Καταστημα πετ σοπ στο ιντερνετ






ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
χμ αυτή την ερώτηση την εχω πετύχει και στο fb.
Θυμάμαι ότι τότε είχαν απαντησει ότι είναι οκ.
ενδεικτικά http://www.zoofast.gr/ferplastdaytonap-:-p-30293.html

ωστόσο μην ξεχνάμε ότι ειναι "γκουγκλομεταφρασμένη" βερσιον του βρετανικού
 


D

Deleted member 14614

Guest
Όντως, οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Με προβληματίζουν οι μεταφράσεις που ανέφερε η ghelly και το γεγονός ότι δεν αναγράφει το σάιτ κάποια διεύθυνση...
Πάντως, βλέπω ότι δέχονται αντικαταβολή, άρα νομίζω ότι αξίζει μια δοκιμή.
 






D

Deleted member 14614

Guest
Πάλι, όμως, από τη στιγμή που διαθέτουν ελληνικό τηλέφωνο επικοινωνίας και πωλούν προϊόντα, δεν θα έπρεπε να έχουν και διεύθυνση? Πως δηλώνουν στην εφορία? Εκτός κι αν τα προϊόντα έρχονται απευθείας από Πολωνία (άρα η διεύθυνση είναι τυπική), οπότε πάω πάσο.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αφού εχει τηλ επικοινωνίας, αρκεί.
Το βρετανικό το εχουν χρησιμοποιήσει "επιτυχώς" γνωστοί μου. Τώρα για το ελληνικό, άι ντοντ νόου
 




sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Παράγγειλε μια φίλη πρόσφατα ξηρή τροφή royal canin από το zoofast. Δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα, τα προϊόντα έρχονται οδικώς από την Πολωνία σε αποθήκη στη Λάρισσα (σύμφωνα με το zoofast σε 7 εργάσιμες ημέρες), και στη συνέχεια προωθούνται με κούριερ. Παρότι δεν υπάρχει κατάστημα, υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με εκπρόσωπο της εταιρείας στα Ελληνικά (και όντως η εξυπηρέτηση πελατών είναι αρκετά καλή - τη δοκίμασε η φίλη).

Στα θετικά του zoofast είναι οι χαμηλότερες τιμές σε αρκετές ξηρές τροφές - η royal canin cardiac που παράγγειλε η φίλη στοίχιζε περίπου 15 ευρώ φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα. Στα αρνητικά: επειδή είναι αρχή ακόμα, τα δρομολόγια προς Ελλάδα είναι μάλλον πιο αραιά, οπότε το 7 εργάσιμες μπορεί να φτάσει τις 9. Στα πιο πλην, η εταιρεία κούριερ που δε θυμάμαι ποια είναι, η οποία έκανε 4 ή 5 ημέρες για να φέρει την τροφή από τη Λάρισσα στην Αθήνα, κι επίσης δεν παρέδωσε τιμολόγιο. Συνολικά χρειάστηκαν 20-22 ημέρες από την παραγγελία μέχρι την παράδοση της τροφής.

Για να είμαι δίκαιη, η παραγγελία έγινε δυο τρεις ημέρες αφότου ξεκίνησε να λειτουργεί η ιστοσελίδα, οπότε ενδεχομένως τα προβλήματα αυτά να έχουν ήδη διορθωθεί. Η φίλη μου δεν έχει ξαναπαραγγείλει καθώς άλλαξε τροφή στον σκύλο της, κι εγώ περιμένω ακόμα να φέρει την acana, οπότε δεν έχω πιο πρόσφατη εμπειρία από αυτή.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλέ συστήσου μας πρώτα :p, τέτοια χαρά με το zoofast που ηταν πρώτο σου μήνυμα?
 
  • Like
Reactions: mareco


epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
65
Aθήνα
Ναι! Αλλά ήταν ενημερωτικό, πολύπλευρο και περιεκτικό!:)

Συνηθως παρακολουθείς, δεν αποφασίζεις να εμφανιστείς, αλλα κατι γινεται, έχεις την γνωση ή την άποψη στο συγκεκριμένο θεμα και να που εμφανίζεσαι!
Καλώς ήρθες!
 
  • Like
Reactions: Marion_Russel


D

Deleted member 14614

Guest
Πραγματικά, έχω ενθουσιαστεί με ορισμένες τιμές του, αν δεν είναι απάτη.
@st3li0s ενημέρωσέ μας αν όλα πάνε καλά με την παραγγελία σου!
 
  • Like
Reactions: Marion_Russel






dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Αρχικα μου φανηκαν υποπτα χαμηλες οι τιμες. Αλλα απο τη στιγμη που, αν καταλαβα καλα, αυτος που τα φερνει εδω δεν εχει φυσικο καταστημα το οποιο θα συνεπαγοταν με διαφορα εξοδα, λογικο να ναι τοσο χαμηλες οι τιμες. Το θεμα ειναι βεβαια και σε τι συνθηκες βρισκονται οι τροφες μεχρι να φτασουν στον πελατη.
 


*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Πολύ θέλω κ εγώ να μάθω! 'Εκανα κ εγώ το πείραμα πριν λίγο καιρό, με άλλο κατάστημα από τη Βουλγαρία. Στην Orijen που παίρνω έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Οχι όση το zoofast βέβαια. Μια χαρά μας βγήκε εν τέλει, ίδια ακριβώς η τροφή και δεν καθυστέρησε κιόλας.
 






*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Με τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή που έχουν ορισμένες τροφές, εμένα προσωπικά δε θα με πείραζε η καθυστέρηση. Απλά θα προνοούσα να υπάρχει πάντα ένα τουλάχιστον επιπλέον σακί στο σπίτι για να μην ξεμείνουμε. Είναι πάρα πολύ δελεαστικές οι τιμές, θα συμβιβαζόμουν άνετα με την καθυστέρηση (και παραπάνω από 12 μέρες δηλαδή)