Γεια σας! [pastore maremmano]


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μόνο εγω ειμαι η καμμενη που την κοιτάω να καθεται στα χωματα, ασπρουλιάρα όπως ειναι και πονάει η ψυχη μου?
 


nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Μόνο εγω ειμαι η καμμενη που την κοιτάω να καθεται στα χωματα, ασπρουλιάρα όπως ειναι και πονάει η ψυχη μου?
Σκύλος είναι , όχι ψάρι . Ίσα ίσα που μ'αρέσει που είναι βρωμιάρα .
 


milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
εεεεεεεεεεπ! τι λετε για το κοριτσι μου? καθολου βρωμιαρα. απο τα πιο καθαρα σκυλια που εχω δει. και θεωρητικα υπαρχει και εξηγηση γι' αυτο. ποιμενικο 'φτιαγμενο' να ειναι αναμεσα στα ζωντανα και να κουβαλαει αρρωστιες θα ηταν φοβερα επικινδυνο για το κοπαδι. κουταβι, οταν ηταν κλεισμενη μεσα, με το που λερωνε την εφημεριδα αρχιζε το γαυγισμα για να τα μαζεψουμε. δεν εχει 'λερωσει' ποτε σε τσιμεντο-δαπεδο. με το που θα λερωθει απο λασπη-βροχη μετα απο λιγο θα αρχισει να γλυφεται σαν γατα. την καθαριζω απλα με νεροξυδο 1 φορα τον μηνα ή αν εχει γινει χαλια (αφου της κανω το σχετικο κηρυγμα 'δεν ντρεπεσαι μωρη πως εχεις γινει ετσι, η μανα σου σε γεννησε λευκη σαν το χιονι και μου εχεις γινει σαν την καφε αρκουδα της πινδου') και ομως λαμπει ενω μενει εξω... απλα της αρεσει το φρεσκο χωμα. πολυ ομως.
το σαββατο εσκαψα ενα αυλακι στον κηπο για να περασω κατι σωληνες για ποτισμα... τρελαθηκε. πηγαινε και ξαπλωνε πανω στο φρεσκο χωμα. εφερνε παιχνιδια και εκανε οτι και καλα παιζει εκει γυρω και της επεσε κατι μεσα για να δικαιολογησει τις βλακειες που εκανε.

2014-03-15 11.02.42.jpg

2014-03-15 11.00.54.jpg

2014-03-15 11.00.42.jpg

οταν σκεπασα το αυλακι εξακολουθουσε να της αρεσει η μυρωδια φρεσκου χωματος τοσο που εκεινη τη μερα πηγε και κοιμηθηκε πανω απο το σκεπασμενο αυλακι...
τα ιδια καραγκιογιλικια κανει και με το φρεσκοκομμενο γκαζον. μυρωδιες να υπαρχουν και ειναι ευτυχισμενη!
ευτυχως ομως η γουνα της ειναι απο υλικο αλεκιαστο (πως λενε για καποια υφασματα καναπεδων?:p). αυτοκαθαριζεται και γινεται παλι μια λευκη αρκουδιτσα.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.545
6.972
δεν ντρεπεσαι μωρη πως εχεις γινει ετσι, η μανα σου σε γεννησε λευκη σαν το χιονι και μου εχεις γινει σαν την καφε αρκουδα της πινδου
Χαχαχαχαχαχαχ γ@μάτη ατάκα!
 


Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Μεγαλωσε το αρκουδινι!! *agapoylas**agapoylas*

(Ειχατε φαει και σεις το φλας μικροι οτι οταν οι μαναδες μας λεγανε ''αλεκιαστο" εννοουσανε ενα υφασμα το οποιο με το που πεσει πανω λαδι, ή οποιος αλλος λεκες, θα εξαφανιστει απο μονος του χωρις πλυσιμο?? :paletas:)
 


Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Τώρα είδα το "αρκουδο-σκυλάκι" σου, κουκλακι ζωγραφιστό και τι χαρούμενη που φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες!! Φτού και πάλι Φτού!! :cool:
 


milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
σοβαρη απαντηση νο1 -> χαρουμενη ειναι, αντικειμενικα περναει καλα, υπαρχει ενα βασικο επιπεδο συνεννοησης μεταξυ μας, δεν της πολυχαλαω χατιρι οταν θελει χαδια (μεγαλη χαδιαρα, βουταει το χερι μου στο στομα για να μην φυγω και το καπακωνει και με το ποδι της...) αλλα κι αυτη προσπαθει να κανει οτι ζηταω. σχετικα υπακουη αν και ξεροκεφαλη. που και που ριχνει και κανενα σκαψιμο, κανει και καμια ζημια, τρεχει, παιζει, ασχολειται και με οποιον περναει απ'εξω (ανθρωπο/ζωο) και νομιζει οτι τον διωχνει(...) οποτε χαιρεται κι αλλο...

σοβαρη απαντηση νο2 -> μοιαζει και χαρουμενη 'απο κατασκευη', να μην τρομαζει θεωρητικα ουτε προβατα...

θα δοκιμασω να ανεβασω κι αλλες φωτο τωρα με τις νεες αλλαγες.
 
  • Like
Reactions: Pitsinaki