Καλές και ποιοτικές τροφές


Status
Κλειδωμένο θέμα

kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
544
515
58
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
DSC_0022.JPG
Να σε ρωτησω κάτι... Πάνω στην συσκευασία αναγράφει συγκεντρώσεις βιταμινων, μετάλλων κλπ??
Για τις συγκεντρώσεις στο site έχει αυτό

COMPOSITION
Fresh and dried chicken, duck, salmon, trout, egg 65,0 %
Of which is fresh (% of whole recipe) 35,0 %
Vegetables, seeds, herbs, berries, fruit, vitamins, minerals 35,0 %
Protein 30,0 %
Fat 18,0 %
Minerals 8,0 %
Water 8,5 %
Omega6 2,8 %
Omega3 1,6 %
Calcium 1,6 %
Phosphorus 1,3 %
Glucosamine 0,09 %
Chondroitin 0,07 %

Για τη συσκευασία δες την φωτο
 


zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Ευχαριστώ για την φωτό και τον κόπο...
Σίγουρα είναι μια τροφή που φαίνεται αξιόλογη με καλά συστατικά, grain free και το σημαντικότερο για μένα με γλυκοπατάτα...
Ελπίζω να μας ενημερώσεις και για την πορεία του σκυλιού σε κάποια διάστημα...
 


pioneelf

Active Member
2 Ιουλίου 2015
38
146
43
Εγώ πάλι έχω ένα άλλο θέμα...ξεκίνησα την Sam's Field,adult medium & puppy αντίστοιχα,αλλά ενώ τους δίνω την σωστή ποσότητα που γράφει η συσκευασία δείχνουν να μην χορταίνουν με τίποτα.

Και άντε η μικρή είναι στην ανάπτυξη και γενικά αν την αφήσεις θα φάει τα πάντα αλλά ακόμη κ ο Βίκτορ,που ποτέ δεν ήταν λαίμαργος,ορισμένα βράδια δείχνει να μην έχει χορτάσει.
 


i love dogs

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2015
47
25
Καλημέρα σας και από μένα (είμαι νέα στο forum).
Κατ΄αρχήν να σας πώ, ότι εντυπωσιάζομαι από τις γνώσεις των περισσότερων εδώ μέσα και την βοήθεια που παρέχουν, γιαυτό και αποφάσισα να γράψω. Έχω ένα μπόξερ περίπου 9 μηνών και 20 κιλά (θηλυκό), σε διαμέρισμα, χωρίς να τρελαίνεται στην άθληση. Για 4-5 μήνες έτρωγε Royal Canin junior maxi, αλλά τον τελευταίο καιρό με πολύ ζόρι και κάποιες μέρες με τίποτα σκέτη. Τελειώνει η συσκευασία και σήμερα αύριο θα αλλάξω αναγκαστικά τροφή. Σημειωτέον, τα κακάκια της ήταν καλά (3-4 φορές τη μέρα), το τρίχωμά της καλό, με ελαχιστότατη τριχόπτωση και είχε ελάχιστα αέρια.
Με βάση το βαλάντιό μου και τις πολύτιμες πληρφορίες που συνέλεξα από εδώ, έχω καταλήξει στις ακόλουθες 2 τροφές και θα ήθελα την άποψή σας μόνο ως προς αυτό το δίλημμα:

a) N&D LOW GRAIN CHICKEN & POMEGRANATE ADULT MAXI

b) SAM'S FIELD ADULT SALMON & POTATO

Έχω αποφασίσει ότι θα πάω σε adult τροφή (συμβουλή ενός φίλου που εμπιστεύομαι, ο οποίος μάλιστα μου είχε προτείνει την Pro Plan Adult Sensitive Salmon/potato αλλά δεν είναι διαθέσιμη στο pet shop μου αυτή τη στιγμή), ωστόσο θα ήθελα την άποψη σας για τις 2 που προανέφερα, όπως και θα ήθελα να ξέρω την προτεινόμενη δόση της κάθε μίας ή τουλάχιστον αν έχουν διαφορά.
Τέλος, επειδή η adult θα λέει δόση για ενήλικα σκύλο, πως μπορώ να κάνω αναγωγή σε κουτάβι?

Ευχαριστών
Λία κι εγώ καινούργια είμαι εδώ μέσα, και διαβάζοντας διάφορα, είδα την δική σου ερώτηση και ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση, γράφεις ότι κάνει κακάκια 3-4 φορές την ημέρα??????? σαν πολλές δεν είναι ; ο δικός μου ο μαλτεζάκος κάνει 2 φορές και επειδή έχει μια δυσανεξία σε πολλές τροφες, έχουμε καταλήξει σε ειδική κονσέρβα για διάρροιες της HILLS , αλλά ο κτηνίατρος μου έχει πει ότι όταν κάνει κακα 2-3 φορές σε κάθε βόλτα δεν είναι καλό, να προσέχω μην του δίνω κάτι που δεν πρέπει. Η κοκονίτσα μου κάνει μία φορά, μέχρι 2 φορές ημερησίως δηλαδή, είναι Ο.Κ. ρώτα τον κτηνίατρό σου καλύτερα.
 


kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
544
515
58
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Θα δοκιμάσω τώρα αυτόν τον κωδικό της Essential
Essential Foods Estate Living

Μάλιστα σκέφτομαι (και μπορεί και να το κάνω...) να αγοράσω 2 συσκευασίες

Μια Essential Foods Estate Living και μια Essential Foods Superior Living (αυτή την τρώμε ήδη) και να της δίνω μισό μισό!

Πάντως εκτός του www.pet-tails.gr που την έχει σε προσφορά , τώρα την έχει και το http://petshop-gr.eu/gr/ αλλά πιο ακριβά...
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το νήμα κλειδώνεται και παρακαλούνται τα νέα μέλη και όχι μόνο, να ανοίγουν νέα, ξεχωριστά θέματα για τις ερωτήσεις ή οτιδήποτε άλλο, επιλέγοντας και ένα τίτλο που θα περιγράφει ή θα δίνει μια ιδέα για το θέμα (αντιπροσωπευτικό).

Δεν ενδείκνυται η δημιουργία ατελείωτων νημάτων με πολλαπλά θέματα και με διάρκεια ετών. Είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος μία χρήσιμη πληροφορία σε αυτά.

Ευχαριστούμε!
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf