Η ζωή μας με την Bianca


Panos_EBT

Member
11 Μαϊου 2015
11
12
45
αστέρι η Bianca και λιγα λεμε..!!!

ειδικά αυτό το μουσούδι το έχω ερωτευτεί..
να είστε πάντα όλοι καλά..!!
 
  • Like
Reactions: fodasBULL






















PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Άλλος έχει την επιμέλεια για το design.;) Τώρα που το προσέχω δεν φαίνεται ούτε μια τρίχα.:)

Για σου ρε Άννα Μαρία...(y)
 
  • Like
Reactions: Orilis and vrmode




grakes

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2016
67
9
27
Να ρωτησω τα μπουλακια ειναι φιλικα με βρεφη κι μεγαλα παιδια....γαβγιζουν πολυ?
 










PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Καλοί μου φίλοι σας γράφω αυτοπροσώπως. Το αποφάσισα. Αυτός ο "πατέρας" μου όλο κουρασμένος λέει ότι είναι και δεν έχει χρόνο...Άστο λοιπόν, τώρα που μεγάλωσα να το αναλάβω εγώ.

Τα νέα μια χαρά. Πήγαμε Κρήτη το Πάσχα super!!! Εκεί άλλα κόλπα. Όλη μέρα μπαίνω βγαίνω και λογαριασμό δεν δίνω.
IMAG2237.jpg
Εκεί στον οικισμό που μένουμε βρήκα και μια φίλη. Πιτσιρίκα ήταν και απ' ότι άκουσα να λένε την είχαν παρατήσει και γυρνούσε μόνη της τρομαγμένη. Τώρα τι κάνουμε? Από ότι άκουσα από τη "μαμά" μου να λέει αποκλείεται να την παρατήσουμε και εμείς. Να σας δω τι θα κάνετε όταν θα είναι να γυρίσουμε πίσω. Έτσι λοιπόν οι δικοί μου ανέλαβαν τα ιατρικά και εγώ την εκπαίδευση της Φάτσας.
IMAG2261.jpgΜου είπαν να είμαι ευγενική μαζί της, λες και χρειαζόμουν συμβουλές, και πηγαίναμε σε μια παιδική χαρά μέσα στον οικισμό και παίζαμε. Ότι μπορούσα να της μάθω ταχύρυθμα της έμαθα. Αν και μου τα έκανε αλοιφή ήταν εξαιρετική φιλενάδα.
IMAG2244.jpg IMAG2247.jpg
IMAG2249.jpg
IMAG2242.jpg
Απ' το ξεσάλωμα βγαίναμε όλοι γκολ κάθε βράδυ. Όπου βρίσκαμε κοιμόμασταν...
IMAG2259.jpg

Όλα τα βασικά προσπάθησα να της τα μάθω, και από ότι μαθαίνω τα κατάλαβε καλά...
IMAG2236.jpg
Όταν έφτανα οι μέρες να φύγουμε έγινε οικογενειακό συμβούλιο. Η "μαμά" μου ήταν απόλυτη. Η Φάτσα αποκλείετε να μείνει στο δρόμο. Αν δεν βρεθεί λύση εκεί θα την πάρουμε μαζί μας. Δηλαδή τι εννοεί...Ο "αδερφός" μου ως συνήθως ...άντε γεια... και ο "μπαμπάς" μου έκανε το κορόιδο μέχρι να μιλήσουν όλοι. Τελικά ο "παππούς" μου αποφάσισε να την κρατήσει στο εξοχικό και να πηγαίνει κάθε μέρα να την ταΐζει, έτσι κι αλλιώς θέλουν πότισμα και οι ντομάτες, και θα την έχουν στο νου τους και κάτι γείτονες εγγλέζοι . Άλλος λαός βρέ παιδί μου, άλλο επίπεδο. Κάτι για σύμφωνο συμβίωσης άκουσα να λένε, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσαν. Μπάνια δεν έκανα γιατί ήταν κρύα η θάλασσα και θα με έπιανε η κοιλιά μου. Οι άλλοι έκανα. Εγώ ηλιοθεραπεία.

Τώρα είμαστε πίσω και περιμένω το καλοκαίρι να πάω να βρω τη Φάτσα. Απ' ότι ακούω στα τηλέφωνα είναι μια χαρά. Το μάθημα με τα λάστιχα που της έκανα το έμαθε καλύτερα από όλα. Χαίρομαι για αυτή.:)

Εδω τώρα βόλτες με τους φίλους μου και τον μπαμπά μου να μου βγάζει φωτογραφίες. Αφού δεν το 'χει. Του έχω πει να απευθυνθούμε σε επαγγελματία. Έχω εγώ βρει μια κοπέλα εδω στο forum εξαιρετική. Όλο λέει να την πάρει τηλέφωνο, αλλά...Κι αυτό εγώ πρέπει να το κάνω.
IMAG2275.jpg

IMAG2265.jpg

Τώρα πάω να του κάνω παρέα. Όλο κάτι βιβλία διαβάζει το βράδυ με κάτι σκυλιά σαν και μένα. Είναι λέει οι πρόγονοι μου και η ιστορία μου. Γιατί δεν με ρωτά να του τα πω εγώ?

Παιδιά τα λέμε...

Α!!!Αν σας αρέσουν τα κολιέ μου, ξεχάστε το. Μου τα φτιάχνει η "μαμά" μου!!!;)