Μαγαζιά που επιτρέπονται σκυλιά


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.

Μπυραρία le roi στο Χαλάνδρι,Παπανικολή 18.
Rock club με πολύ καλή διακόσμηση,μουσική σε νορμάλ επίπεδα να μπορείς να επικοινωνείς.

Συνεχόμενα refills ώστε να έχεις πάντα κάτι να τσιμπολογας μαζί με τη μπύρα σου.Δεν έχει ταιραστιο εύρος από μπύρες,αυτές που έχει είναι καλές.

Μπορείς να πας με το σκύλο σου ακόμα κ για βραδινό ποτό χωρίς πρόβλημα,αρκεί να έχεις κοντό οδηγό ώστε να μην ενοχλείς τον κόσμο.
Όχι με flexi δηλαδή.

Υπάρχει κ ένα κουνέλι στο μαγαζί που βολτάρει :)

Πήγα πρώτη φορά χτες κ μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.Σίγουρα θα ξαναπάμε..





Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
Σουβλάκια Φιλοθέης......;) (Λεωφόρος Καποδιστρίου & Θράκης 2, Φιλοθέη )
εξαιρετικό φαγητό και πολύ φιλική ατμόσφαιρα....

οι ιδιοκτήτες είναι γνωστοί σκυλάδες και πολύ πιθανά να έχουν στο μαγαζί και κάποιο κουτάβι για κοινωνικοποίηση....:D



 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ειναι φαγάδικα, αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το motoraid εδώ στην πατρα!... μόλις μπηκα με το ποντίκι μέσα, εσπευσαν ολοι να ασχοληθουν μαζι της, να την χαιδέψουν και το σκατο τσουτσουρδώθηκε από περηφάνια.....
Ωσπου με ειδε με κρανος και τρόμαξε!
 


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Μηχανοβια είσαι ghelly??
Τα παιδιά του motoraid είναι εξαιρετικά,γενικά!!! :p

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk
 


LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Το haven για καφέ ή ποτάκι στη Θεσσαλονίκη.
Έχει δύο εισόδους μία από στοά στη Βενιζέλου (μεταξύ Μητροπόλεως και Τσιμισκή) και μία από τη Ρογκότη.
Κάποια από τα παιδιά που δουλεύουν εκεί έχουν επίσης σκύλους.
 
  • Like
Reactions: kanarini


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μηχανοβια είσαι ghelly??
Τα παιδιά του motoraid είναι εξαιρετικά,γενικά!!! :p

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk
Αν δεν μου βρουν κράνος για τη σελιν, δεν ειναι τίποτα! :p
 




dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
56
Athens / Marussi
www.facebook.com
Tosodoula kafe στο Μαρούσι στον πεζόδρομο της Δήμητρος! Συμπαθητικό καφε, εξαιρετική η ιδιοκτήτρια και full pet friendly! Και τιμές που συμβαδίζουν με την κρίση!




Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Mare mare, δίπλα από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πατρών. Υπάρχει περίπτωση να πετύχει κανείς και το αγγλικό μπουλντόγκ του μαγαζιού.
 




dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
56
Athens / Marussi
www.facebook.com
Τί ωραίο παγκάκι είναι αυτό Θεέ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!
Είναι η Salve μας! Μπορείς να δεις αν θες περισσότερες φωτογραφίες αν κάνεις follow στο instagram στο d_riganezis

Sorry για το οφτόπικ!


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
 




dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Super super φωτογραφίες Δημήτρη - να τα χαίρεστε όλα (!!?!?!)
Το πρώτο σκυλί μου ήταν pug, ο Ξέρξης, και ήταν πραγματικά υπέροχο πλάσμα! Την λατρεύω αυτή τη φυλή <3

Ghelly, σας βλέπω στο επόμενο H-D Meeting στην Πάτρα με την κο@ραδίτσα πάνω σε chopper -- το' χετε!!! :cool:
 


8 Ιουλίου 2013
36
0
Δεν είναι ακριβώς μαγαζί αλλά πιστεύω θα ήταν χρήσιμη πληροφορία για αυτούς που κατοικούν Μακεδονία,κοντά στη Θεσσαλονίκη..
Το Beach Bar Laroca στην Ν.Ηράκλεια είναι πολύ φιλικό προς τους τετράποδους φίλους μας και μαζέυει πολλούς ιδιοκτήτες με τα κατοικίδια τους.Εδώ και τόσο καιρό που πάω κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί.Έχει γίνει συχνό φαινόμενο.Μαζεύεται η νεολαία εκεί κυρίως και οι περισσότεροι χαίρονται όταν βλέπουν σκύλο,και τον υποδέχονται με χαρές και χάδια. Άμα ζητήσεις σου φέρνουν και δροσερό νεράκι,σε μπολάκι για το σκύλο.Έχω δει αρκετούς να κολυμπάνε με τον σκύλο τους,όχι βέβαια μέσα στο τσούρμο που κολυμπάει όλος ο κόσμος αλλά λίγα βήματα πιο δεξιά που δεν μαζεύονται πολλοί.
Εννοείται πως πρέπει να έχετε μαζί το λουρί του και το βιβλιάριο υγείας.Είναι ωραία περίπτωση αλλά δύσκολα βρίσκεις άδεια ξαπλώστρα εκτός και αν πας παραδίπλα και στήσεις δικιά σου ομπρέλα.
Σήμερα ήταν ένα ενήλικο samoyed νομίζω και αν και ήταν κάπως ανήσυχο και γάβγιζε κανείς δεν ενοχλήθηκε και ούτε παραπονέθηκε.
 


MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
34
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Δεν είναι μαγαζί αλλά δεν βρήκα άλλο τοπικ που να ταιριάζει περισσότερο. Είναι το κάμπινγκ της ελαφονησου που βρισκεται στο μεγάλο Σίμο αλλά και οι 2 παραλίες εκεί. Τη βδομάδα του 15αυγουστου που ήμουν διακοπές εκεί και στην παρέα είχαμε σκυλο έτριβα τα μάτια μου! Ο κόσμος παρα πολύς και σκυλιά αλλά τόσα, όλοι πολύ προσεκτικοί και σωστοί από άποψη καθαριότητας του χώρου και όχι μόνο. Όλα έπαιζαν και κολυμπούσαν στη θάλασσα χωρίς κανένα παράπονο από κανέναν.
Γενικά πάντως φέτος όπου πηγα υπήρχε αρκετός κόσμος με σκυλιά στην παραλία και τα παράπονα και οι παρατηρήσεις έχουν μειωθεί αισθητά από ότι είχα συναντησει πέρισυ π.χ. Κυπαρίσσια, Φιλιατρα και οι παραλίες ανάμεσα είχαν πολύ κόσμο με σκυλιά χωρίς κάποιο πρόβλημα! Μακάρι να μην έπεσα εγώ μόνο σε μεμονωμένες καταστάσεις και όντως ο κόσμος να έχει αρχίσει να δέχεται την παρουσία των σκύλων στην παραλία!
 


alexa

Member
26 Αυγούστου 2013
13
0
Εξάρχεια (ειδικά στους Χάρτες), Γκάζι, Ψυρρή (θα σας πω και κοντά στο Σύνταγμα το Booze- ο δικός μου αποφάσισε να μου φυλάει την πολυθρόνα ανεβαίνοντας κιόλας), Πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο, όλα τα cafe αγαπάνε τα φρόνιμα σκυλάκια και φέρνουν και νεράκι με το καλημέρα σας, και στα περισσότερα της Φωκίωνος Νέγρη (βάζω και τα Floca και την Δωδώνη) τα 25 κιλά μας είναι ευπρόσδεκτα αρκεί να μην ενοχλούμε.

Στην Ναύπακτο το Promo επιτρέπει και μέσα στο μαγαζί και όχι μόνο στα έξω τραπέζια όπως είναι το σύνηθες.
Στην Σκόπελο πήγαμε και μινι κρουαζιέρα, αφού επιβεβαιώσαμε τον καλό κύριο ότι θα είναι φρόνιμος (αν και βαρέθηκε τις φωτογραφίες από τους έτερους συνεπιβάτες, ενώ ήταν ευπρόσδεκτος παντού.
Στην Λήμνο, τα ίδια. Λατρέψαμε το χωριό Κατάλακκο, λίγο πριν τις Αμμοθύνες. Απίστευτο χωριό, με ανθρώπους που ήταν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έτοιμοι να σε φιλέψουν να ξεκουραστείς και φιλέψανε και το τερατάκι με κοψίδι.

Στους Αγίους Αποστόλους, Ωρωπό και Χαλκίδα επιτρέπονται σχεδόν παντού σε cafe (συστήνω την Χριστελένα στους Αγίους. Απίστευτο παγωτό, και γλυκύτατοι ιδιοκτήτες. Στην Αγκώνα Agona Beach Bar-Αγίους Αποστόλους- επιτρέπονται τα κατοικίδια, αρκεί να ανέχονται τις φωτογραφίες και τα random χάδια), αλλά σε εστιατόρια
καλό είναι να διαλέγετε τις πλέον ήσυχες γωνιές. Χαλκίδα στην παραλία Ιππόκαμπος, άραξε κάτω από την ξαπλώστρα μου και δεν άκουσα παράπονο από κανέναν.

Σε γενικές γραμμές οφείλω να πώ ότι δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν τραβάμε την προσοχή με την κακή έννοια, και κουβαλάω καλού κακού και το βιβλιάριό του σε περίπτωση που.
 
Last edited:


ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.809
58
ΑΘΗΝΑ
Μερικά από τα μαγαζιά που έχουν δεχθεί με άνεση την τσοπάνα:Circus στη Ναυαρίνου (καφέ - ποτό)Frederik στη Λ. Αλεξάνδρας (ποδηλατικά είδη)Γεραμάς στη Μπενάκη (φωτογραφικά είδη)Adorama στην Πατούσα Πλ. Κάννιγγος (φωτογραφικά είδη)Οδύσσεια στη Θεμιστοκλέους (ορειβατικά είδη)
 


Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Must είναι το HomeSick, Αν. Μεταξά 26. Όλοι στο μαγαζί τρελοί σκυλογονείς. Τα σκυλάκια όχι απλά καλοδεχούμενα ... σχεδόν σε διώχνουν αν πας μόνος σου.
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3