Ανίκανοι ιδιοκτήτες γαλλικών μπουλντόγκ


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
  • Πάω στον κτηνίατρο τις προάλλες και είχε γάλλο σε θερμοπληξία. Ο ιδιοκτήτης τον άφησε στο αυτοκίνητο. Και του είπε "ρε ντόκτορ, δεν τον βλέπω και πολύ καλά...". Ο σκύλος "έφυγε" σχεδόν και ο κτηνίατρος τον επανέφερε.
  • Στο Πολυλίμνιο (όπου τις προάλλες έγινε η κατολίσθηση) συναντώ τύπισα κατηγορίας μπάρμπι με σαγιονάρα (που εκεί θέλεις τουλάχιστον trekking παπούτσι για να μην τσακιστείς) που πήγαινε να κάνει αναρρίχηση στους καταράκτες με το γαλλικό. Σταμάταω και της λέω ότι είναι επικίνδυνο και ότι δεν μπορεί να κάνει την ανάβαση αυτό το σκυλί εκεί, ότι έχει τρελή ζέστη και ήλιο μέχρι να φτάσεις στα δροσερά σημεία (εγώ είχα κοντέψει να πάθω ηλίαση). Με κοίταξε με συγκατάβαση και συνέχισε. Ελπίζω να την σκαπούλαρε ο σκύλος (και αυτή να φούνταρε πουθενά μαζί με τη σαγιονάρα).
  • Σε παραδιπλανό θέμα διαβάζουμε ότι πέθανε γαλλικό προφανώς από θερμοπληξία σε πανσιόν (που καμία δεν έχει κλιματισμό). Λογικό.
  • Σε παραλία με ντάλα ήλιο δύο η ώρα το μεσημέρι, ο άλλος είχε τον γάλλο, κάτω από την ομπρέλα μεν, στεγνό δε. Ο σκύλος να βλέπω ότι όπου να ναι θα εκραγεί. Ρε καραμήτρο άσε τον σπίτι με air condition, τσίπη που τσιγκουνεύεσαι να το ανάψεις αλλά μου ήθελες και γαλλικό.
Πάει ο κάθε ανίκανος και παίρνει σκυλιά ειδικών αναγκών για να τα στείλει μετά αδιάβαστα. Πυροβολήστε τους όπους τους πετυχαίνετε...
 




myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Άτιμο πράγμα η μόδα... Ο κάθε βλάκας παίρνει ό,τι σκυλί του γυαλίσει χωρίς να σκεφτεί τους περιορισμούς που μπορεί να έχει ή κάθε φυλή... Εδώ κυκλοφορεί ένας τύπος που ένα γαλλικό και το πάει παντού με το μηχανάκι. Μιλάμε παντού κι ανεξαρτήτως καιρού, με κρύο, με βροχή, με καύσωνα, ντάλα μεσημέρι.
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf