Ερωτηση ασχετου περι Χιονοδρομικων-Σκυλου


apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Επειδη ποτε δεν ημουν φαν των χιονοδρομικων και του σκι αλλα φυσικα μαρεσει το χιονι και οι χειμερινες εκδρομες που συνδυαζονται με αυτο θα ηθελα να ρωτησω το εξης.
Επιτρεπονται οι σκυλοι μας στα χιονοδρομικα? (Δεν εννοω πιστες φυσικα, στην περιοχη του σαλε ας πουμε η καπου... δεν εχω παει ποτε γιαυτο η ασχετιλα) .
Ρωταω επειδη την Κυριακη θα ανεβει ολη η παρεα για σκι στο παρνασσο και αναρωτιεμαι... Να ανεβω στο χιονοδρομικο με τον ερμη η να αραξω σε καμια ελευθερη πλαγια στη διαδρομη με σοκολατα και φωτογραφικη και να τους περιμενω μετα για την παιδακο-κρασο-κατασταση?
Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει και εχει εμπειρια απο αυτα τα χειμερινα σπορ.. ασ με διαφωτισει. Να μην χαλασω και την διαθεση της παρεα αμα φαω πορτα στο σαλε...
(Αχ δεν θα ερθει το καλοκαιρι.... Ιστιοπλοια-ψαροτουφεκο-ψαρεματακι...αυτα ειναι σπορ...)
 


xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
(Αχ δεν θα ερθει το καλοκαιρι.... Ιστιοπλοια-ψαροτουφεκο-ψαρεματακι...αυτα ειναι σπορ...)

καλα σε ειχα καταλαβει οτι εισαι "συναδελφος" οταν ειχα δει to nickname σου σε καποιο ποστ σου :) σορυ για το off topic :)
 




AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Δεν ξερω τι ισχυει επίσημα.

Πάντως, πολλές φορες είδα ατομα με τους σκυλους τους. 2-3 φορες ειχα δει εναν συγκεκριμενο μενα Χασκυ. (όλο έσκαβε:D)

Ομως ποτέ δεν ετυχε να δώ μεσα στο σαλέ, παρα μονο έξω.

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Μπορεις να επικοινωνησεις με το χιονοδρομικο που σε ενδιαφερει και να παρεις πληροφοριες.
 


little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
Αχ με πρόλαβε!!κ γω ημουν έτοιμη να ανοίξω τέτοιο θέμα..θέλω κ γω να ανέβω με τον μικρό σε κανένα χιονοδρομικό..
 




valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Καλημερα!:) Ο μικρουλης μου (τσιουαουα 2,8 κιλα) κανει να παει βολτα στα χιονια ή θα ξεπαγιασει το μωρο μου??
 


loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Καλημέρα!!! Πριν 2 χρόνια που είχαμε πάει για σκι στο χινοδρομικό στα Καλάβρυτα είχαμε και εμείς την ίδια απορία...Τελικά πήραμε το ασπρόμαυρο θηρίο μας και δεν είχαμε κανένα θέμα. Ούτε έξω αλλά ούτε και μέσα στο σαλέ του χιονοδρομικού! Μάλιστα συναντήσαμε και αρκετούς άλλους με σκυλάκια να πίνουν τον καφέ τους εκεί και ένα μόνιμο ¨θαμώνα¨ γκόλντεν να τριγυρνάει παντού χωρίς πρόβλημα. Αυτά για το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων τώρα για του Παρνασσού αν και έχω πάει αρκετές φορές μη έχοντες ακόμη σκύλο δεν το προσέξαμε αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα ούτε εκεί...αλλά για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου καλύτερα είναι να κάνεις ένα τηλ πριν πας για να είσαι σίγουρος...
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Στα χιονοδρομικά γενικά δεν υπάρχει "πόρτα". Μετά τα παρκινγκ και μέχρι τις πίστες ή τα σαλέ είναι απλά βουνό, δε βλέπω κανένα λόγο γιατί να μη μπορείς να έχεις το σκυλί μαζί.

Με δεδομένο βέβαια ότι δεν έχει πρόβλημα με τον πολύ κόσμο που συνήθως περιφέρεται.

Τώρα για μέσα στο σαλέ θεωρώ ότι θα εξαρτάται από το εκάστοτε κέντρο, αν και συνήθως τα πατώματα των σαλέ είναι λιάτσα από τα νερά, οπότε το τελευταίο που θα έπρεπε να ενοχλεί είναι το ζωντανό!:D
 


Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Αρχές Ιανουαρίου ήμουν στο χιονοδρομικό του Παρνασσού.

Κ στο σαλέ είδα σκύλους κ στις πίστες (κ μάλιστα κ ελεύθερους), σύνολο στα 5,6 σκυλιά. Έχει τόοοοοσο πολύ χώρο στην τελική, που παντού μπορείς να πας στο βουνό.

Κόσμος εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε αρκετός, μια κ το χιόνι ήταν λιγοστό... τα σκυλιά φαινόντουσαν πάντως να καταευχαριστιούνται το χιόνι!! :)
 


Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
(Αχ δεν θα ερθει το καλοκαιρι.... Ιστιοπλοια-ψαροτουφεκο-ψαρεματακι...αυτα ειναι σπορ...)
Ρε παιδια, και εγω συναδελφος ειμαι, αλλα και στα χιονια κανω αθλητισμους.. Μην το αποπερνεται το αθλημα! Οταν φυσαει windsurf, οταν δεν φυσαει ψαροτουφεκο και οταν χιονιζει snowboard! Οτι κανει κανεις καλο ειναι!
:)

Μη βαρατε, ξερω ξερω - offtopick.
:D

Στο θεμα λοιπον.

Το χιονοδρομικο = σαλε και lift. Το βουνο ειναι για ολο τον κόσμο και δεν μπορει κανεις και για κανενα λογο να σου πει το παραμικρο. Το ski pass βγαινει για να χρησιμοποιεις το lift. Αν δεν εκδοσεις ski pass και σου βασταει να ανεβεις με τα ποδια, κανεις οτι θες. Φυσικα για Παρνασσο το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ανεβεις Φτερολακα στο πανω parking για να μην πεθανεις στο περπατημα. Απο Κελαρια ξεχαστε το... Οσον αφορα το σαλε, στους εξωτερικους χωρους καθεσαι ανετα. Μεσα ομως τιθεται θεμα υγειονομικου ενδιαφεροντος, και αν θελουν σε διοχνουν (οτι ισχυει δλδ και για καφετεριες). Εγω δεν εχω ανεβασει κανενα απο τα σκυλια μου στο Χ.Κ αλλα εχουμε δυο αλλα σκυλια που ερχονται μαζι μας. Την Poka και τον Husa, οι οποιοι ανεβοκατεβαινουν μαζι μας στις πιστες (οχι με το lift φυσικα, ποδαρατο!). Ελπιζω να σου ελυσα τις αποριες, οτι αλλο θες.. :)
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95