Ευχάριστα περιστατικά/εκπλήξεις στην βόλτα


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αντιφάσκεις.... αφού το θεωρείς χαμένο το παιχνίδι γιατι γκρινιάζεις εξ αρχής για τις διακρίσεις? :p
Και δεν σου φταίω αν ο Καστορας δεν κολυμπάει εξίσου τσαχπίνικα :ROFLMAO: για να τον προσκαλεί ο κόσμος!
 


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Ετσι που πάει, προσεξτε μην το παρακάνετε, γιατι εμείς θα αρχίσουμε να κολυμπάμε τσαχπίνικα...
 
  • Like
Reactions: ghelly


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ήταν γενικότερα ευχάριστο κλίμα σε βόλτα, όχι μεμονωμένο περιστατικό.

Κατεβήκαμε για την καθιερωμένη βόλτα στις 8.30μμ διασχίζοντας εναν χώρο με γκαζόν ώστε να βγούμε παραλιακά και να περπατησουμε με το νίντζα. Οπως κατεβαίναμε μας φώναξε γειτόνισσα να πάμε προς τα 'κει ώστε να δει ένα εφτάχρονο κορίτσι, η Δαβιδούλα, τη Σελιν. Η Δαβιδούλα διεγνώσθη με μη εγχειρίσιμο όγκο στον εγκέφαλο, είναι τετραπληγική με σπασμούς (σημ. χειρουργείται 4 αυγούστου στο εξωτερικό -fingers crossed για τη μικρή) οπότε γνωρίζοντας τις ανασφάλειες του νίντζα φοβόμουν μήπως κάνει το παιδί κάποια απότομη κινηση, τρομάξει η σελιν και αρχίσει τα γαυγίσματα. Πλησιασαμε διστακτικά, την Δαβιδούλα που την κρατούσε ο πατέρας της αγκαλια. Είχαν μόλις ανέβει από την θαλασσα και ήταν κουρασμένο το παιδί. Της κράτησα τη Σελιν αγκαλιά να τη δει και αν θέλει να τη χαϊδεψει και με γέμισε απίστευτη χαρά το ότι το προσωπάκι του χαμογέλασε. Παρόλη την κούραση της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ασχολήθηκε με το βλέμμα της με την Σελίν (που παραδόξως την πλησίασε πολύ προσεκτικά και ήρεμα). Καθώς είχαμε πιάσει και κουβέντα σχετικά με τη Σελιν που εκείνη την ώρα αποφασισε να φερμάρει το καναρίνι της γειτόνισσας, μου λέει ο πατέρας του κοριτσιού "με τα αλλα ζώα πώς πάει? τρωκτικά κλπ?". Του εξήγησα ότι τα παίρνει αγρίως στο κυνήγι και μου λέει πολύ φυσικά "Μα τερριέ είναι, λογικό.... τέτοια κυνηγούσαν τα τερριε" και μένω άφωνη..... Να μου πουν ότι ειναι γιορκι ναι... αλλά τερριε? Μετά σχολίασε κιόλας που την βγάζω συχνά βολτες κλπ και πως δεν την έχω "της αγκαλιας".... τι να σας πω, πραγματικά αν δεν ηταν κουρασμένο το παιδί, θα καθόμουν ακόμα εκει να μιλάμε!
 


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
ναι την γνωρίζω την μικρή από τα μμε.. έχει και τραπεζικό λογαριασμό για βοήθεια.. με μία απλή αναζήτηση gooogle μπορεί κάποιος να πιεί ένα φρέντο λιγότερο και να βοηθήσει.. εύχομαι τα καλύτερα..
 
  • Like
Reactions: Orilis and ghelly


Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
47
Νίκαια
Μετά τα απανωτά δυσάρεστα περιστατικά με τη 3η ηλικία σε άλλο θέμα, ας αλλάξουμε λίγο το κλίμα.

Έχω 3 μέρες τώρα που βγάζω τα σκυλιά χώρια βόλτα, ώστε να ελέγχω καλύτερα τον έφηβο πλέον αρσενικό.

Όταν τα έβγαζα μαζί, στην πλατεία πολλές κυριούλες 3ης ηλικίας μας κοίταζαν, αλλά ποτέ δεν πρόσεχα το βλέμμα τους. Χθες λοιπόν και αφού έχω βγει αρχικά με τον Άστρα, περνάω από τα γνωστά πηγαδάκια και τότε με ρωτάει μία κυρία:

«Καλέ, που είναι το κορίτσι;». Παραξενεύτηκε που έχω βγει μόνο με το ένα.
«Θα την βγάλω σε λίγο βόλτα»
«Να τη φέρεις να τη δούμε. Τι όμορφα που είναι. Σκόρδα»

Πάντα πίστευα ότι δεν μας κοίταζαν με καλό μάτι.
Εγώ ήμουν ο προκατειλημμένος τελικά.
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.551
6.982
Οι αγαπημένοι μου που κάθονται στο πάρκο: http://www.lifo.gr/team/gnomes/52280

Όταν τον πρωτοείδαν με ρώτησαν από πού τον πήρα, τους είπα ότι τον βρήκα και άρχισαν να με ρωτάνε "στον κτηνίατρο τον πήγες; εμβόλια έκανε; είναι καλά;" και γυρνούσαν στον Άρη και του λεγαν "την αγαπάς τη μαμα;;"

Επειδή με είχε ρωτήσει ο ένας τι κάνει όταν είχε την κολίτιδα και του χα πει ότι είχε το στομάχι του, κανα δυο φορές όταν τους είδα τώρα μου φώναζε από μακριά "είναι καλά το παιδί;;;;"

Τους λατρεύω! :love: Αν τους δείτε στη Θεσ/νίκη πείτε τους ένα γεια. Γυρνάνε σε όλο το κέντρο και λατρεύουν να μιλάνε με κόσμο.
 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Με αφορμή άλλο θέμα που παίζει αυτή την στιγμή, θυμήθηκα μια βόλτα πριν μερικές μέρες όπου ήμουν με την κοπέλα μου και τα καμαρια μας. Κάποια στιγμή συναντήσαμε ένα ζευγάρι που και αυτοί είχαν 2 σκυλιά και πιάσαμε κουβέντα.
Η κοπέλα μου παρόλο που έχει σκύλο είναι παντελώς άσχετη και μια ερώτηση που συνηθίζει να κάνει είναι: τι ράτσα είναι; ότι σκύλος και να είναι.
Το άλλο ζευγάρι είχε ένα που έμοιαζε με γπ αλλά με το μισό μέγεθος και φαινόταν ότι ειχε και αλλες ρατσες.
Τότε πέφτει η συνηθισμένη ερώτηση. ΤΙ ΕΊΝΑΙ; για να εισπράξει την απάντηση. ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ.
Και η δικιά μου. Α ΝΑΙ;;; ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΈΤΟΙΑ.
Ακόμα γελάω.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Χθες μου έτυχε κάτι παράξενο. Περπατούσα με Έλβις και Λούση καραμοντέλα και ένας παπούς με το εγγονάκι του περπατούσαν απέναντι και μόλις μας είδαν διέσχισαν τρέχοντας το δρόμο και μας έφτασαν και ο παπούς έλεγε κοίτα σκυλάκια κοίτααα!!! το εγγονάκι θα ήταν 3 χρονών, γελούσε και χαιρότανε. Μπράβο στο παπού χίλια μπράβο!!! Μόνο που θα έπρεπε να έχει πολύ λεπτό χειρισμό και να μην τρέξει καταπάνω μας πριν ρωτήσει για τα σκυλιά.
 


vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Στην πρωινή βόλτα σήμερα ένα πιτσιρίκι άρχισε να περπατά προς το μέρος μας με σκοπό να χαϊδέψει τον Αραγκον ( ; ) , κάπου στο 1,5 μέτρο σταματησε ψελλίζοντας κάτι αδιευκρίνιστο και άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω. Προφανώς αποφάσισε οτι της έπεφτε πολύ μεγάλος :LOL::ROFLMAO:

Ευχάριστο σαν γεγονός δε το λες αλλά εγω γέλασα :rolleyes:
 


ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
Χθες μου έτυχε κάτι παράξενο. Περπατούσα με Έλβις και Λούση καραμοντέλα και ένας παπούς με το εγγονάκι του περπατούσαν απέναντι και μόλις μας είδαν διέσχισαν τρέχοντας το δρόμο και μας έφτασαν και ο παπούς έλεγε κοίτα σκυλάκια κοίτααα!!! το εγγονάκι θα ήταν 3 χρονών, γελούσε και χαιρότανε. Μπράβο στο παπού χίλια μπράβο!!! Μόνο που θα έπρεπε να έχει πολύ λεπτό χειρισμό και να μην τρέξει καταπάνω μας πριν ρωτήσει για τα σκυλιά.
δεν μπορούσε να έχει λεπτό χειρισμό γιατί ήταν λαχανιασμένος ! :giggle:
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Kαλησπέρα!!
Πριν λίγο μου συνέβει κάτι απρόσμενο!! Γυρνούσαμε σπίτι από την απογευματινή βόλτα με το φίλο μου και είχα τον Αζόρ (τον αδέσποτο που φροντίζω) στον οδηγό.
Μας φωνάζει μία γιαγιά, η οποία με ρωτούσε για τον Αζόρ από όταν δαγκώθηκε σχεδόν και πάντα μου έλεγε να του βάζω σπαθόλαδο για να κλείσει η πληγή του.
Μιλούσαμε λοιπόν σήμερα και χάιδευε τον Αζόρ, όταν έβγαλε το πορτοφόλι και μου έδωσε 10 ευρώ για να του πάρω φαγητό.
Παιδιά, η αμηχανία μου χτύπησε κόκκινο, της είπα οτι δε μπορώ να τα δεχτώ, έκανα την κίνηση να της τα δώσω πίσω και η απάντησή της: Βρε ά στο καλό, θα τα πάρεις! (Γέλασε και μου τα έβαλε μέσα στη μπλούζα!)
Δε τα δεχόταν με τίποτα πίσω και τελικά τα κράτησα για την επόμενη αγορά τροφής του Αζόρ.

Είναι καλή γυναίκα και πάντα προσφερόταν να μου δώσει τροφή για τον μικρό, αλλά με εξέπληξε η κίνησή της σήμερα!!! :love::love::love::love::love::love::love::love:
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
όταν λες "μεσα στη μπλούζα"? την πάμε για παρενόχληση τη γιαγιά?:p

Πάντως ορισμένες και εμένα με σκλαβώνουν.... είναι εδώ στη "γειτονια" μια που ανεβοκατεβαίνει καθημερινά και σε ένα χώρο που έχει 2 κατσικες (!!!), κουβαλώντας κουβάδες νερο και τροφή...Δεν δέχεται ποτέ να τη βοηθήσω γιατί ειναι και απότομη ανηφόρα στη διαδρομη. Μόλις τελειώσει από τις κατσίκες, κατεβαίνει σιγα σιγά και πάει και βάζει φαγητό στις αδέσποτες γάτες της ευρύτερης περιοχης (και να σας πω με νευριάζει -ενδεχομένως αδικα- που παραδίπλα ειναι οι λουόμενοι αμέριμνοι και αυτή κοπιάζει)
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
χαχα θα της την χαρίσουμε γιατί είναι αξιολάτρευτη!!! :ROFLMAO:

Είναι κάποιες/οι ηλικιωμένες/οι που σε σκλαβώνουν. Έχουν περάσει τόσα πολλά και τόσο δύσκολα, αλλά έχουν αγάπη μέσα τους και την προσφέρουν απλόχερα!! :love:
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Πάμε στη θάλασσα για απογευματινό μπάνιο και παρκάρουμε δίπλα σε μια οικογένεια (μαμά-μπαμπάς-παιδί) που έφευγε. Βλέπει ο μικρός την Audrey και αρχίζει να φωνάζει "μαμα! ένα γουρούνι! είναι γουρούνι!!" Όχι, να του λέει η μάνα του, σκυλάκι είναι. "Μα είναι σα γουρούνι! ΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ! ΕΕΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΙΙΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΙΙΙ"

Με κοίταξε η μαμά του κατακόκκινη και μου ζήτησε συγνώμη. Οκ, λέω δε νομίζω να παρεξηγείται το σκυλί :p Ακόμα γελάω. Ακου εκεί. γουρούνι..
 






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
χαχαχαχααα πες στη μαμα να το πάει σε καμία φάρμα να αρχίσει να ξεχωρίζει τα ζωάκια!!!
Εγώ γέλασα που ζήτησε συγνώμη η γυναίκα και που φαντάστηκα το μπόμπιρα να φωνάζει!
 
  • Like
Reactions: HolywoodBrn


myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Μπορώ να πω ότι είμαι απ' τους τυχερούς, σπάνια έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες στη βόλτα με τον Έντζο. Τα καλύτερα όμως τα έζησα στις διακοπές, στη Σύρο. Καταρχάς δεν υπήρξε ούτε ένα μαγαζί που να στραβομουτσούνιασε κάποιος με την παρουσία του σκύλου, πελάτης ή εργαζόμενος. Όπου πήγαμε τον καλοδέχτηκαν και με ρωτούσαν πάντα μήπως μπορούν να τον κεράσουν κάτι. Επίσης όπου πηγαίναμε τύχαινε και συναντούσαμε κάποιον που είχαμε ξαναδεί, οπότε μάζευε χάδια με τη σέσουλα. Οι περισσότεροι σέβονταν το γεγονός ότι τον εκπαιδεύω και δεν έκαναν παλαβομάρες, ακόμα και παιδάκια... Τέλος, στην παραλία (που ήταν και το μεγάλο μου άγχος) πολλοί μου ζητούσαν να τον βάλω στο νερό, το αγόρι όμως δεν αγαπά καθόλου τη θάλασσα...
 


GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.815
5.047
patra
grdane.blogspot.com
Πάμε στη θάλασσα για απογευματινό μπάνιο και παρκάρουμε δίπλα σε μια οικογένεια (μαμά-μπαμπάς-παιδί) που έφευγε. Βλέπει ο μικρός την Audrey και αρχίζει να φωνάζει "μαμα! ένα γουρούνι! είναι γουρούνι!!" Όχι, να του λέει η μάνα του, σκυλάκι είναι. "Μα είναι σα γουρούνι! ΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ! ΕΕΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΙΙΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΙΙΙ"

Με κοίταξε η μαμά του κατακόκκινη και μου ζήτησε συγνώμη. Οκ, λέω δε νομίζω να παρεξηγείται το σκυλί :p Ακόμα γελάω. Ακου εκεί. γουρούνι..
ma kala γιατι δεν εδωσες μια στο παιδι :cautious:......... :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:τστστστστ
 


kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Οι αγαπημένοι μου που κάθονται στο πάρκο: http://www.lifo.gr/team/gnomes/52280

Όταν τον πρωτοείδαν με ρώτησαν από πού τον πήρα, τους είπα ότι τον βρήκα και άρχισαν να με ρωτάνε "στον κτηνίατρο τον πήγες; εμβόλια έκανε; είναι καλά;" και γυρνούσαν στον Άρη και του λεγαν "την αγαπάς τη μαμα;;"

Επειδή με είχε ρωτήσει ο ένας τι κάνει όταν είχε την κολίτιδα και του χα πει ότι είχε το στομάχι του, κανα δυο φορές όταν τους είδα τώρα μου φώναζε από μακριά "είναι καλά το παιδί;;;;"

Τους λατρεύω! :love: Αν τους δείτε στη Θεσ/νίκη πείτε τους ένα γεια. Γυρνάνε σε όλο το κέντρο και λατρεύουν να μιλάνε με κόσμο.
Τους ξέρω και τους λατρεύω κι εγω.Τους βλέπω κάθε μέρα και είναι πολύ ευγενικοί.
 
  • Like
Reactions: Estranged


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.808
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf