Δεν τρώει την σκυλοτροφή!


Βίκυ Μ.

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
33
0
Σέρρες
Γεια σας παιδιά.
Έχω ενα σκυλάκι(1χρονών) και τον τελευταίο καιρό δεν τρώει! Βασικά η μαμα μου την έχει καλομάθει πάρα πολύ γιατι της εδινε συνεχεια κρεατα, σαλάμια κ.λπ. με αποτέλεσμα να μην τρωει καθόλου σκουλοτροφή. Αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό έξινε τους τοίχους κ.λπ. ρωτήσαμε κτηνίατρο και μας έδωσε κάτι βιταμίνες. Οπότε από τότε έπεισα την μαμά μου να της δίνουμε μόνο σκυλοτροφή για ένα διαστημα(εξάλλου δεν συμφέρει και το κρέας :p ) αλλά δεν την αγγίζει καν! Και έχει 4 μέρες που δεν τρώει(της δίνουμε μόνο σκυλοτροφή). Φταίει το ότι είχε καλομάθει ή μπορεί να συμβαίνει και τπτ άλλο? Δεν φανταζόμουν ότι δεν θα έτρωγε τόσες μέρες! Ωστόσο, μία φορά που η μαμά μου της έριξε και λίγο κοτόπουλο στην σκυλοτροφή, το κοτόπουλο το έφαγε.
 


Ghost

Well-Known Member
28 Απριλίου 2014
105
27
37
Πατριώτισσα δοκίμασε μια βολτα σε τρεξιματάκι ρυθμό να κουραστεί και πιστεύω οτι θα φάει μια χαρα την σκυλοτροφή της μετα!
Σαφώς είναι καλομαθημένο αλλα και δεν είναι και υγιεινό να της αλλάζεις διατροφή καθε λίγο! Η σκυλοτροφή της είναι η πιο ευκολη ισορροπημένη (σχετικα) διατροφή και αυτό διοτι τα μαγειρευτά-ωμά απαιτούν διάβασμα και πρόγραμμα! Όλοι πρεπει να ακολουθείτε το ίδιο μοτίβο και να μην της δίνει τπτ κρυφά η μητέρα σου ''λιχουδιές''.... δεν είπαμε κ να κοπούν τελείως αλλα να υπάρχει λόγος και νόημα οταν της παίρνει για να μην της θεωρήσει σαν ''φαγητό'' αλλα σαν επιβράβευση!
 
  • Like
Reactions: Βίκυ Μ.


StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Βίκυ Μ. το ίδιο πρόβλημα είχαμε παλιότερα όταν έμενα με τους γονείς μου, το πινσεράκι μας μαθημένο να τρώει από το μαγειρεμένο μας φαγητό δεν άγγιζε τη ξηρά τροφή. Περάσανε αρκετές μέρες για να το πάρει απόφαση και να ξεκινήσει να τρώει. Αν θυμάμαι καλά για 2-3 μέρες της ρίχναμε στο μπολάκι και ελάχιστο γάλα ίσα να βραχούν τα σπόρια και έτσι άρχισε να τα τρώει. Δε ξέρω αν ήταν σωστό το γάλα αλλά άποψή μου: μην ανησυχείς
 
  • Like
Reactions: Βίκυ Μ.


rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Εγω προτείνω να σταματήσετε να του δίνετε σαλάμια κλπ (αν του δίνετε και τωρα) και άμα δεν τρώει την σκυλο τροφή να του την μαζεύεις στα 10-15 λεπτά και να ξαναβαζεις τροφή στο επόμενο γεύμα.
Αυτα τα ολίγα!;)
 
  • Like
Reactions: Βίκυ Μ.


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf