Αλλαγή ξηράς τροφής σε μαγειρευτό!


mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Κατ'αρχήν να πω ότι ταϊζω ξηρά (όχι όμως γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη τροφή αλλά απλά γιατί χρειάζομαι 20 δευτερόλεπτα προετοιμασία, όσο δηλαδή να την βάλω στο μπολάκι του). Παίρνω ακριβή ξηρά (την οποία εγώ θεωρώ καλή, λόγω συστατικών και από αυτά που βλέπω στο σκύλο μου) και για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι'αυτόν, εφόσον δεν μπορώ -λόγω χρόνου κυρίως- να του δίνω μαγειρευτό ή barf). Το ότι του δίνω όμως ξηρά, δεν μπορεί να με κάνει να μην εκφράσω ότι όσο καιρό διαβάζω αυτό το φόρουμ, δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο ανεδαφικά (και δυστυχώς τόσο αγενώς απόλυτα που τα κάνει ακόμα περισσότερο κενά) κείμενα από του vet. Δεν είναι αναγκαστικά κακό να είναι κάποιος αλλαζόνας, όταν η πνευματική του κατάσταση ή η επιστημονική του κατάρτιση το επιτρέπει ή τέλος πάντων το δικαιιολογεί, κάτι που δυστυχώς ολοφάνερα δεν ισχύει στην περίπτωσή σου vet. Όσο για το ότι η Hills είναι κορυφαία, σύμφωνα με την επιστημονική και τεκμηριωμένη ως προς τούτο γνώμη σου, δεν το σχολιάζω καν (και για να σε προλάβω, την έδινα για αρκετό καιρό).
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.649
7.754
Υπάρχει κάποιο τοπικ στο φόρουμ που να δίνει καποιες κατευθύνσεις σχετικά με το μαγειρεμενο φαγητό για σκύλους; Αναλογίες, ποσότητες κλπ; Ρωτάω γιατί μετα απο αναζήτηση βρίσκω μόνο θέματα με στειρες αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία και ίσως
να μην έχω ψάξει σωστά.
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.649
7.754
Εν μέρει με καλύπτει, ήθελα περισσότερες πληροφορίες για τις αναλογίες στην καθημερινή διατροφή αλλά δίνει πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.649
7.754
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους δίνουν μαγειρεμένο ή barf, στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να παιρνει και συμπληρώματα ο σκύλος; Π.χ. για ασβέστιο μπορούμε να δώσουμε τσόφλι αβγού, είναι όμως απαραίτητο ;
Επίσης αβγά πόσες φορές την εβδομάδα θα δώσουμε στο σκύλο μας;
Τυρί; Μπορούμε σε κάθε γεύμα να προσθέτουμε λίγο cottage π.χ.;
 


pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
51
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
καταπληκτικο αρθρο, αυτο ακολουθησα.
το μονο ερωτηματικο ειναι τα ποσοστα για κουταβια.το 10% που λεει ηταν παρα πολυ για μας, αποτελεσμα καναμε μπακα και χρειαστηκε να μειωσουμε το ποσοστο για να επανερθουμε.
 








pegasos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
96
0
να ρωτησω ρε παιδια,για ενα σκυλο κοντα 40 κιλα ποσα χρηματα περιπου τον μηνα χρειαζονται για μαγειρευτο?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95