Αχ, πήγε και δηλητηριάστηκε!


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Είμαι πολύ χάλια. Το Μουφ βρήκε, δεν ξέρω πώς, ένα πακέτο με αυτά τα ματσούκια που κρεμάμε από την τουαλέτα, μέσα στη λεκάνη, και έφαγε το ένα!! Πήρα τηλέφωνο το Εθνικό Κέντρο Δηλητηριάσων Απαισίων Μουφίων που διανυκτερεύει διότι έτσι είπε το Πρώτο Βοηθειών! Ευτυχώς δεν κινδυνεύει το κάθαρμα από άμεσο θάνατο, αλλά μου είπαν ότι συντόμως το στομάχι του θα γίνει κ@λος! Ευτυχώς επίσης πάσχω η ίδια από χρόνια γαστρίτιδα (ΠΟΤΕ μου δε φανταζόμουν ότι θα έλεγα ευτυχώς γι' αυτό!), οπότε έχω στο σπίτι ήδη όλα τα φάρμακα που θα χρειαστεί το βρωμό-Μουφο απόψε! Στέλνουν το φάκελό του αυτή τη στιγμή στην κτηνίατρό του να τον βρει το πρωί και πρέπει να τον ζαλωθώ να της τον πάω πρωί-πρωί με τη δροσιά για να του γράψει κι άλλα φάρμακα!!

Ξέρετε επίσης ποιος θα βγει κερδισμένος από αυτά? Το Μουφ!! Διότι ο Νεορκέζος κτηνίατρος μου είπε στο τηλέφωνο να του δώσω φαΐ και δη ανθρώπινο και όχι ξηρή σκυλίσια τροφή. Ετοιμάζω λοιπόν γεύμα στο Λούκουλλο, ψωμοτύρι που τρελλαίνεται, έχω μάλιστα και χωριάτικο ψωμί!!
Να φάει, λέει, ό,τι θέλει εκτός από κρεμμύδια και σταφύλια που είναι τοξικά!!:bull:

:lloroso::lloroso:

(ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ?)
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιατί να μην τον πας κάπου να του προκαλέσουν εμετό άμεσα? ή να του κάνουν καμια πλύση?

Επίσης ποιο το σκεπτικό του να φάει ανθρώπινο φαϊ οτι να'ναι? Γιατί όχι κοτοπουλόρυζο ας πούμε που έχει κι ενα νόημα για να κατευνάσει το στομάχι?

Περαστικά του!
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Διότι είπανε (και λέει και το κουτί με το δηλητηριο) ότι απαγορεύεται να προκαλέσουμε εμετό (do not induce vomiting). Επίσης είπανε ότι δεν είναι δηλητήριο που σκοτώνει λόγω ουσίας, αλλά προκαλεί καούρες στο στομάχι και θέλαμε να αποφύγουμε τη γαστρίτιδα. Το κοτοπουλόρυζο επίσης θέλει ώρα να μαγειρευτεί και έπρεπε να προστατευτεί το στομάχι του τώρα αμέσως και όχι σε καμιά ώρα. Το ανθρώπινο φαΐ έπρεπε να του δοθεί ως έξτρα απόψε λόγω στομαχιού, δεν είναι κάτι που πρέπει να του δίνω κάθε μέρα. Θα πρέπει όμως να παίρνει τα φάρμακα για τη γαστρίτιδα για μια βδομάδα. Ευτυχώς ανακάλυψα ότι τελικά δεν έφαγε όλη ροζ αηδία που είχε μέσα το πλαστικό με το δηλητήριο, οπότε δεν αναμένεται να έχω μεγάλες ιστορίες με το στομάχι του. Για την ώρα είναι καλά και έφαγε ψωμί, τυρί, γιαούρτι και μπανάνα όπου έβαλα και τα χάπια του.

Το Πρώτο Βοηθειών ήταν που με παρέπεμψε στο Κέντρο Δηλητηριάσεων που είναι και αυτό που συμβουλεύει και το κουτί. Και το πήγα ακριβώς εκεί που μου είπανε, άλλωστε και το κέντρο Δηλητηριάσεων χρεώνει τη συμβουλή και μάλιστα πάνω από επίσκεψη κτηνιάτρου. FYI.
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βρε Σάρα συμβαίνουν αυτά ....μας ξεφεύγουν κάποιες φορές τα άτιμα. Τουλάχιστον να την βγάλει μόνο με καούρες..
Περαστικά σας.:)
Πάντως δεν βαριέσαι μαζί του:D
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δεν παίζεται το Μουφ!!! :eek:
Αν δεν σε ήξερα, θα έλεγα ότι το άφηνες νηστικό.... :)
Πως του ήρθε να φάει τέτοιο πράγμα? το έχει ξανακάνει? θυμίζει κουτάβι αυτή η συμπεριφορά πάντως και μου κάνει εντύπωση.
Περαστικά του, και γράψε μας πως πάει.
 






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Περαστικα στο παμφαγο μουφ! Μιας και ειμαι τηνο θα κανω ενα ταμα να αρκεστει στα μπιφτεκια και να μην σαβουριαζει οτι βρισκει μπροστα του!
 


tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Αμάν τι πήγε και έκανε το μαμούνι! :D
Περαστικά του Sara και εύχομαι να πάνε όλα καλά με το στομάχι (παθούσα γαστρίτιδας κι εγώ καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς! :rolleyes: ) !
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Οι Αυστραλέζοι Ποιμενικοί φημίζονται ως τα "αιώνια κουτάβια", εξ ου και η κουταβίσια συμπεριφορά του Μουφ. Επιπλέον τις τελευταίες μέρες το Μουφ δεν έχει εκτονωθεί αρκετά, εξ ου και το μασούλημα των πλαστικών, διότι κάνει συνεχώς αυτές τις απαίσιες ηλεκτρικές καταγίδες και η αστυνομία μας έχει πει να λουφάξουμε σπίτι για να μη μας βρει κανα αστροπελέκι. Δεν έχει αστεία εδώ, φανταστείτε ότι ο κόσμος αποφεύγει να φυτέψει δέντρα μέσα σε κατοικημένες περιοχές, π.χ. σε κήπους, διότι έτσι έχουν καταστραφεί σπίτια, στέγες και αυτοκίνητα!! Οι υπηρεσίες δέντρων ευδοκιμούν ιδιαιτέρως. Έχω δει δέντρο να σχίζεται μπροστά μου ουκ ολίγες φορές σε ανοιχτούς κάμπους στην Αμερική και γενικώς δεν είναι να κυκλοφορεί κανείς. Η αστυνομία μάλιστα επικοινωνεί με έκτακτα δελτία και συναγερμούς που μας στέλνει στα κινητά, χώρια τα email.

Τελοσπάντων, το Μουφ δε φαίνεται να χαμπάριασε και είναι ο συνηθισμένος του εαυτός, δηλαδή παρακαλάει για φαΐ, γλύφεται και γενικώς γίνεται όσο πιο οχληρό μπορεί. Γύρισα μόλις από την κτηνίατρο που λέει να μην ανησυχώ.
 








Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
περαστικα σας!
μαζευε τα κι εσυ ρε παιδακι μου ολα τα χημικα σκατολογιδια :p
εμενα που δεν κανει τετοια και σε τετοιου ειδους πραγματα δεν εχει ποτε προσβαση! κανενα ζωντανο μεσα στο σπιτι :p
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ούτε το Μουφ έχει συνήθως διότι τα μαζεύω. Το συγκεκριμένο το είχα έτοιμο να το κρεμάσω στην τουαλέτα και το ξέχασα για κάποιο λόγο στον πάγκο πίσω από κάτι άλλο, οπότε δεν το έβλεπα πλέον. Τελικά τα πράγματα ήταν καλύτερα απ' ό,τι φανταζόμουν και έκανε δυο φορές εμετό την επόμενη μέρα. Τώρα μοιάζει να πάει καλά και μάλιστα παρακαλάει γονατιστό πάλι για φαΐ. Τα συνηθισμένα...:rolleyes: