Κακάκια με βλέννα ?!


puppy_rena

Member
8 Φεβρουαρίου 2022
15
3
33
22.jpeg11.jpegΚαλησπέρα σας, τις τελευταίες μέρες - και χωρίς να έχει αλλάξει η τροφή μας - βλέπω στα κακάκια βλέννα και είναι - συγγνώμη για την διατύπωση - αρκετά υγρή η μορφή τους.
είναι κάποιες μέρες τώρα αυτό, διορθώθηκε μόνο τους οπότε δεν πήγα στον κτηνίατρό μας αλλά ξανα - εμφανίστηκε το ίδιο χθες το βράδυ. Αναρωτιέμαι, milbemax δίνω και το φαγητό μας δεν είναι διαφορετικό από αυτό που τρώει πάντα ο σκύλος.
Είχατε και εσείς τέτοια εικόνα - βλέννα και αρκετά υγρή μορφή?
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Κολίτιδα συνήθως.

(Θα μας βγει το φαΐ απ'το στόμα ρε παιδιά με τέτοιες φωτό :ROFLMAO:)

Κυκλοφορούν κ κάτι ιώσεις τελευταία, δεν ξέρω πού είσαι βέβαια.
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
824
941
27
λιγη βλεννα που και που δεν ειναι λογος ταραχης, ειναι φυσιολογικο. ομως εδω μιλαμε για πολυ πραγμα... σιγουρα δεν εχει φαει καμια βλακεια τωρα προσφατα; μηπως ετυχε να πιει νερο απο καπου που ηταν βρωμικα; παρουσιαζει καποια αλλα συμπτωματα; ανορεξια, αλλαγη στην συμπεριφορα, ενδειξη πονου, εμετο, αερια; θα μπορουσε να ειναι απο παρασιτο μεχρι βακτηριο μεχρι κολιτιδα.

προτεινω αμεση επικοινωνια και με τον κτηνιατρο και να του στειλεις αυτες τις φωτος. ισως χρειαστει μια εξεταση κοπρανων. εγω του κανω κοπρανολογικη baermann, zinc και αντιγονο giardia.
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
θα μπορουσε να ειναι απο παρασιτο μεχρι βακτηριο μεχρι κολιτιδα.
Η κολίτιδα είναι απλά φλεγμονή του εντέρου, για οποιονδήποτε λόγο.

Συμπεριλαμβανομένων (λόγων): παρασίτων ή/και βακτηρίων, απότομης ανισορροπίας των βακτηρίων του εντέρου (π.χ. από διατροφή), ίωση, κτλ κτλ. Οτιδήποτε ερεθίσει το έντερο.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.819
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf