Κάλλιο αργά παρά ποτέ :)


AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Φίλες και φίλοι γειά σας

Παρακολουθώ το φόρουμ πολλά χρόνια (από πριν κλείσει, ευτυχώς προσωρινά) και έχω ωφεληθεί όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Έμαθα πάρα πολλά που δεν υποπτευόμουν καν ότι υπάρχουν (π.χ. εδώ διάβασα για πρώτη φορά για τα bullykuta), επιβεβαίωσα, τεκμηρίωσα, διευκρίνισα ή άλλαξα απόψεις μου μέσα από τις τοποθετήσεις των φορουμιτών. Ενημερωνόμουν και παρακολουθούσα τις εξελίξεις στο χώρο.

Χάρηκα και απόλαυσα ιστορίες των τετράποδων φίλων μας/σας, γέλασα με τα αστεία σας , στενοχωρήθηκα με τις απώλειές σας , μερικές φορές τσαντίστηκα με κάποιες κατ’ εμέ υπερβολές, ακρότητες ή κραυγαλέα λάθη «τινων εξ υμών».

Με μερικούς/ές έχει τύχει να γνωριστώ στην πραγματική ζωή και έχω απολαύσει την κοινή μας τρέλα.

Μέχρι τώρα δεν είχα κάνει λογαριασμό για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι αν και δεν έπαψαν να υφίστανται, υπερνικήθηκαν από άλλους, πιο ισχυρούς, που με ανάγκασαν να πάψω να είμαι ο «ανώνυμος αναγνώστης» - όπως πολύ χαρακτηριστικά και εύστοχα «μας» αποκαλεί ο @johnk : Δεν μπορούσα πλέον να μην βλέπω φωτογραφίες, ήθελα σε συγκεκριμένα νήματα να καταθέσω ορισμένες προσωπικές μου εμπειρίες ως «αντίδωρο» στα πολλά και ανεκτίμητα δώρα σας, ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω, να συμφωνήσω και να διαφωνήσω, να συμμετάσχω στην κοινότητά σας (αγέλη μήπως είναι πιο σωστό ; ), η οποία, για εμένα που την βλέπω απ’ έξω για μεγάλο διάστημα είναι πολύ όμορφη, υγιής και λειτουργική.

Ίσως και να μην είναι άσχετο αλλά πολύ σχετικό, ότι έγινα και ο ευτυχής μπαμπάς ενός κούταβου 3 μηνών, του Γκούναρ (φωτογραφίες έπονται) που τον έψαχνα και τον περίμενα πάνω από 2 χρόνια. Οι χαζομπαμπάδες ξέρετε, είναι πολύ επιρρεπείς στα λάθη :)

Μετά τα χιλιοειπωμένα «μεγάλωσα με σκυλιά» και «από τα χέρια μου πέρασαν χ σκυλιά» (όπου χ = ένας μεγάλος αριθμός), αληθή άλλα μάλλον αδιάφορα εν προκειμένω, να πω ότι ο σκύλος που με σημάδεψε ήταν ο αγέρωχος κύριος που απεικονίζεται στο άβαταρ μου τιμής ένεκεν, ο Μπρούνο. Δεν θα πω ότι ο καλύτερος σκύλος, ότι σαν αυτόν κανένας κλπ. Θα πω μόνο ότι για εμένα ήταν μάλλον ο σημαντικότερος ΔΑΣΚΑΛΟΣ στη ζωή μου. Αυτά που μου δίδαξε ο Μπρούνο, δεν μου τα δίδαξε κανένα βιβλίο και κανένας άνθρωπος. Μου έκανε την τιμή να με συντροφέψει για 14 χρόνια και για πολλά χρόνια απ’ όταν έφυγε, δεν μπορούσα να πάρω άλλο σκύλο. Θα σας φανεί «κάπως», αλλά νιώθω – το ξέρω - ότι εξακολουθεί να προστατεύει το σπίτι μας και την οικογένειά μας.

Μετά από κυριολεκτικό αγώνα της κόρης μου, αποκτήσαμε πριν από 4 χρόνια ένα γουέστι, τον Ματαντόρ. Καταπληκτικός σκύλος σε όλα του αλλά αν δεν έχει μάγουλα και κεφάλα ….. Αστειεύομαι. Ο Ματ με ανάγκασε να αναθεωρήσω την απόφασή μου ότι δεν παίρνω άλλο σκύλο μετά τον Μπρούνο κι εδώ και 2 χρόνια έψαχνα αυτό που πιστεύω οτι βρήκα στον Γκούναρ. Ο Γκούναρ με τη σειρά του με έκανε να αναθεωρήσω την απόφασή μου ότι δεν συμμετέχω σε φόρα ;)

Να έχετε πάντα υγεία και τύχη, να χαίρεστε τις αγέλες σας και παρά τις αναμενόμενες «διορθώσεις» να είστε επιεικείς με τον «νέο».
 


skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Απο τις πιο μακροσκελεις συστασεις-παρουσιασεις! :)

Καλως ηρθες κ επισημα λοιπον στο φορουμ κ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ! ;)

Johnk, πρεπει να βελτιωσεις την πειθω σου! Ακου μας παρακολουθει χρονια! :p
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι την οικογένειά σου (δίποδους και τετράποδους)!
Περιμένουμε φωτογραφίες του Γκούναρ για να τον ζαχαρώσουμε! :) :D

Υ.γ. Αχ αυτά τα μάγουλα και οι κεφάλες!!! :love:
 
  • Like
Reactions: AGRIAN








aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλωσόρισες!

Να χαίρεσαι όλη την οικογένεια σου! Πες μας περισσότερα για τα 4ποδα σου. :)
ο Γκούναρ είναι....???? (εσείς οι υπόλοιποι ελπίζω να μη με βαρέσετε που δεν καταφερα να καταλαβω τη φυλη του (n) )

Ωραίος ο Ματ! Μπορεί να μην έχει κεφάλα και μάγουλα αλλά εχει μαλλιά!!!!!! Ξέρεις πόσο άνετα τραβάς??? :whistle:
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.748
Καλώς ήρθες , καλές συζητήσεις και καλούς καβγάδες να έχουμε! Να χαίρεσαι τον Γκούναρ είναι γλύκας φυσικά.
Όταν έχεις χρόνο γράψε μας για το Μπρούνο :)
 
  • Like
Reactions: AGRIAN


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Καλως ήρθες και να χαίρεσαι την αγέλη σου!

Θα συμφωνήσω πως οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι της ζωής, αρκεί να τους ακούμε και να μην λείπουμε την ώρα της "παράδοσης".
Κάποιοι λένε μάλιστα πως αυτός είναι και ο λόγος που φεύγουν τόσο νωρίς, σε αντίθεση με εμάς τους 2ποδους που χρειάζεται να ζήσουμε 7 και 8 φορές περισσότερο για να μάθουμε αυτά που εκείνοι ΗΔΗ ξέρουν.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.643
19.876
Καλώς ήρθες και επίσημα στο φόρουμ!

Να σου ζήσουν τα αγόρια [και το κορίτσι σου φυσικά :)], αλλά η φωτό με το τανγκό, με προβληματίζει λίγο. Μου φαίνεται πολύ μικρό ηλικιακά. Μάλλον οφθαλμαπάτη εύχομαι :rolleyes:

Καλή συνέχεια στο φόρουμ (y)
 


AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ για τα καλωσορίσματα !

@mareco

Παιχνίδι του φακού θα έλεγα. Άρτι αφιχθείς, είναι 9 προς 10 εβδομάδων στη συγκεκριμένη φωτό.

@aliki_s

Ο Γκούναρ είναι ΑΡΒΤ. Ως μη αναγνωρισμένη φυλή από FCI, μπορείς να τον πεις και ημίαιμο.

Ο Ματ είναι άλλη φάση ! Αν και εκθεσιακός (της κόρης ……) πρέπει να έχει πολύ αίμα από γάτα (!!!). Τόση ανεξαρτησία δεν εξηγείται διαφορετικά ! Έχεις δίκιο για τα μαλλιά αλλά έχουν και τόσες απαιτήσεις …… Άτιμο πράμα το grooming !

@l.Kyveli

Στη διάρκεια της ζωής μας συναντούμε εκατοντάδες έως χιλιάδες ανθρώπους. Ελάχιστοι από αυτούς λειτουργούν καταλυτικά για εμάς – με τη θετική έννοια και είναι άνθρωποι-κλειδιά. Το ίδιο ισχύει και για τα βιβλία. Μέσα στις εκατοντάδες ή χιλιάδες που θα διαβάσουμε, λίγα από αυτά θα είναι βιβλία-κλειδιά. Ως ανθρώπους ή βιβλία – κλειδιά δεν ονομάζω κάθε καλό/ενδιαφέροντα/αξιοσημείωτο άνθρωπο που συναντώ ή αντίστοιχο βιβλίο που διαβάζω, αλλά μόνο τον άνθρωπο ή το βιβλίο εκείνο που θα «ξεκλειδώσει» μία πόρτα που μέχρι εκείνη τη στιγμή αγνοούσα ακόμη και την ύπαρξή της και θα με βάλει σε μία άλλη διάσταση ….. Ε λοιπόν, ο Μπρούνο ήταν ο μοναδικός σκύλος-κλειδί μέχρι τώρα που συνάντησα. Αν έπρεπε να γράψω γι’ αυτόν, θα έγραφα μάλλον βιβλίο. Ίσως καθίσω στις διακοπές να γράψω 2-3 πράγματα γι’ αυτόν inmemoriam.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.748
Το ένα like είναι φτωχό και δεν εκφράζει πόσο μου άρεσε αυτό που έγραψες.
Ελπίζω η ζωή σας με το Γκουύναρ να είναι ένα υπέροχο ταξίδι!
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Καλώς ήρθες! Κούκλοι και οι δύο :) Τον Γκούναρ που τον βρήκες; Οι ζάρες που κάνουν στο μέτωπο τα πιτάκια είναι για ζούπηγμα :LOL:
 
  • Like
Reactions: AGRIAN


Karla_8

Member
29 Ιουλίου 2015
23
27
32
Καλώς όρισες!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από τον τρόπο που καθρεπτίζεται η αγάπη, ο σεβασμός και ευγνωμοσύνη σου, για τα σκυλιά σου!
Χαίρομαι που, ως ''νέο αίμα'' κι εγώ, έχω την ευκαιρία να υποβάλω την πρώτη μου απάντηση στην συγκεκριμένη συζήτηση..!

Να χαίρεσαι τα αλάνια σου που, σημειωτέων, είναι κουκλιά!
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.643
19.876
Αναφέρθηκες σε μάγουλα και κεφάλα και bullykuta και δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι μικρότερο των 50-60 κιλών :D
 
  • Like
Reactions: AGRIAN


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Aν επιτρέπεται, από που κρατάει η σκούφια του Γκούναρ;
Tα APBT δεν έχουν pedigree της FCI, το γνωρίζω, αλλά υποπτεύομαι και κρίνοντας από το γουέστι και τα περι εκθέσεων, πως υπάρχει κάποιο υπόβαθρο γνώσεων από πίσω.
 






ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το σταυροπόδι απλά είναι χάρμα οφθαλμών!!! Να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου και να έχεις πάντα στο μυαλό σου όλα όσα σου δίδαξε η συμβίωση και η αγάπη του Μπρούνο.
Υπέροχα πλάσματα, πράγματι.
Καλώς μας ήρθες και ως μέλος και όχι ως "ανώνυμος αναγνώστης" :D
 
  • Like
Reactions: d-friend and johnk


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.750
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π