Βοήθεια με κτηνίατρο




zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.002
2.714
Δραμα
Επειδή ειμαι άνθρωπος που για πολλα χρονια ηθελε σκυλο και επιτέλους τωρα θα γινει το όνειρο πραγματικότητα και επειδή πιστεύω πως οι Έλληνες ειδικα είμαστε βαθύτατα αμάθεις ως προς το θεμα της αγοράς και φροντίδας ενός σκύλου ειμαι ηδη στο τρίτο βιβλίο εκπαίδευσης σκύλου και εχω διαβάσει άπειρες σελίδες στο Ίντερνετ σχετικά με το θεμα..δεν θελω να αγοράσω ενα σκυλί και μετα να μην ξερω τι να κάνω.
Καλησπερα και καλως ηρθες στο φορουμ.
Δεν γινεται να εχεις διαβασει τοσα και να μην εχεις πεσει πανω στον ορο puppy mills. Δεν γινεται αν εχεις διαβασει τοσο και να μην μπορεις να ξερεις τι σημαινει εκτροφειο, εξετασεις ασθενειων κτλ κτλ

Μιας και χρησιμοποιειται πολυ ο παραλληλισμος με το αυτοκινητο για καποιο λογο εδω μεσα, να σου δωσω και εγω ενα παραδειγμα με αυτο για να καταλαβεις τις ενστασεις που ακουγονται απο τα παιδια πιο πανω.

Το να ψαχνεις οικονομικο κτηνιατρο αγοραζοντας σκυλο απο λαθος πηγη ειναι ομοιο με το ψαχνω αυτοκινητο που να εχει τασακι μπλε...

Ασε που ενα λαθος τασακι δεν θα σου χαλασει τον κινητηρα...
Ριξε μια ματια στο λινκ
 


yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Δαιμονιστηκα τωρα:mad:
Θα μπω στα σχολια των ευτυχισμενων πελατων,θα ποσταρω μια φωτο απο τα γαιδουρια μου και θα γραψω...

Σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!
Μας βγηκε καμια 50αρια κιλα παραπανω και κοντοτριχο αλλα ειναι τοσο μα τοσο γλυκουλι:p
 




Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
cockapoo!!?
Μα αυτο ειδα και εγω τωρα:ROFLMAO::ROFLMAO:

Gloria επειδη θα εχεις το μελλοντικο σου φιλαρακο ευχομαι για παρα πολλα χρονια και επειδη οπως λες αγχωνεσαι ευκολα, καλο ειναι να επιλεξεις εσυ τον εκτροφεα οποτε και να εισαι εσυ υπευθυνη της δικη σου επιλογης! Περιμενε λιγο ψαξτο καλυτερα θα σ ελεγα κ μη βιαζεσαι.. ψαξτο δλδ εσυ μονη σου κ κανενας αλλος.. αν η εκτροφη ειναι λαθος ειναι πολυ πιθανο να σου βγαλει πολλα προβληματα μελλοντικα και πιστεψε εκει θα αγχωθεις στα αληθεια.. εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την κριστη με τα γουεστι εφω ελλαδα παρτην απλα ενα τηλ να μιλησετε δεν ειναι δα κ τρομερο..
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.792
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf