Μαλακά κόπρανα, εμετός..


elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Αφού έφαγε και ήπιε νεράκι και τα κράτησε χωρίς εμετούς μένει η φουσκωμένη κοιλιά που δεν εξηγείται από γαστρεντερίτιδα. Εκτός κι αν έφαγε κάτι που του δημιούργησε τυμπανισμό.
 
  • Like
Reactions: Orilis






Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Νεώτερα έχουμε για τον μικρό;
Ναι μόλις γυρίσαμε από την βόλτα και σαν να ξαναπεκτησε την διάθεσή του. Ενώ τις προηγούμενες φορές ξάπλωνε σε μια άκρη του πάρκου Τώρα έτρεχε πάνω κάτω με τα παιδιά. Τα κόπρανα του ήταν πιο σχηματισμενα οπότε μάλλον τον βοήθησε η νηστεία. Το πρηξιμο εχει υποχωρησει σχεδον δεν φενεται καθολου. Περιμένουμε να δούμε Εάν έχει παρασιτα. Παντως σε γενικες γραμμες φαινεται να καλυτερευει.
 
  • Like
Reactions: Orilis




teamx123

New Member
9 Αυγούστου 2016
4
1
35
24 ώρες νηστικό και αν τα συμπτώματα συνεχιστούν (ιδιαίτερα για τον εμετό) να κοπεί και το νερό. Προσωπικά δεν έχω κόψει ποτέ το νερό, απλά δεν το έχω άμεσα διαθέσιμο και το δίνω με μέτρο. Επίσης του προσθέτω λίγο αλόη (αν πρόκειται για εμετό) ή λίγο λεμόνι (αν πρόκειται για διάρροια).



..........................................................................................................................................
Redbubble,Spreadshirt uk,teefury coupon,t shirt hell,threadless us,Teespring coupon,Teepublic coupon,80stees coupon codes