήκα
αυτος ειναι ο τυπος ναι...to zoofast ειναι στην πολωνια ,οποτε παιζουν και καλυτερες τιμες,εκτος εαν ειναι γκαντεμης σαν εμενα και η τιμη της τροφης που παιρνεις ειναι ιδια με την ελληνικη...
Γενικα θα σας πω κατι γιατι αντιμετοπισα ενα προβλημα κι ψαξε ψαξε το λυσαμε.

Σχεδον ολες οι εταιρειες βγαζουν 2-3 ποιοτητες στην ιδια τροφη αναλογα σε πια χωρα παει. Πχ
αλλη Royal ερχετε ελλαδα αλλη βουλγαρια κι αλλη πχ Νιγηρια.
Αυτο το κανουν για να μπορουν να μπουν σχεδον σε ολες τις χωρες αναλογα με την οικονομικη δυναμη που εχουν.
Καποιοι πονηριδιδες ελληνες συναδελφακια πετσοπακια κανουν παρα-εισαγωγες απο βουλγαρια κι σου πουλαν πχ Royal 45e οταν οι υπόλοιποι πουλαν 70 ξερω γω.
Επειδη ειμαι στον χωρο αν νομιζετε οτι ενα καταστημα βγαζει τοσα λεφτα απο μια τροφη ειστε γελασμενοι...

απο το να δινετε δευτεροτριτες ποιοτητες μιας ντεμεκ σουπερπριμιουμ εγω θα σας ελεγα να επιλεξετε να παρετε μια πριμιουμ στα ιδια λεφτα...

Royal κι Pro Plan ειναι στανταρ 2η ποιοτητα στο ζοοφαστ για την Brit δεν ξερω.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Εϊσαι σίγουρος Jimbo; Βγάζουν δηλαδή άλλη ποιότητα για Ελλάδα άλλη για Γερμανία; Ποιές ζωοτροφές το κάνουν αυτό;
 


jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Για την Royal κι την Purina το ξερω σιγουρα. Βασικα για την Purina μου το επιβεβεωσε κι ο πωλητης της.
Με την Royal την πατησε ενας πελατης πηρε απο zoofast κι τον πηγε τσιρλιπιπι... πηρε στην Royal ελλαδα για παραπονα.. εδωσε barcode κι του ειπε οτι δεν ειναι ελληνικη.
Συγκεκριμενα οτι δεν ανηκει το BC στο Region της Ελλαδας.
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα συστατικά, στο πλάι, τι λένε? Δεν ειναι υποχρεωτικό να συμφωνούν με το περιεχόμενο? Αλλάζουν τα αναγραφόμενα συστατικά ανά χώρα?
 


elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Τα συστατικά μπορεί να είναι τα ίδια σε ονομασία και ποσοστά. Σε ποιότητα (είδος κρέατος) μπορεί να αλλάζουν. Άλλο 30% κρέας κοτόπουλου από μπούτι ή στήθος (λέμε τώρα) και άλλο από φτερούγες, πόδια κλπ.
Νομίζω ότι αυτός ο διαχωρισμός σε ζώνες υπάρχει σε όλα τα προϊόντα. Πχ. τα LaCoste (υπάρχουν ακόμη; ) χρησιμοποιούν διαφορετική ποιότητα βαμβακιού (Αιγυπτιακό ΑΑΑ) για την Ευρωπαϊκή αγορά και διαφορετικό (Β ή -Α) για την Μέση Ανατολή (όπου και η Ελλάδα).
 
  • Like
Reactions: Orilis


zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.002
2.714
Δραμα
Εγω να ωτησω κατι πολυ πολυ γενικα, επειδη γινεται παντα λογος για τα συστατικα και τα ανγραφομενα και κατα ποσο ειναι αληθη κτλ κτλ κτλ... δεν εχει μπει κανεις στη διαδικασια να παρει δειγμα και να το στειλει για αναλυση;

Νομιζω οτι εχει μια λογικη αυτο
 


jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Τα συστατικά, στο πλάι, τι λένε? Δεν ειναι υποχρεωτικό να συμφωνούν με το περιεχόμενο? Αλλάζουν τα αναγραφόμενα συστατικά ανά χώρα?
Royal βουλγαριας εχω δει το σακι απο τον πελατη. αν καταλαβαινει βουλγαρικα , ρωσικα η μανδαρινικα ισως καταλαβει τι λεει..
αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι τα ιδια.
Βεβαια δεν δουλευω την Royal στο μαγαζι για να εκανα επι τοπου συγκριση απο τα ποσοστα

Εγω να ωτησω κατι πολυ πολυ γενικα, επειδη γινεται παντα λογος για τα συστατικα και τα ανγραφομενα και κατα ποσο ειναι αληθη κτλ κτλ κτλ... δεν εχει μπει κανεις στη διαδικασια να παρει δειγμα και να το στειλει για αναλυση;

Νομιζω οτι εχει μια λογικη αυτο
Εδω υπαρχει λακος...
Οταν δουλευα στην PMI (παπαστρατος) κανανε ελεγχους αυστηρους στα υλικα,
Ωστοσο στο πακετο κανανε δειγματοληπτικους. 2 πακετα στο κιβωτιο ξερω γω... οποτε αν εσκαγε καποιο θεμα θα σου λεγαν οκ παρε ενα αλλο πακετο κι ειμαστε κομπλε δεν μπορω να ξερω ΟΟΟΟΟλα τα τσιγαρα πως βγαινουν.. Φανταζομαι οτι κι σε αυτες τις εταιριες κατι τετοιο παιζει.
Ειδικα 3-4 μεγαλες δεν παραγουν οι ιδιες αλλα φασον εργοστασιο στην Γερμανια.. οποτε?
 
  • Like
Reactions: Orilis


spgkolem

Member
28 Ιουλίου 2016
10
6
34
H NPF pro του Νιτσιάκου που αναφέρθηκε πριν,ξέρει κανείς τι λέει?Δεν την είχα ξανακούσει.