Ευχάριστα περιστατικά/εκπλήξεις στην βόλτα


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Λοιπον απο που να το πιασω κ που να το αφησω δεν ξερω...
καταρχας ημαστε Αθηνα αυτο το διαστημα κ εχω να αναφερω ευχαριστα κ αναζωογονητικα περιστατικα απο Ανοιξη κ Πετραλωνα (νομιζα οι Πειραιωτες ημαστε πιο ανοιχτοκαρδοι ή εστω ανοιχτομυαλοι,αλλα εντελει οι Αθηναιοι στο θεμα σκυλος μας βαζουν τα γυαλια κ οφειλω να το παραδεχτω)
Παμε για καφε στην Ανοιξη,καθομαι εξω κ οσο μπορω πιο απομακρα,ελα μου που ηταν κ μια αδεσποτουλα εκει αραγμενη...λεω "τωρα τον ηπιαμε"
ερχεται η κοπελιτσα να με βοηθησει,να απομακρυνουμε την αδεσποτουλα χωρις ομως να την τρομαξουμε(το αναφερω γιατι εχει τυχει πολλες φορες να βλεπει πχ ο υπευθυνος του μαγαζιου οτι το αδεσποτακι διωχνει πιθανως εναν πελατη κ βγαινει εξω σαν αουα γκαριζοντας κ χτυπωντας χερια ποδια),οχι οτι θα κανε κατι,ψυχουλα ηταν,χαδια ηθελε η ερμη,αλλα η Ηρα σαν γνησιο κακομαθημενο θηλυκο ειναι ενιοτε απροβλεπτη :mad:
τις βαλαμε κ τις 2 να κατσουν μακρια μεν η μια απτην αλλη,εχοντας οπτικη επαφη δε (περιεργως καταφερα κ ηπια τον ρημαδοκαφε μου διχως ευτραπελα) επεσε κοιμηθηκε η αδεσποτουλα (1-2 φορες ηρθε μονο για χαδακια κ φιλακια κανοντας τον γυρω του τραπεζιου για να αποφυγει την Ηρα) αραξε κ η Ηρα στα ποδια μου κ κυλησε το μεσημερακι απροβληματιστα...
να φερουν νερακι κ για τις 2 τους,χωρις να το πω,μικροι κ μεγαλοι να πλησιαζουν την μουλαρα την δικια μου(αφου με ρωτουσαν),κ να σου τα χαδια κ να σου τα "ααχχ μα ειναι μια κουκλα" κ να κορδωνεται η Ηρα σαν γυφτικο σκεπαρνι,να με ρωτανε απτο τι τρωει κ ποσο ειναι μεχρι που κοιμαται.
Ωραια περασαμε...το εκτιμησα!
Υστερα στα Πετραλωνα
πεφτουμε σε μεσηλιξ κ ρωταει "δε πιστευω να τρωει ανθρωπους?" γελωντας
απανταω "οχι δε τρωει ανθρωπους,ή εν παση περιπτωσει οχι ενηλικους":whistle: "προτιμαει τα ανηλικα που ειναι κ τρυφερουδια" (απαντησα ετσι γιατι δεν καταλαβα εαν πραγματι ειχε ορεξη για "χαριτωμενιες" ή να μου την "πει")
γελασε ο ανθρωπος μας καλημερισε κ εφυγε :)
κ απανωτα τα χτυπηματα,σε μια βολτα ολα αυτα που θα περιγραψω...
πεφτουμε σε παιδακι που φωναζε στην μαμα του "μαμα,μαμα,γαβ γαβ" δειχνωντας την μοσχαρα "ναι παιδακι μου γαβ γαβ" χαμογελωντας
περναμε διπλα απο γρια που καθοταν σε παγκακι,στεκεται κ μυριζει η Ηρα κ με ρωταει η γρια
"κοπελα μου,να σε ρωτησω,τωρα εκει που μυριζει γιατι μυριζει"? ετοιμαζομαι για μανουρα εγω κ απανταω "το πιθανοτερο εχουν κατουρησει αλλα σκυλακια εκει κ πιανει την μυρωδια τους" "και καλα δεν φοβασαι μην κολλησει τιποτα?" τεσπα μαυτην πιασαμε ωρα κουβεντα,με ρωτησε απτο εαν με κουραζει μεχρι εαν καταλαβαινει τι της λεω,μετα με πηγε στις γατες κ οτι δεν ακουνε,της απαντησα οτι δεν ειναι οτι δεν ακουνε,απλα δεν γουσταρουν να υπακουνε,ειναι πιο ανεξαρτητες...εδειξε ενα γενικοτερο ενδιαφερον για τα παντα ολα...
ακουσα παιδακια,7-8 χρονων να λενε το ενα στο αλλο "ωωω ωωω κοιτα ενα ντομπερμαν" :p "οχι οχι,δεν ειναι ντομπερμαν" "τι ρατσα να ειναι αραγε?"
ΡΑΤΣΑ οχι ΜΑΡΚΑ!που με σταματανε 2 μετρα αντρες κ με ρωτανε "κοπελια τι μαρκα ειναι?"
τα 8χρονα ξεραν να πουνε ρατσα...
να περναμε απο κεντρικους κ να βγαινουν απτα μαγαζια να δειχνουν την μαυρη,αλλα με ωραιο τροπο ρε παιδι μου,φαινοταν οτι την χαιρονταν...
να σταματει η Ηρα να κατουρησει κ να παιρνει εκεινο το ηλιθιο υφος που περνουν ολα κ να της κανουν χαρουλες ΕΝΩ κατουραει,ουτε ενας να μην σαστισει,να μην γουρλωσει το ματι,να μην αναπηδησει απο τρομαρα,να μην τραβηχτει ή με τον τροπο τους να απαιτησουν απο μας να κατεβουμε απτο πεζοδρομιο να βγουμε στον δρομο!
Τι να πω,δεν ξερω...με εχουν αφησει λιγο αφωνη κ δεν τους πολυγουσταρα (το λεω)...θα μετακομισω μου φαινεται :X3:

Και τελος αυτο που πρεπει επισης να αναφερω...ρε παιδια...γατες πολλες γατες...ΑΛΛΑ ολες καλοταισμενες,προσεγμενες,με μπωλακια εδω κ κει ,ατρομητες (χεσμενη την εχουν την Ηρα) κ τρομερα χαδιαρες (καλα,η Ηρα τρωει τα λυσσακα της οποτε σταματαω να χαιδεψω γατα)
οπως επισης κατι αδεσποτακια που συναντησα στον Φιλοπαππου,τι καλοτροπα κ χαδιαρικα πλασματα ηταν αυτα :love:

(μονο κατι "γεροντακια" βγηκαν να μας κραξουν στην αεροπαγιτου που περναγαμε εξω απτην "περιοχη" τους,αλλα ακομη κ το μανουριασμα τους γλυκο ηταν...)
 


noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Αν μου είχαν τύχει όλα αυτά τα ευχάριστα σε μια βόλτα θα είχα λιποθυμήσει από τη χαρά μου :love::love: Αισθάνομαι τεράστια χαρά όταν ακούω και διαβάζω τόσο ωραία πράγματα :D
 




Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
:LOL::LOL::LOL:

@Μαρια&Ηρα έλα πες την αλήθεια... ήταν όνειρο όλα αυτά...
Αμ συνεβησαν σας λεω...αυτα κ αλλα πολλα...τα γραψα τελειως περιληπτικα,γιατι αμα τα γραφα με καθε λεπτομερεια θα πρεπε να γραφω μεχρι αυριο
 




Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Είμαστε την καθιερωμένη βραδινή βόλτα και συναντάμε μικρόσωμο αρσενικό (τύπου Τεν Τεν, σόρρυ δεν θυμάμαι ράτσα), το οποίο έχουμε ξαναπετύχει προχθές και ο οποίος πλησιάζει με λαχτάρα, κάνοντας χαρούλες για σημασία.. Η πριγκιπέσσα, κλασσικά εικονογραφημένα ξυνούλα απομακρύνεται προς την άλλη πλευρά.
Αφού τελειώνει η δίκη μου συνοπτική συνομιλία με το άλλο αφεντικό της λέω "άντε Ζούμπη πάμε"..
Ζούμπη;;
Ναι, Ζουμπη απο τον ζουμπά γιατί ειναι κοντή!!
Όχι από την Zumba γιατί χορεύει Zumba;;
Αχαχαχαχα, αυτή την προσέγγιση δεν την είχα ξανακούσει.. :ROFLMAO::LOL::D
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σήμερα η βόλτα ειναι λίγη ένταση! Θα φαω κραξιμο για αυτα που θα πω αλλα δεν πειραζει.
Στο παρκο μας μένει και ενας αδεσποτακος που μας συνοδευει στη βόλτα, παιζει με τα σκυλια, σπαει τα νευρα του Σαντσο κλπ. Γενικά, ειναι πολυ ηρεμος και δεν ενοχλει. Παμε σε ενα καπως απομερο κομματι με γρασιδι για να παιξουμε και στα δυο λεπτα βγαινει πισω απο κατι δεντρα ενας με λευκή φόρμα, Τρεχει ο Σακης τρεχουν και τα δικα μας τα βλαμμενα γαυγιζοντας. Ο τυπος ψυχραιμος, δε λεει κουβεντα, φωναζουμε τα σκυλια και φευγουμε γιατι θα αρχιζε να κοβει χόρτα. Παμε σε ένα αλλο κομματι γρασίδι και παιζουμε με μπαλάκι σταματαει ενας να μας ρωτησει κάτι (είχε και καποια αναπηρια, η ομιλια του δεν ηταν πολύ καθαρη) και πριν τελειώσει την ερώτηση ο Σακης αρχίζει να του γαβγιζει και να του γρυλιζει. Αυτός, όχι μονο δε βριζει αλλα, ψυχραιμος του μιλάει ηρεμα, κατεβαινει στο υψος του και τον καλοπιανει. Οπότε ο Σακης έμεινε βλακας να κοιταει με υφος 'εγω ηθελα να σε διωξω γμτ και συ εισαι καλουλης...'
Και πανω που αρχιζουμε να συζηταμε τι πρεπει να γινει με το Σακη και ότι θα μας βάλει σε μπελαδες, περναει ενας που ετρεχε και φευγει παλι ο Σάκης κατα πάνω του. Αυτος οχι τόσο ψυχραιμος αρχίζει να χοροπηδαει φωνάζοντας, ψουτ και φυγε. Και ερχεται τρεχοντας και το αμαξακι της ασφάλειας να μας βρισει...
Και πριν προλαβουμε να δικαιολογηθουμε, αρχιζει ο δρομέας να λεει ότι στον σεκιουριτα, οχι οχι δεν εγινε τιποτα, μην το κανουμε θεμα, ειναι όλα καλα, σας παρακαλω...
Σημερα ηταν η μερα που όλοι στο δρόμο ηταν υπερβολικα ευγενικοι.
 




betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Τωρα εχει ενα πρασινο λαμπακι στην οροφη. Σου ειχα πει στο παρελθον που δεν ειχε το διακριτικο που ειχα γινει ρεζιλι; Ειχα μονη μου ενα πρωινό ξεκινησει τη συντομότερη καμπανια στην ιστορια. Την 'οχι αμαξια στο οακα μας!' και να τη λεω σε οποιον οδηγο πετυχω. Στο πρωτο αμαξι που βλεπω, λοιπον, κανω μια εντονη γκριματσα αποδοκιμασιας κουνώντας το κεφαλι, σταματαει και με ρωταει ευγενικά, 'ειναι όλα καλά; συμβαινει κάτι;' και ηταν φυσικα το αμαξακι της ασφαλειας. :oops::oops:
Δεν μας εχει κανει ποτε παρατηρηση και ερχομαστε μυτη με μυτη πολλες φορες καθημερινα, απόδειξη του ποσο καλα παιδια ειμαστε :cool:.
 


Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
34
Μια κυριακη πρωι λοιπον περναγαμε εξω απο μια εκκλησια και ο κανακαρης μου ως κλασικο χαζοχαρουμενο παιδι που οπου βρει κατι ζωντανο παει για να παιξει, παει σε μια γιαγια και ξεκινησαμε τη μαχη του παμε μαζι. Σταματαει η γυναικα και με ρωταει "Νεαρε γιατι δεν το αφηνεις να με πλησιασει;" Πραγματικα ξαφνιαστηκα παρα πολυ με την ερωτηση της. Της απανταω: "Ο περισσοτερος κοσμος δεν τα θελει κ ανεξαρτητα απτο αν δαγκωνει οφειλω να το σεβαστω". Γελαει και μου λεει" Ποιον να φοβηθω; μπεμπακος ειναι αυτος τρομαρα μου... Παιδακι ειναι οχι φονιας, απο μικρη κοπελα που ημουν παντα μα παντα στο σπιτι υπαρχουν σκυλια, τωρα εχει η κορη μου μονο βεβαια αλλα και παλι το φροντιζω κ εγω". Αφου τα λεγαμε κανα τριαρι τεταρτα τουλαχιστον ( Ηταν μαζι με την κορη της καθως δεν μπορουσε να περπατησει μονη της) οι τρεις μας φυγαμε εχοντας κουβεντιασει πολλα για τα σκυλια μας και πραγματικα μ ειπε πολλα πραγματα χρησιμα. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι!!
 


myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Έχουμε εδώ και λίγες μέρες που ήρθαμε Αθήνα και οι περισσότερες βόλτες μας είναι εδώ στη γειτονιά. Στο παραπάνω στενό υπάρχει ένα παρτέρι που το χρησιμοποιούμε πολλοί για τουαλέτα και λίγο πιο πάνω ένα πάρκο που καταλήγουμε οι περισσότεροι με τα σκυλιά μας. Σημειωτέον τόσο το παρτέρι όσο και το πάρκο είναι συνήθως μες στην μπίχλα από τα "δωράκια" που πολλοί δεν μαζεύουν και πρέπει να κάνεις προσεκτικό προγραμματισμό ούτως ώστε να μην πέσεις σε παρέες με λυτά σκυλιά όπου οι ιδιοκτήτες αράζουν για κουβέντα και τα σκυλιά κάπου βόσκουν. Ήρθαμε λοιπόν, ξεκινήσαμε τις βόλτες και μας περίμεναν εκπλήξεις:
1) Πάρκο και παρτέρι είναι καθαρά από "βόμβες"! Μεγάλο πράγμα να περπατάς χωρίς φόβο να πατήσεις διάφορα κάθε 2 βήματα!
2) Λυτά σκυλιά μόνο δύο κι αυτά κολλημένα δίπλα στους ιδιοκτήτες τους. Όλα με λουρί και οι ιδιοκτήτες σε ρωτάνε αν υπάρχει πρόβλημα να πλησιάσουν! Ουυυυυ!!!
3) Σήμερα πετύχαμε κάτι πιτσιρικάδες που πήγαιναν για μπάλα. Ούτε φωνές, ούτε τίποτα. Ρώτησαν αν μπορούσαν να χαϊδέψουν τα σκυλιά, πλησίασαν ήρεμα κι ωραία, χάιδεψαν τα σκυλιά κι έφυγαν ήσυχα όπως ήρθαν.
4) Λίγο μετά συναντήσαμε μια μαμά με το παιδί της, το οποίο φοβήθηκε τα σκυλιά αν και δεν ήμασταν και τόσο κοντά. Κι ακούω τη μαμά: "Έλα τώρα, μην κάνεις έτσι! Δεν μας πειράζουν τα καημένα, τη βόλτα τους κάνουν."

Αύριο θα κατεβώ για βόλτα στη Φωκίωνος. Αν δω κι εκεί τέτοιες αλλαγές πάει να πει ότι όντως μας ψεκάζουν...;)
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.529
6.957
Πετυχαίνουμε κύριο το πρωί.

Με ρωτάει "Κορίτσι είναι;"
"'Οχι αγόρι".
"Ε ενταξει τότε, η δικιά μου είναι θηλυκιά".
"Μα η δικιά σας τρέμει ήδη (από το φόβο της εννοούσα) και ο δικός μου είναι βλαμμένος, θα την τρομάξει".
"Όχι, δεν τρέμει από φόβο, τρέμει γενικά στα πίσω πόδια, είχε παραλύσει και την παράτησε ο προηγούμενος για να της κάνουν ευθανασία. Τα κορίτσια στην κλινική την κάνανε καλά, και ο γιος μου που είναι κτηνίατρος στην Αγγλία ήξερε τα κορίτσια και με πήρε τηλέφωνο και μου πε 'ρε μπαμπά, δεν την παίρνετε εσείς;'".

Καλέ μου άνθρωπε, κι εσείς και ο γιος σας και τα κορίτσια στην κλινική να είστε πάααντα τόοοσο καλά!

Έκανε τρελές χαρές η κοριτσάρα στο μούργο, όσο μπορούσε. Έπεσε κιόλας από τα παιχνίδια, και της το λεγε ο άνθρωπος "μην κάνεις σαν τρελή, άμα πέσεις πώς θα σηκωθείς;" Ε, τη σήκωσε αυτός. Η μικρή συνέχισε να προσπαθεί να παίξει με τον δικό μου, δεν την ένοιαξε τίποτα.

Πάντα τέτοια! :love::love::love:
 




medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.221
7.753
Eυχαριστα πολλα τελευταια... πριν λιγο καιρο ειχα παρατηρησει ενα σκυλακι ψιλοπαρατημενο σε μια αυλη/ακαλυπτο πισω απο ενα μαγαζι αδειο. Δε το ειχα δει ποτε στο παρκο, βολτα τπτ. Αφου το ειδα μερικες φορες σε διαφορες ωρες, παμε μια μερα με μια φιλη να τραβηξουμε και καμια φωτο να δουμε τι θα κανουμε. Πουθενα το σκυλακι, δε το ξαναειδα, ειχε εξαφανιστει.

Πριν λιγες μερες ειμασταν βολτα και τσουπ βλεπω ενα κυριο με το σκυλακι! Η ιστορια εν τελει ειχε ως εξης. Ο κυριος νοικιασε το αδειο μαγαζι και ειδε το σκυλακι, το χε μια γιαγια πεθανε δε καταλαβα, παντως ηταν παρατημενο στην αυλη απλα με φαι, ουτε βολτες ουτε τπτ. Ετσι μαζι με το καταστημα αποφασισε να το υιοθετησει! Ενα ακομα happy end να περνουμε και λιγο ελπιδα.
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Άντε να πω κι εγω ένα, να μη λέμε μόνο τα άσχημα. Τις προάλλες στη βόλτα, της ήρθε να τα κάνει στη συμβολή δυο οδών προς Λυκαβηττό μεριά ακριβώς στη γωνία. Περνάει αμάξι, την τραβάω την κακομοίρα κι εγω λίγο πιο μέσα μην την πατήσει κιόλας, φρενάρει το αμάξι στα ξαφνικά και κατεβαίνει το παράθυρο. Ωχ αμάν λεω, λάβετε θέσεις. Ανοίγει που λέτε το παράθυρο με το αμάξι να έχει φρενάρει απότομα και να έχει κόψει την κυκλοφορία στη στροφή, η μικρή ανενόχλητη συνεχίζει τα κακά, ετοιμοπόλεμη εγώ, ξεπροβάλλει από το παράθυρο του αυτοκινήτου κυρία η οποία αρχίζει να ουρλιάζει "ομορφιααααα μουυυυυυ! αγαααααααπη μουυυυυυυυ! τι ομορφια εισαιι εσυυυυυυυυυυ! πας βολταααααααα μωρεεεεε". Τ' αμάξια απο πίσω να κορνάρουν κι αυτή "ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ! αγαααααααααααπη μουυυυυ". Αναγκάστηκα να τη σύρω να προχωρήσουμε για να ξεμπλοκάρει ο δρόμος :LOL:
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ευχάριστο περιστατικό, αν και όχι κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Χθες, μετά από διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, γυρίσαμε στην υπέροχη Αθήνα.
Λόγω του πολύωρου ταξιδιού και της αντίστοιχης κούρασης, είχα κανονίσει 3 μέρες πριν να μας περιμένει ταξί (όχι pet taxi, κανονικό) στο λιμάνι του Λαυρίου, για να μη χρειαστεί να ψάχνω 3 το ξημέρωμα κάποιον διαθέσιμο να δεχτεί 30 κιλά σκυλί στο ταξί του.

Μίλησα λοιπόν με τον υπεύθυνο της πιάτσας του Λαυρίου και μου βρήκε ένα κύριο, ο οποίος δέχτηκε να μας μεταφέρει σπίτι μας, με το σκυλί δίπλα μου, στο πίσω κάθισμα.

Μόλις φορτώσαμε τα πράγματα, στρώσαμε το σεντόνι για να μη λερώσουμε (18 ώρες στο κατάστρωμα του πλοίου, μετά από βροχή, η Νεφέλη έμοιαζε με δαλματίας και όχι με ασπρόσκυλο).
Η Νεφέλη κουρασμένη από το ταξίδι όπως ήταν, ξάπλωσε δίπλα μου και απλά σηκωνόταν να δει τι γίνεται κάθε φορά που σταματούσαμε στο φανάρι.

Ο κύριος ευγενέστατος και από την αρχή μας έπιασε κουβέντα και ρωτούσε για τη Νεφέλη. Τέλος πάντων, μετά από μία ώρα φτάσαμε στο σπίτι μας επιτέλους.

Η όλη εμπειρία λοιπόν κατατάσσεται στα ευχάριστα!! :D Μετά από τόση κούραση δε θα άντεχα και γκρίνια από πάνω.

Το δεύτερο ευχάριστο της υπόθεσης συνέβη πριν λίγο.

Εκεί που είμαι χαλαρή και παίζω στο κινητό, έρχεται ένα μήνυμα.
Αποστολέας: ο ταξιτζής από χθες. Λέω κατά λάθος θα μου έστειλε ο άνθρωπος.
Ανοίγω το μήνυμα και τι να δω... Σας το παραθέτω όπως μου το έστειλε.

"Καλησπέρα και συγγνώμη για την ενόχληση, είμαι ο ... με το ταξί από το Λαύριο. Θα ήθελα μία φωτογραφία της Νεφέλης να μου στείλετε αν είναι εύκολο στο fαcebook για να ευαισθητοποιήσω με ανάρτηση τον κλάδο μου!"

Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με το μήνυμα!! Εννοείται πως του έστειλα φωτό και ελπίζω η προσπάθειά του να πιάσει τόπο και να δέχονται κατοικίδια και άλλοι συνάδελφοί του.
:love:(y)
 




alani-jm

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2017
49
55
35
Αυτός είναι ο κύριος που μας βοήθησε να φτάσουμε σπίτι μας!!
Ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και άλλοι!View attachment 63789
Χίλια μπράβο στον άνθρωπο.Σπανιζουν τέτοιοι επαγγελματίες.Ενας στους 1.000 είναι πραγματικά και μπράβο και στην Νεφέλη που ήταν μια κυρία σε όλο το ταξίδι.
 


Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Βασικά χίλια μπράβο αξίζουν και στη Laverne, που φρόντισε να έχει το σκύλο της όπως πρέπει, προκειμένου να αποφευχθεί η όποια κακή εντύπωση στον άνθρωπο που δέχτηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του. Τουτέστιν, σεντόνι για να μη λερώσει το κάθισμα και ο σκύλος υπό έλεγχο. Αυτό είναι υπόδειγμα υπεύθυνου ιδιοκτήτη/κηδεμόνα σκύλου. Και το επισημαίνω, γιατί δυστυχώς δεν ανήκει στην πλειοψηφία των ιδιοκτητών εκτός forum. Και μπορεί να θέλουμε να έχουμε πιο ευνοϊκή μεταχείριση, όσον αφορά τις μετακινήσεις μας μαζί με το σκύλο, αλλά πρέπει να είμαστε κι εμείς εντάξει απέναντι στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. :)

Οπότε λοιπόν.. Μπράβο στη Laverne, μπράβο στη Νεφέλη και μπράβο και στον ταξιτζή που θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κλάδο του. :D
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Βασικά χίλια μπράβο αξίζουν και στη Laverne, που φρόντισε να έχει το σκύλο της όπως πρέπει, προκειμένου να αποφευχθεί η όποια κακή εντύπωση στον άνθρωπο που δέχτηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του. Τουτέστιν, σεντόνι για να μη λερώσει το κάθισμα και ο σκύλος υπό έλεγχο. Αυτό είναι υπόδειγμα υπεύθυνου ιδιοκτήτη/κηδεμόνα σκύλου. Και το επισημαίνω, γιατί δυστυχώς δεν ανήκει στην πλειοψηφία των ιδιοκτητών εκτός forum. Και μπορεί να θέλουμε να έχουμε πιο ευνοϊκή μεταχείριση, όσον αφορά τις μετακινήσεις μας μαζί με το σκύλο, αλλά πρέπει να είμαστε κι εμείς εντάξει απέναντι στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. :)

Οπότε λοιπόν.. Μπράβο στη Laverne, μπράβο στη Νεφέλη και μπράβο και στον ταξιτζή που θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κλάδο του. :D
Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, αν και πιστεύω ότι όσοι είναι εντός φόρουμ (αντε και λίγοι ακόμα εκτός από αυτό) θα έκαναν ακριβώς τα ίδια πράγματα με εμένα. Σεβασμός στην περιουσία και στη δουλειά του άλλου και μόνο.
Μπράβο κυρίως στον taxi man και στη νεφέλη που με έβγαλε ασπροπρόσωπη λοιπόν! :ROFLMAO: Η δική μου συμπεριφορά ήταν θέμα κοινής λογικής. :)
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3