Κακοποιημενος γατουλης ψαχνει για σπιτι


Status
Κλειδωμένο θέμα

alkmini

New Member
10 Αυγούστου 2012
2
0
Πριν απο περιπου 1 μηνα βρηκα στο δρομο εναν γατουλη. Ηταν πολυ τρομαγμενος και με ενα εγκαυμα στη ραχη του, αναμεσα στο τελευταιο πλευρο του και τη βαση της. Τον πηραμε και τον πηγαμε στο κτηνιατρο. Ο γιατρος τον κρατησε εκει για μια μερα για να περιποιηθει το εγκαυμα και οπως μας ειπε ειχε υποστει κακοποιηση. Παρα την ταλαιπωρια του και τις ασχημες συνθηκες στις οποιες εζησε προκειται για εναν πολυ ηρεμο και χαδιαρη γατουλη με πολυ καλο χαρακτηρα. Το εγκαυμα του εχει καλυτερεψει πολυ μετα την εφαρμογη καποιων ειδικων αλοιφων που μου εδωσε ο κτηνιατρος ομως το σημειο εκεινο ισως δεν βγαλει ξανα τοσο πυκνο τριχωμα. Το προβλημα ειναι οτι εχω ηδη εναν σκυλο ο οποιος δεν εχει καθολου καλη σχεση με τα γατακια. Εχω προσπαθησει να τα φερω σε επαφη για να συνηθησει το ενα την παρουσια του αλλου αλλα ματαια.. Ο γατουλης ειναι μαυρος με κιτρινα ματια και η ηλικια του ειναι περιπου 1,5 χρονων. Ψαχνω καποιον που θα μπορουσε να του προσφερει μια ηρεμη και γεματη στοργη ζωη γιατι το αξιζει.

Τηλ. 6951666731
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Αλκμήνη,

Σε σκυλοφόρουμ δυσκολάκι να αποκατασταθεί ο γατούλης σου :)

Μπράβο σου για όσα του προσέφερες, αλλά ελπίζω να έβαλες την αγγελία και αλλού εκτός από εδώ.
 


alkmini

New Member
10 Αυγούστου 2012
2
0
Ναι, εννοειται πως εχω βαλει την αγγελια και σε φορουμ για γατακια.. Απλα οταν προκειται για ενα κακοποιημενο ζωο δεν νομιζω οτι εχει σημασια σε πιο φορουμ για φιλοζωους θα απευθυνθω...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει σημασία.
Απλώς και μόνο για να υπάρχει μια οργάνωση και τάξη, στην πολύ συγκεκριμένη θεματολογία του παρόντος φόρουμ.

Συνήθως, δεν παραμένουν προς συζήτηση θέματα με αντικείμενο άλλο ζώο, εκτός αν αφορά τον τομέα των φιλοζωικών/περιβαλλοντικών αναζητήσεων.

Οπότε, το παρόν θέμα θα κλειδωθεί και όποιος τυχόν το δει και θελήσει να επικοινωνήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει πμ ή το κινητό που αναγράφεις.

Καλή του τύχη του γατούλη σου :)
 


Status
Κλειδωμένο θέμα