Ευχάριστα περιστατικά/εκπλήξεις στην βόλτα




D

Deleted member 14614

Guest
ευρώπη γίναμε
Σκέτη κατάντια... :p
Ας μην περάσουμε στο άλλο άκρο που κατακεραυνώνουμε πριν καν ο άλλος δείξει τις προθέσεις του. :p
Όταν 9 στις 10 φορές που σου μιλούν, είναι για να πουν βλακεία, δεν γίνεται, θα είσαι φορτωμένος! :p
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.548
6.975
Θα το πω εδώ γιατί νομίζω πολλοί παρακολουθήσατε με φρίκη την ιστορία του Φοίνικα, του σκύλου που κάψανε πέρσι, και θα θέλατε να μάθετε πώς είναι τώρα.

Οι Άνθρωποι που τον υιοθετήσαν είναι γείτονες και έχουν περισώσει πολλά σκυλιά τα τελευταία χρόνια, τα οποία είναι καλοί φίλοι του Άρη. Πάντα ρωτούσα τι κάνει και με χαρά μάθαινα ότι τα πάει θεαματικά καλύτερα μέρα με τη μέρα και είχα πελώρια λαχτάρα να τον συναντήσω να χαρώ με τη νέα του ζωή.

Πριν λίγο τον συνάντησα στην πρώτη του νυχτερινή σκυλοβόλτα, είχε αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να βγαίνει δειλά τα πρωινά σε πιο ησυχία, σήμερα είχε την πρώτη του εμφάνιση by night και με κίνηση.

Το λυπηρό παραμένει ότι στο κορμάκι του φαίνονται τα μεγάλα καμμένα κομμάτια, στη ράχη και στα πλάγια μέχρι την κοιλιά, ως άτριχες περιοχές, στο σκοτάδι μου φάνηκε ότι κι ένα σημείο στη ράχη δεν είναι απλά άτριχο αλλά χειρότερα, δεν παίρνω κι όρκο. Πάντως το δέρμα φαινόταν να είχε αναπλαστεί σε μεγάλο βαθμό. Επίσης έχει πρόβλημα στο ένα του μάτι.

Αλλά... αυτά τα ματάκια του ήταν πλέον τόσο, μα τόσο χαρούμενα! Εκτός των σημείων που φαίνονταν τα σημάδια του παρελθόντος, είδα ένα πανέμορφο, γυαλιστερό, χαρούμενο και χαμογελαστό σκυλούνι!!! Παιδιά, χέστηκα από τη χαρά μου, δε σας λέω τίποτα!

Σχετικά με τη συνάντηση, το κακό ήταν ότι μας συνάντησε με την κολαούζα μας, την αδέσποτη φίλη μας, η οποία θεωρεί ότι οφείλει να διώχνει μακριά μας κάθε άγνωστό της σκύλο (το κορίτσι μου, άγρυπνη φρουρός :love:) και ξεσκίστηκε να του γαυγίζει και ο καημένος κατατρόμαξε και έβαλε την ουρά στα σκέλια. Τέλος πάντων, της έβαλα να φάει και ηρέμησε. Το καλό είναι ότι ο Άρης όταν βλέπει ότι τρελαίνομαι απ'τη χαρά μου με κάποιο σκυλί και να το λούζω στα γλυκόλογα και τις ζουζουνιές εμπιστεύεται ότι δεν είναι οχτρός και δεν έκανε κι αυτός κανά ντου να γαυγίσει, αντίθετα άρχισε να του κουνάει την ουρά και πήγε να τον μυρίσει, ήρεμα και όμορφα. Που βέβαια το καημένο είναι τέρμα φοβικό με τα πάντα πλέον και με το που τον μύρισε του κανε ένα χραπ στη μουσούδα και τον έδιωξε, αλλά ο Άρης θεούλης, του κούνησε ουρίτσα και πήγε παραπέρα. Μετά ξεθάρρεψε λίγο, ήρθε ο Φοίνικας και του μύρισε πωπουδάκι, μέχρι εκεί, καλά βηματάκια.

Και μόλις ξεθάρρεψε ήρθε το ζουμπουνάκι και μου τρίφτηκε, το χάιδεψα, το ξαναχάιδεψα, το ψιλοζούμπηξα, το κανάκεψα, μου έκανε φιλάκι με τη μυτούλα :love::love::love:

Επιμύθιο: είναι στα καλύτερα χέρια το σκυλί, είναι ήδη καλά και μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερα. Μερικές φορές γίνονται και μικρά ανθρώπινα θαύματα. :)
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ελα ρεεεεεεεεεεε!!! Αυτό και αν ειναι υπέροχο περιστατικό σε βόλτα! όχι απλά ευχάριστο!!!
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σήμερα το πρωί, 08:00 η ώρα βγάζω τον αδεσποτάκο μου βόλτα. Οι κινήσεις μηχανικές και το μάτι κλειστό ακόμα από τη νύστα. Εκεί που τον βλέπω να μυρίζει χορταράκια, βγάζω σακουλίτσα και περιμένω να κάνει κακά. Τότε, περνάει μία κυρία με το ποδήλατο και ακούω "Μπράβο σου κοπέλα μου για αυτό που βλέπω (σακούλα για να μαζέψω κακά), να είσαι καλά!"
Της είπα και εγώ να είναι καλά και την καλημέρισα!!!
Πρώτη φορά στα χρονικά που έχω σκυλιά, ακούω καλή κουβέντα!! Δε το περίμενα και μου έφτιαξε τη μέρα η κυρία αυτή!! :)
(Το ξέρω οτι δεν είναι για μπράβο και οτι είναι υποχρέωσή μας να τα μαζεύουμε, αλλά από το να ακούμε όλη την ώρα γ@μωστ@υρίδια, αυτό το μπράβο όαση μου φάνηκε) :giggle::love:
 


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
δεν μπόρεσα να βρω αντίστοιχο θέμα για την παρακάτω ιστορία.. :coffee:
είμαι στο περίπτερο :oops: με κάτι φίλους και σκάει μύτη ένα γκολντεν .. :sleep: τον έχουμε δει αρκετές φορές με τον ιδιοκτήτη του να περνάει αλλά δεν ξέρουμε που μένει ! (n) περασμένη η ώρα πλέον και αρχίζει η νύχτα ! ο σκύλος χάθηκε !! :eek:
τον ψάχνουμε(μετά από κάποια λεπτά) για ταυτότητα και είχε ! (y) μέχρι να πάρουμε τηλ, είχε έρθει ο ιδιοκτήτης ! :love: μας είπε είναι απο Γερμανιά καθαρόαιμος, και οτι είχε γλέντι σπίτι (πάει για γαμπρός :X3:) και κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή και ''βγήκε'' ! :unsure: ο σαλβαντόρ ! :) πανέμορφος ! κρέμ !:love: ένας κύριος :whistle: μου λέει τι σκύλος είναι αυτός.. του λέω γκολντεν ριτρίβερ.. μου λέει: α γαλλικός ε ?! :D λέω ναι ναι ! (κλασικά) :giggle::love:,
στην αρχή επικράτησε ένας πανικός ! :sick: να πάρουμε την φιλοζωική, ;) να τον πάμε κτηνίατρο, :notworthy:να δούμε το τσίπ, :rolleyes: την ταυτότητα, :cool: να του δώσουμε νερό, (y)να φάει (είπε ένας και κλαίγαμε ! :cry:) κτλ..
ήσυχος φουλ, φιλικός, είχε και κόκκινο φουλάρο ! :pτέλος καλό όλα καλά σε δέκα λεπτάκια ήρθε ο γαμπρός και με το που τον είδε τον έγλυφε ! (y) (είπα από μέσα μου.. θεούλη μου τι μαγικό πράγμα είναι αυτή η άτιμη η αγάπη*), άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα ο νταλί και πήγε για νεράκι και μάσα ! :LOL:
 










ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Βρε @ntoulis εγώ βαριέμαι να βάζω εμοτικονς και εσύ το ξέσκισες!

Τελικά το να έχεις σκυλι, βοηθάει στο ωτοστοπ... Με εχουν παρει πρέφα όλοι στην περιοχή και μόλις με είδαν χτες να περιμένω στη στάση του ΚΤΕΛ ήρθαν γείτονες (γνωστοί μόνο φυσιογνωμικά) που εχουν επίσης μικροσωμο, να με εξυπηρετήσουν!!!
 


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
Τελικά το να έχεις σκυλι, βοηθάει στο ωτοστοπ... Με εχουν παρει πρέφα όλοι στην περιοχή και μόλις με είδαν χτες να περιμένω στη στάση του ΚΤΕΛ ήρθαν γείτονες (γνωστοί μόνο φυσιογνωμικά) που εχουν επίσης μικροσωμο, να με εξυπηρετήσουν!!!
το άλλο σενάριο είναι να βγάλει λίγο γάμπα η Σελ στο δρόμο, και να γίνει κομφούζιο ! ;):D
 




ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
εχθές συνάντησα το ζεύγος :rolleyes: με τον λόστ σκύλο :sick: έξω από τα λίντλ.. :confused:
ο Σαλβαντόρ :barefoot:συνοδηγός :notworthy: και η νύφη στο πίσω κάθισμα :D !
ωραία παιδία/χαρούμενα με θετική αύρα.. θα μπορούσα να πω ιδανικοί ιδιοκτήτες.. (y)
πόσο χαίρομαι με τέτοιες καταστάσεις ! :love:
 
  • Like
Reactions: Aslan and spyv


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
εεεε..ποιον λοστ σκυλο; τον ημιαιμο ροτβαλιερο; αυτος δεν ειναι ακομα για υιοθεσια;
 




ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να πηγαίνεις παραλία με το σκυλί σου... να σε ρωτάει λουομενος μέσα από τη θαλασσα πώς το λένε και να φωνάζει "Σελίιιιιιιιν, σελίιιιιιιιιιν, έλα μέσα, ελα να κολυμπησουμε"! :D
Και φυσικά το νίντζα μη δει πλατσουρίσματα...
 






epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Oι διακρίσεις, των διακρίσεων, ω διακρίσεις!


Δηλαδη αν περνούσα εγω με τον Κάστορα, θα τον καλούσε μέσα και μάλιστα «χωρίς παράπονα κόσμου»!
Και το κουφό είναι που έχετε καταφέρει με έναν απίθανο τρόπο, μέχρι και να σας υποστηρίζουμε, ζητώντας «ισότητα»!:p
Φευ! Είναι χαμένο το παιχνίδι προ πολλού!
 
Last edited: