Ήρα (έρωτας & λατρεία)!!!


Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Γιατι να ντρεπεστε καλε; Και εμεις τον χειμωνα καπως ετσι γυρναμε! Για το σπιτι φορμακι-πυτζαμακι,για τη βολτα μπουφανακι και για πιο επισημα πλεκτα φορεματακια με βολανακια:whistle:!
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.529
6.957
Εγώ τσιμπησα.
Γιατί θέλει ντύσιμο και εκτός σπιτιού τέτοιο θηρίο;
Οχι οκ, δεν θα πάθει πνευμονία αν βγει χωρίς αδιάβροχο, αλλά αν θέλει να γλιτώνει λασπουριά γιατί όχι. Εγω πιστεύω και για τη βροχα ο δικός μου που δεν την χωνεύει καθόλου μια χαρα θα του καλαρεσε αν του βαζα. Ασε που μερικά κοντότριχα στο πολύ κρυο τρέμουν συγκορμα. Αλλά άλλο αυτό κ άλλο το μέσα - εκτός κι αν κάνει οικονομία στη θέρμανση κ ντύνονται όλοι :D
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Ζωγράφισα λεμε :LOL:

20150923_120312.jpg

Τη ντυνεις καλε εντος σπιτιου; Θα ψοφησει απ τη ζεστη το ζωντανο - ελα, μας δουλευεις να δεις ποιος θα τσιμπησει, πες αληθεια!
Λοιπον...μεσα την ντυνω γιατι καταρχας...ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ!:love:
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Οχι οχι...
1) ΚΡΥΏΝΕΙ :X3: δε ξερω πως ειναι τα δικα σας αλλα της Ηρας η μπακα ειναι θεογυμνη αλλα κ στο στερνο η τριχα δεν ειναι τοσο πυκνη οσο στην πλατη πχ
2) Μαζευει ολη την τριχα το ρουχο=λιγοτερο σκουπισμα για μενα :whistle:
Κ τελος...
all year around αλλα ειδικα τον χειμωνα εχουμε τρελη υγρασια εδω, βγαινει να κατουρησει πχ (προτιμά ο κωλος της γκαζον κλπ πρασιναδα) κ γυρναει πισω λες κ μπηκε στο ποταμι, οποτε αφου την στεγνωσω οσο γίνεται με πετσετες κλπ της φοραω κ ενα ρουχο μεχρι να στεγνωσει καλα:D

Οποτε..δε σας δουλευω :ROFLMAO:

Εγώ τσιμπησα.
Γιατί θέλει ντύσιμο και εκτός σπιτιού τέτοιο θηρίο;
Εκτος σπιτιου...
Εε αυτο κ αν ειναι προφανες:rolleyes:
Πχ εδω βρεχει τωρα 3 μερες απανωτα...πως θα βγει εξω? (Που δεν βγαινει ιδιαίτερα γιατι μας βγηκε κ Κοντεσα κ δε θελει να βρέχεται:LOL: ακομη κ το κατουρημα εκοψε για να αποφυγει να βγει :ROFLMAO:)
Εδω ειναι χωριο, δε παταει τσιμεντο μα χώμα....φαντασου λοιπον τι γίνεται αμα δε φοραει αδιαβροχο κ ποση ωρα περνει να την ξανακανω σκυλο ;)
 
  • Like
Reactions: ioanna a




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.529
6.957
Τι να σου πω, δεν είχα ποτέ τόσο κοντότριχο για να το δω να κρυώνει μέσα (βέβαια πάνε κ αλυσίδα αυτά, αν έχει μάθει στη ζέστη ενός ρούχου λογικό να κρυώνει χωρίς).

Άσε που τώρα έχω το εντελώς αντίθετο πρόβλημα με το double coated αρκούδι. Που πεθαίνει (με τεράστια διαφορά από τα προηγούμενά μου σκυλιά) απ τη ζέστη και το χειμώνα μου ζητάει συνέχεια να βγαίνει στο μπαλκόνι. Και μετά ή είμαι σήκω σήκω κάτσε κάτσε να του ανοίγω να ξαναμπεί, ή βαριέμαι, του αφήνω λίγο ανοιχτά ίσα να χωράει και τουρτουρίζω. Αλλά τη βροχή και να πατάμε στις λασπούλες απαπα είμαστε κύριοι κι εμείς, δε μπορούμε (άσχετα που αφού συνηθίσει τη βροχή μετά μπορεί να πάει και 3 ώρες βόλτα και να με τριγυρνάει σαν τη βρεγμένη γάτα, στην αρχή πάει να με γυρίσει σπίτι).

Snuggie να της πάρεις της κοκκινοσκουφίτσας :p
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Φυσικα κ πανε αλυσιδα αυτα,δε σου λεω,καλως ή κακώς η Ηρα εμαθε απο μικρη έτσι (μου βαλε ιδεες ενας παππους που την ειχε δει κουταβι να τουρτουριζει κ μου ειπε "που το πας καλε το μωρο ετσι? Δε το βλεπεις που κρυώνει? " περιττο να σου πω ΤΙΣ τυψεις...), οποτε σαφεστατα κ παιζει ρολο...οπως ακριβως κ η τριχοπτωση τους, αλλη τρίχα ριχνει ενα που ζει συνεχεια εξω κ αλλη ενα που ζει συνεχεια μεσα!

:LOL::LOL::LOL:

Τελικα κοντοτριχα μακρυτριχα, τα βάσανα παντως κανεις μας δε τα γλυτωνει εε?

Της ειχα παρει παπουτσακια της βρωμιαρας (για τον κηπο, μη φανταστεις, τοση δημοσια ξεφτιλα δε θα την αντεχα :ROFLMAO:) κ τα φαγε η ρουφιανα!
Τις λασπες δλδ τις τρωμε στην μαπα ολοι ανεξαρτητως,απλα να μην πιτσιλιεται η μπακα ρε γμτ...κ να μην βρωμανε κ συνεχεια "σκυλιλα" με καθε βροχη...βολευει το αδιαβροχο ειλικρινα σου λεω...κ το φτιάχνεις κ μονη σου με ενα παλιο δικο σου!

Τι ειν τουτο το snuggie παλι o_O?
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
ΡΕ, ροτβάιλερ ειναι! δεν ειναι τσιουαουα! Οχι πως αυτα πρεπει να τα ντυνει κανεις.
παρολο που το μπουφαν με το ονομα, τα σπαει γιατι οντως ειναι σαν πυγχαχου... Αλλα τι ειναι αυτο με τα ζιμπουνακια! Δεν το βλεπεις στο υφος της οταν φοραει το μπλε; Ντρεπεται. :LOL:
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
:LOL::ROFLMAO::LOL:
Κ τι ροτβαιλερ εε?απτα λιγα...
Οχι οτι κ οτι....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Παιδι μου δε ντρέπεται (ειναι μια ξεδιαντροπη, μια ξετσιπωτη:X3:) παιζαμε tug εκεινη την ωρα κ ξαφνικα εβγαλα το κινητο σαν αλλος παπαράτσι κ εμεινε λαλακας :LOL:
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Εχουμε αποκτησει παρεα τωρα τελευταια στις βόλτες μας

20151112_160204.jpg

Ροκυ τον λενε τον κοντοστουπη...παλι καλα που το μαθα το ονομα του γιατι πριν τον φωναζα "ψιτ"... κ ειναι ενας κουκλος γυριστρουλης!

20151112_160201.jpg

Δε μπορω να πω οτι τον πολυσυμπαθει η ζηλιαρα η δικια μου αλλα τον συμπαθω εγω κ αρκει...ειναι απιστευτα καλος κ χαδιαρης!

20151112_160207.jpg


Αλλα επειδη ολα τα ωραια καποτε τελειώνουν, αφου τον συνοδευουμε σπιτι του (κ μαλωνουμε κανα μισαωρο για να μην μας παρει στο κατόπι) παιρνουμε κ μεις τον δρομο του γυρισμου!

20151112_164716.jpg
 




Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Ειναι όμως ροζουλι :D
τουλαχιστον δεν θα μπορει τιποτα να την αρπαξει απτον λαιμο...κατι ειναι κ αυτο :)
το κολάρο του θανάτου όμως είναι ο πνιχτης...αυτο ειναι ενα περιλαιμιο για μεγαλοσωμα σκυλια με καρφια!

(μη μου το θυμίζεις κ χάλασε το σαμαρι της)
 


sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Κατάφερες να βρεις ροζ λεοπάρ κολάρο με καρφιά;; :LOL:

Λύσε μου και μια απορία που είχα πάντα: παίζοντας με άλλα σκυλιά, δεν υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν;
 
  • Like
Reactions: Marion_Russel


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
:LOL::ROFLMAO::LOL:
Η σκυλομανα ολα τα μπορεί!

Δλδ να καρφωθει ας πουμε το αλλο? οχι καμιά σχεση, πρεπει να υπαρξει τιτανια σύγκρουση...η οποια πανω σε ενα παιχνίδι οσο αγαρμπο κ αν γινει νομιζω ειναι ανεφικτη...οποτε μιλάμε καθαρα για βιαιη σύγκρουση!
Ποτε δε μου χει τυχει δλδ κατι τετοιο...
μου χει τυχει όμως να παει μια στριτζο βελγιδα να την αρπαξει απτον λαιμο κ ακριβως επειδη φοραγε κολλαρο να μη το φερει εις πέρας!

Συνηθως εγω χτυπαω πανω στα καρφια γιατι θελει οταν ειναι σταμαξι ναναι αναμεσα σε οδηγο συνοδηγο κ ολο κ βρισκουμε η μια πανω στην αλλη!
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli and sis






vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
καλά ε; κάθομαι και φτιάχνω εικόνες για παρανοϊκή βελγίδα τουρίστρια με ηλίαση να την πέφτη στο ροτ για άγνωστο λόγο, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ούτε μου πέρασε απ το μυαλό οτι εννούσες σκυλί!
 










Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3