Επιλογή εκτροφείου για Ακίτα


aeroeng

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2013
57
3
Athens/Greece
Σε ευχαριστω @συλβοσκυλο !

Γενικα ειναι πολυ coolios ο σκυλος,φυσικα σαν το αφεντικο του,δεν με πολυ ζαλιζει,παιζει οσο πρεπει μαζι μου,βαριεται σχεδον οταν βαριεμαι και γω,σχετικα καθαρος απο μονος του παει σε πανα XL που του πηρα για κατουρημα,και επειτα οτιδηποτε αλλο το κανει μονο στον εξωτερικο χωρο,του ξεφευγει καμια φορα μεσα στο σπιτι αλλα ελαχιστες φορες.
Ακουει αρκετη μουσικη,κοιμαται αρκετα δεν γαβγιζει σχεδον καθολου,μονο οταν τον τσαντισω στο παιχνιδι,ηδη τον εχω βγαλει λιγο εξω απο το σπιτι στην αγκαλια μου,και πολυ λιγο περπατημα με προσοχη λογω εμβολιων,ειναι πολυ μα πολυ φιλικος και κοινωνικος,το μονο θεμα που εχω ειναι οτι ηδη βαραει 10κιλα περιπου,και θελει αγκαλια ανεβασμα σκαλες 2 οροφους καθως μενω στο ρουφ τερμα πανω.
ευτυχως ειμαι και γω ευσωμος και το παλευω το βαρος του,δεν ξερω μετα τι θα γινει ,αφου μεχρι 6 μηνων δεν κανει να ανεβοκατεβαινει σκαλια.
Εχει ενα βασικο πλεονεκτημα ο αμερικανος,δεν φοβαται τιποτα,ειτε εξω με τον κοσμο και αλλα σκυλια,ειτε που τον βαζεις στο αμαξι,και γενικα καθεται σε ολα ,πιστολακι ,καθαρισμο στο σωμα του.
διχως αντιδρασεις.
Μεχρι στιγμης δειχνει αρκετα easy going σκυλος,το μονο θεμα που εχει ειναι οτι ειναι τεραστιος ακομα και κουταβος,δεν χωραει να κατσει σε αλλη αγκαλια,εκτος απο την δικη μου που ειμαι 1.93.
Εχει αρχισει και δαγκωνει αρκετα τωρα,και πειραζει οτι βρει,αλλα και παλι σε λογικα επιπεδα,διχως να γινεται κουραστικος και θορυβωδης.
Του εχω παρει μια μεγαλη μαξιλαρα και κοιμαται διπλα μου στο κρεββατι.
Τελος επειδη ενα μεγαλο σκυλι,ως τρομερα φιλοζωος τοσα χρονια ηταν πραγματικα ονειρο ζωης,εχω την εντυπωση ο στοχος επιτευχθηκε .
 
Last edited:


silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Παλευεται μεχρι 6 μηνων, θα γινεις τουμπανι, απλως να προσεχεις οταν τον σηκωνεις να προστατευεις την μεση σου, κατα την κινηση του αρασε. Ειναι ο αδυναμος κρικος της ιστοριας.
 


aeroeng

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2013
57
3
Athens/Greece
Ναι οκ @silent,εχεις δικιο λογικα θα ειναι η μονη κινηση που θα μπορω να σηκωσω ισως και 30-35 κιλα πριν το εξαμηνο καπου κει θα ζυγιζει.
Το θεμα ειναι οτι αυτην την διαδικασια μονο εγω μπορω να την αναλαβω,δλδ αμα τυχει κατι σπιτι και δεν ειμαι ,ποιος θα τον κατεβασει τον γομαρο? χεχε

Τελος παντων ολα καλα,ολα οκ
Μην βγαινουμε και εκτος θεματος.

Εμεινα αρκετα ικανοποιημενος απο τον συγκεκριμενο εκτροφεα! με βοηθησε αρκετα,και με υποστηριζει καθε μερα 24/7,ειναι βασικο ειδικα σε διαφορετικο σκυλο και ρατσα που δεν ειχα ξανα στην κατοχη μου.
 


swtiros77

Member
13 Μαϊου 2015
8
0
34
παιδια εχετε να μ προτεινετε καποιους εκτροφειςς ακιτα ειτε αμερικανικο ειτε ιαπωνικο?
 


swtiros77

Member
13 Μαϊου 2015
8
0
34
αυτος ο πανοπουλος εκτρεφει ακομα αμερικανικα
και αν ναι να μ στειλει καποιος λινκ η τηλεφωνο
 






Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
παιδια εχετε να μ προτεινετε καποιους εκτροφειςς ακιτα ειτε αμερικανικο ειτε ιαπωνικο?
Sorry κιολας,στο αλλο ποστ με το ινου δεν εψαχνες εκτροφεα ακιτα ινου ; Μην θεωρεις πως οι 2 φυλες ειναι ιδιες μεταξυ τους και παρεις οτι βρεθει μπροστα σου.Νομιζω ειπες οτι το εψαξες πολυ και κατεληξες στο ινου απο οτι καταλαβα...
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf