Ζεόλιθος (συμπλήρωμα διατροφής)






sam13

Member
25 Ιανουαρίου 2013
15
0
Όπως είχα υποσχεθεί στην Loukia και για να μην πληρώνετε και τζάμπα πολλά λεφτά, ο ζεόλιθος που είναι για κατανάλωση από τον σκύλο στην τροφή του κάνει 0,60 λεπτά το κιλό. Και η αναλογία είναι 1.5 % επί της ποσότητας τροφής σε βάρος.
Εγώ από εδώ το αγοράζω Γεωανθός
 




ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
εγω πηρα για μενα σουπερφουντς πριν ενα χρονο,το καλο που εχει ειναι οτι ειναι σαν ενα φυσικο ισοτονικο ποτο..και οτι δεσμευει τα βαρεα μεταλλα απο το σωμα και τα αποβαλεις με τα κοπρανα,ουρα,ιδρωτα..

επειδη παιζω και μπασκετ,ναι ειδα μια αλλαγη στον ιδρωτα,και ενα αισθημα,πιο αναλαφρος..πονοκεφαλο ειχα και εγω τις πρωτες 3-4 ημερες,αλλα δεν ειναι παρενεργεια,ισα-ισα <<δειχνει>> οτι εχεις πολλα βαρεα μεταλλα.. π.χ αν τρως καπνιστο σολωμο,καπνιστα αλλαντικα,κρεας με αντιβιοτικα...εχεις θεμα !

μελετη ιατρικη εχει,και ειναι και δοκιμασμενο και σε οικοσιτα ζωα,απο το Αριστοτελειο...και ο κτηνιατρος μου ο φιλος ειχε συμμετοχη.. κυριως σε αγελαδες,παπιες,περιστερια..αποδοση σε γαλα,αυγα καλυτερη..

δοσολογια σε σκυλο..το μισο απο οτι ενας ανθρωπος..μισο κουταλακι<<συσκευασιας>> που ειπαν τα παιδια ειναι οκ..

υπαρχει η καλη και η κατωτερη ποιοτητα γιαυτο εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη.. ο Ελληνικος ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο..ισως και ο καλυτερος..ειναι ορυκτο που ειναι διπλα σε αλλα ορυκτα και λειτουργει σαν σφουγγαρι γιαυτα..

πυριτιο ειναι ναι...και ο ανθρωπος απο χωμα ειναι ! :x:

καλο ειναι να ειναι σε σκονη και οχι σε υγρο.. το υγρο εχει επεξεργασια..για σκυλο ναι θα δωσω το ακριβο..επισης δεν πρεπει να ξεπερνας τα 50-60 γραμ..και να ξαναπαρεις μετα απο δυο χρονια... και στο σκυλο ειναι καλο να του ξαναδωσεις μετα απο 3-4 χρονια..γιατι δυσκολα θα ξαναμαζεψει βαρεα μεταλλα...αναλογα και την τροφη φυσικα.. αν σκεφτεις οτι η ξηρα τροφη ειναι φουλ χημικα.. κανεις εναν υπολογισμο..

ελπιζω και ευχομαι να καλυψα αρκετους.. α σε σχεση με αλλα φαρμακα δεν εχει καμια απαγορευση... ναι αυτο με το νερο ειναι ενα θεμα.. ε απλα θα πινει ο σκυλος λιγο παραπανω νερο.. οχι υπερβολες και τετοια...
 




ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
Τι απαγόρευση να έχει, δεν είναι καν φάρμακο.
επειδη ρωτησε ενας αν πειραζει η χρηση του σε συνδιασμο με φαρμακα.. εδω αρκετος κοσμος το παιρνει για να τονωσει το ανοσοποιητικο του.. και στα περιστερια γιαυτο το δινουν κυριως.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.601
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3