Δερματικά και μυρωδιά σε Golden Retriever


little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
το εχω διαβασει απειρες φορες κ το θεμα ειναι οτι αυτα τα κανουμε σχεδον ολα.. εκτος απο το οτι καποιες φορες καθομαι κατω στο πατωμα για να παιξω μαζι του ή να τον χαιδεψω.. και οταν ερχεται κοσμος στο σπιτι ειναι κ αυτος μπροστα στην πορτα μαζι μας..
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Με την εκπαίδευση πως τα πάτε? Εχετε κάνει κάτι μόνοι σας? Πόσο σ'ακούει υπο κανονικές συνθήκες? Πόσο δεμένοι είστε?? (ρωτάω γιατι μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανταστώ σκύλο που γρυλίζει στο αφεντικό του, αν η σχέση τους είναι δυνατή και βασίζεται στην εμπιστοσύνη, οσο κι αν πονάει....)
 


little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
εκπαιδευση κανω μονη μου.. διαβαζοντας και κοιταζοντας στο ιντερνετ.. ξερουμε το κατσε, ξαπλα, να δινει τα χερια, το μεινε και το ελα παλευουμε, το αστο μαθαινουμε αρκετα καλα προς το παρον, και το κοιτα δουλευουμε κ το κανει καποιες φορες.. οταν ειμαστε οι 2 μας με ακουει αρκετα, το κατσε κ χωρις λιχουδιες, τα αλλα με λιχουδιες.. καθε 2 μερες κανα 20 λεπτο του κανω τις εντολες.. οταν ειμαστε με αλλους ειναι πιο δυσκολο να τα κανει..
οταν λες ποσο δεμενοι ειμαστε?? πως δλδ μπορω να στο απαντησω?? τι παραδειγμα να σου δωσω?
 




little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
Ναι το καταλαβαινω..κ σε ευχαριστω που βοηθας.. ;)
απλα δεν ξερω να σ απαντησω στο ποσο δεμενοι ειμαστε.. :p μαλλον πρεπει να ρωτησουμε τον ιδιο.. :p
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Μου είναι αδιανόητο να μου γρυλλίζει ο σκύλος μου και να με δαγκώνει. Θεωρώ ότι πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα. Στο μέλλον θα έχεις σοβαρά προβλήματα. Το να μην μπορείς να τον βοηθήσεις πάλι αν χρειαστεί, είναι ένα από αυτά.
 


little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
Τι να κανω ρε κοριτσια?? 3 εκπαιδευτες ρωτησα κ μ ειπαν ειναι θεμα εκπαιδευσης, να κανω βασικη και θα λυθουν.. αν κανω βασικη εκπαιδευση θα λυθει το θεμα αυτο πιστευετε??
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eγω πιστεύω οτι είναι θέμα συμπεριφοράς, όχι εκπαίδευσης. Δεν αρκεί να εκτελει ο σκύλος άψογα το κάτσε (αν και βοηθάει η εκπαίδευση στο χτίσιμο της σχέσης), αν φοβάσαι να βάλεις το χέρι σου στο στόμα του ανα πάσα στιγμή. Νομίζω οτι χρειάζεσαι επαγγελματική βοηθεια απο καλό εκπαιδευτή, για να δει το πρόβλημα του σκύλου και να σου δείξει πως να το αντιμετωπίσεις, όχι για βασική εκπαίδευση..... επίσης στην περίπτωση σας δε νομίζω οτι βοηθάει η εκπαίδευση με λιγουδιές. Εγώ θα επέλεγα επιβράυευση με παιχνίδια, γλυκόλογα, αγκαλιές κτλ.....
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Τι να σου πω; Λογικά... Εσύ πως νοιώθεις μαζί του; Αν τον φοβάσαι από τώρα και δεν καταφέρνεις να τον κουμαντάρεις, μάλλον η λύση του εκπαιδευτή, είναι μονόδρομος.
 


little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
Οταν αρπαξει κατι απο κατω δε φοβαμαι (δλδ φοβαμαι δε φοβαμαι) βαζω το χερι κ του το παιρνω απτο στομα.. παλια γρυλιζε που κ που ή εσφιγγε τα δοντια κ δεν το αφηνε ωσπου περιμενα κ γω ποση ωρα να το αφησει μονος του κ το αφηνε κ του λεγα μπραβο..το ιδιο κανουμε ακομα κ τωρα που δεν αντιδρα τοσο (φτου φτου μη το ματιαξω)..
δεν ξερω παιδια θα ρωτησω κ αλλους εκπαιδευτες να δω αν καποιος μου απαντησει στις ερωτησεις μου κ δεν μου προτεινει απλα την βασικη εκπαιδευση.. δε λεω αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα την εκανα χωρις δευτερη σκεψη, απλα εδω καλα καλα δεν ξερω αν θα εχουμε δουλεια σε 2 μηνες..
anyway ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας κοριτσια (κ αγορια).. προς το παρον να ξεπερασουμε αυτο το ζορι να εχει την υγεια του κ ολα τα αλλα τα βλεπουμε μετα..
mareco, υπαρχουν στιγμες που με τρομαζει, πχ χθες που πηγα να του κανω αυτο με τις γαζες, ημουν λιγο αγχωμενη γιατι περιμενα να αντιδρασει ετσι, σκεπτομενη οτι ποναει.. πχ αλλες φορες που πριν κανα μηνα πηδουσε στη βολτα κ επιανε το λουρι του κ το τραβουσε με τρομαξε τις πρωτες φορες (με ποναει κιολας με τα νυχια του ετσι οπως πηδουσε) αλλα βρηκα τροπο γυριζοντας του την πλατη μου κ χωρις να του δινω σημασια, τον αφηνα να ηρεμισει 1 λεπτο κ γυρνουσα του λεγα αστο, αφηνε το λουρι κ μετα προχωρουσαμε παλι..τωρα ενω ειχε καιρο να το κανει πηγε προχθες να το κανει, αλλα με ενα αστο κ μολις γυρισα πλατη σταματησε αμεσως κ προχωρησαμε ανετα.. θελω να πω οτι ωρες ωρες με τρομαζε (με επιανε απροετοιμαστη κ τον φοβομουν) κ ωρες ωρες πχ σαν χθες τον φοβηθηκα ισως πριν καν τον ακουμπησω.. δεν ξερω..
 
Last edited:


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
με την εκπαιδευση θα μαθει κ αλλα πραγματα περα του να εκτελει εντολες.επισης ο εκπαιδευτης θα μαθει κ στην κοπελα να μην φοβαται κ πως να φερεται στον σκυλο.προς το παρων,σου λειπει τσαμπουκας.τον λυπασαι για το προβλημα του κ ειναι λαθος.δεν θα ανεχομουν ποτε τετοια συμπεριφορα απο τον σκυλο μου οτι κ να ειχε κ ποσο μαλλον αν ηξερα οτι ετσι του κανω μεγαλυτερο κακο.ριχτον κ λιγο κατω,δεν θα παθει τιποτα.
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Επαναφερω το περσινο θεμα γιατι φετος ειχαμε ακριβως το ιδιο προβλημα με το γκολντεν της φιλης μου και με 3-4 τοπικες πλυσεις με φαρμακευτικο σαμπουαν απο το κτηνιατρειο το προβλημα λυθηκε. Δεν μας εδωσε χαπια ή αλλη αγωγη οπως αναφερει εδω το μελος little pony. Καταληξαμε στο συμπερασμα πως ευθυνοταν το σκαλιμπορ παραλληλα με τη ζεστη και την υγρασια ισως στην περιοχη του λαιμου που υπαρχει περισσεια δερματιος με ζαρες.. :confused:
 


russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μαλλον η συμπεριφορα του οφειλεται στο οτι τον εχεις καλομαθημενο...Ο σκυλος καταλαβαινει περισσοτερα απο οσα νομιζεις,σε "διαβαζει"