Λάδι μαζί με κροκέτες


manoss

Member
7 Απριλίου 2012
8
0
Καλησπερα παιδια,πριν 3 μηνες απεκτησα το πρωτο μου σκυλακι ειναι ενα κανις τεριε(ετσι μου παν τουλαχιστον).Υπαρχει ενα θεμα: οτι δεν τρωει τις κροκετετς του,απο τη στιγμη που δοκιμασε μαγειρευτο φαγητο.Αυτο που εκανα μια φορα για να τις φαει ηταν το εξης(εβρασα ντοματοχυμο και αλεσα τις κροκετες στο μπλεντερ μαζι με το ντοματοχυμο).εγλυψε μεχρι και το τελευταιο κομματι απο το πιατακι του.Μετα του εδινα σκετες και παλι εκανε νερα.Σημερα του εβαλα στις κροκετες λιγο λαδι απο το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο π ειχε φτιαξει η μανα μου.τις τσακισε.Θελω καποιος που γνωριζει να μου πει τι επιπτωσεις μπορει να εχει η μαγειρευτη τροφη στην υγεια του?εχω ακουσει πολλα οτι η μυριζει και θαμπωνει το τριχωμα και πολλα ακομη.Και αν επιτρεπεται να μουσκευω τις κροκετεσ με το ζουμι απο το φαγητο μου(οταν λεω ζουμι εννοω ελαιολαδι η ντοματοχυμο χωρις αλατι)?
 


jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
φιλαρακι καλως ορισες.δοκιμασε να το αφησεις και λιγο να πεινασει και να δεις πως τα τρωει.ετσι και κανεις αναζητηση στο φοροουμ θα βρεις απαντησεις.περνα μια και απο το σεξιον -εμεις και τα σκυλια μας- να μας πει τιποτα για το σκυλακι σου
 


Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Κοίτα μπορείς να δοκιμάσεις και τν Μέδοδο Barf..πάντως να αποφεύγεις τα μαγειρευτά πατάτες,ψωμιά,μακαρόνια κλπ..γενικά το άμυλο...
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και εγώ το ίδιο κάνω και με τους δικούς μου...όταν έχω ζουμί από κάποιο μαγειρευτό το ανακατεύω με τη ξηρά...απλά δεν το κάνω συνέχεια. Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα ο σκύλος σου. Απλά πρέπει να τον μάθεις να τη τρώει και σκέτη. Δοκίμασε και μια κουταλιά γιαούρτι και αν θες να τις μουσκεύεις με λίγο νερό. Επίσης, θα του κάνει πολύ καλο να ρίχνεις μία κουταλιά λάδι σολωμού, το έχουν τα pet shop. Από που το υιοθέτησες το σκυλάκι σου? Βάλε καμία φωτογραφία...
 


manoss

Member
7 Απριλίου 2012
8
0
Νυστικός έχει μείνει κατα διαστηματα απο επιλογη του να μην φαει.Απλα τις κροκετες τις σνομπαρει.καθε φορα που τις βλεπει και ειναι σκετες τησ μυριζει και ξεφυσα με τη μυτη του.Μονο τις Royal canin τρωει αλλα οχι οτι θα αδιασει το πιατακι του.Αυτη τη μεθοδο braf δεν νομιζω να την εφαρμοσω.Τον πηρα απο πετ σοπ οταν ηταν 2 μηνων.
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Mαλλον δεν πεινασε πραγματικα...Αν οταν ξυνιζεται με την κροκετα και φευγει απο το πιατο,το μαζευεις και το ξαναδινεις οταν ερθει η ωρα για το επομενο γευμα,μια χαρα θα τις φαει οταν πεινασει..
Ειναι αλλο πραγμα να του βαζεις εσυ αραια και που κατι διαφορετικο στο φα'ι' για να σπασεις την μονοτονια και αλλο να του βαζεις κατι συνεχως, για να το δελεασεις να φαει.
 


manoss

Member
7 Απριλίου 2012
8
0
εχετε δικιο!Απο αυριο θα τρωει μονο κροκετες σκετες και θα μαθει να γλυφει και τα τριμματα που θα μενουν!!!Αντε γιατι πολυ κακομαθε με το φαγητο του.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95