Έστω και αργά ας συστηθούμε και εμείς !


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Μια καλησπέρα και απο μένα, έστω και καθυστερημένα. Με λένε Κατερίνα και αυτή την στιγμή η αγέλη μου αποτελείτε απο δύο δίποδους ακόμα, και τρεις τετράποδους.
Το καμάρι μου τον Dredd ράτσας Ροτ γεννημένο 18/4/2012.
Ο Dredd μου , όπως έχω ξαναγράψει ,έχει δυσπλασία,αλλά συχρόνος μαζί με τα γυαλινα ποδαρια του έχει ένα εκπληκτικό χαρακτήρα που με αποζημιώνει κάθε μέρα για τη αποφαση μου να το κρατήσω και με κάνει να νιώθω τυχερή που τον έχω.
Η άλλη κουτάβα που είναι φιλοξενούμενη (μάλλον για τα επόμενα 15 χρόνια)την λένε Τσίκα είναι 5.5 μηνών χαρούμενη ζωηρή αλλά δεν της αρεσουν καθόλου οι αγκαλιές. Αλλά για να μην έχω παράπονο ,είναι υπάκοη δεν κάνει καθόλου ζημιές και δεν λερώνει μέσα. Κάποιος την βαρέθηκε και την πέταξε σε ένα κένελ μια φιλοζωικής αφού δεν μπόρεσε ο χαζός να εκτιμήσει το διαμάντι που του έτυχε.
Η πιο καινούργια είναι ή Λόλα ένα APT 5 με 6 χρονών που βρέθηκε απο έναν πραγματικά καλό άνθρωπο πριν 1,5 χρόνο πεταμένη σε μια χωματερή και για καλή μου τύχη έχοντας ακόμα 7 σκύλους την εμπιστευτηκε στην οικογένεια μου. Αυτή είναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά.

Λόγο της ώρας μία φώτο με τους τρεις μαζί και απο αυριο οι υπόλοιπες
 
Last edited:






mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.646
19.878
καλως τονε - τηνε κι ας αργησε...
να τα χαιρεσαι
Κατερίνα γράφει...τι δεν καταλαβαίνεις; :p

Κατερίνα να τους χαίρεσαι όλους. Τον ροττάκο δεν γράφεις ότι τον βρήκες...και ακριβή ημερομηνία γέννησης...pedigreνιος ε; :(
 


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Ναι, ο dredd είναι pedigrenios , και από μεγάλο σοι . Δυστυχώς η εκτροφη μειώνει αρκετά την πιθανότητα για τις κληρονομικές αρρωστιες αλλά δεν την μηδενίζει , σε σε αυτό το σημείο ήμουν λίγο άτυχη. Αλλά δεν πειράζει μπορεί οι εξετάσεις υγείας που έχουν όλοι οι προγόνοι του να μην απέδωσαν, αλλά τα τεστ χαρακτήρα πέτυχαν 100 % .
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.548
6.975
Πολύ όμορφη οικογένεια. Να τους χαίρεσαι, και ο Dredd σου ειδικά να είναι καλά και να περίορίζονται οι ταλαιπωρίες του με τα χρόνια εύχομαι. Είναι πολύ τυχερός και αυτός και οι υπόλοιποι που τους ανέλαβες με τόση αφοσίωση.
 














ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Kαιρός ήταν!!!
Να σε καλωσορίσω και εγω???? μπααααα θέλω όμως περισσότερες φώτος άμεσα!!! Ακόμα και αν η αδερφη σου δεν σου δώσει τη φωτογραφική, κατσε και φτιάξε σκίτσα άμεσα αντι για φωτογραφιες! :p
Ο Ντρεντ παρόλο που είναι μάλαμα από χαρακτήρα (βεβαια δεν επεσε και σε καμια ασχετη απο σκυλια, υπακοές-εργασίες) ειναι και η περιπτωση που τα γονίδια κάνουν πάρτυ ακόμα και στην υπεύθυνη εκτροφή.
 




vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ και εγώ και οι υπόλοιποι για τα καλά σας λόγια :)
Δεν έχω απο όλα τα χρώματα αλλά ταιρίαζουν μεταξύ τους !
λίγες ακόμα φώτο που όμως δεν μπορούν να δείξουν την ομορφιά τους (για να γλιτώσω τα σκίτσα :p)








οι φώτο του Σ/Κ είναι όλες ξάπλα γιατι η συμμορία τρώει αρκετές ώρες για να μπορέσει να καταστρέψει όλον τον κήπο και μπαίνει μέσα για καλή ξάπλα μόνο
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μπορεί να γλυτώσεις τα σκιτσα, αλλά αν σε παρει ειδηση η Σταυρούλα ότι καταστρέφει η συμμορια τον κήπο... ουτε εγώ δεν θα μπορεσω να σε σώσω!

Πάντως βρε παιδι΄μου, ποτε δεν μένεις για πολύ με λιγότερα απο 3 σκυλια!
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.646
19.878
Μα εννοείται, ότι φταίει το μαρέκο, που αντί να κοιμάστε τέτοιες ώρες, γράφετε κοιμισμένοι ;)
 
  • Like
Reactions: d-friend